Hemma

Nu är ajg hemma från dalarna. Eller jag kom hem kl. 5, men Internet har inte funkat sen dess... Jag har varit med Siri under tiden, länge sen sist, men lika kul som alltid. Vi käkade ute och hyrde film, karatekid blev det ;) Aja, orkar inte uppdaterna så mycket, så vi hörs, puss! :D

bye

Nu åker jag ivägtill ett slott som jag ska bo på med min släkt. Är inte borta så länge, kommer ju hem imorgon, men jag tar i alla fall inte datorn med mig. Men när jag kommer hem så bloggar jag troligtvis, beroende på vilken tid det blir. Åh, juste, för er som undrar gick spelningen igår okej. Eller bra för att vara mig, trodde inte jag skulle kunns sjunga, men jag var inte alls nervös.. .) Aja, måste sticka nu, pusss!


Nervös

Hejsan! 

Är hemma nu, mamma också! Saknat henne, hon har varit borta hela veckan.. Skolan var okej, typ. Men åh, vad jag är nervös inför ikväll. Hoppas att det blir kul, att inte bara nerverna tar över... Men det kommer så många som ska kolla, jag ska ju sjunga på en konsert. Ackack.. 

Fredag

Ja, nu är det fredag. Känns inte lika härligt som vanligt eftersom jag är nervös inför ikväll, jag ska sjunga på någon konsert. Inte bra. Men men, sitter och lyssnar på ane burn nu, så bra, även om man blir ledsen av låten... Ska snart sminka mig och platta håret, puss!

Dömd

Nu går jag och lägger mig. Åh, det blir alltid för sent. Jag glömmer liksom alltid bort tiden och så blir man helt utmattad dagen efter. Men i alla fall, nu måste jag gå och lägga mig, godnatt!

Spökrunda

Åh, irriterande. Skrev precis ett super långt inlägg och så raderades det. Irriterande var ordet, så berätter lite kort. Gick världens konstigaste väg hem från gården samtidigt som jag och Ebba skrämde varandra hela vägen, smarta som vi är... Sedan följde jag med henne hem eftersom hon var så uppskrämd... :) Så, nu är jag hemma och softar, ska ta bort sminket också. Och plugga lite mer no. Kyssen!

Ane burn

Går inte att lägga upp youtubeklippet, så lägger in en länk. Helt otroligt bra. Åh, är kääär!
Klicka här

Kladdkaka

Hej! 

Nu har jag och Ebba bakat kladdkaka, den blev lite failad för den var inne i ugnen lite för länge, men ändå god. Innan gården ska vi till spader dam och käka pizza. Inte för att vi är så hungriga, mest för att mina föräldrar säger att vi måste äta... Kommer hem runt halvtio ungefär, hörs då! Puss! 




Plugg med Ebba.

Hej! 

Nu är Ebba hemma hos mig, det var tänkt att vi skulle plugga. Och till en början gjorde vi faktiskt det, men sen vet jag inte vad som hände.. Båda har no-prov imorgon, och ingen är särskild förberedd kan jag säga. Inte bra.. Senare ska vi gå till gården. Nu håller Ebba på att masera mig, och håller på med en såndär head massage. Men nu måste vi fortsätta plugga. Puss!

"inbillad fulhet"

Hittade ett uppslag i DN igår, där det står om "inbillad fulhet". Det står att framför allt tjejer i tonåren börjar tro att det verkligen är fula på riktigt. Det är inte bara vanliga tonårsproblem, utan om man vill bli av med det så måste man få professionell hjälp. Lite läskigt sådär eftersom vissa av teckna stämmer in på mig. Detta kan vara tecken på bdd, som det kallas:

DETTA KAN VARA TECKEN PÅ BDD

 

Personer med bdd försöker ofta kamouflera sina upplevda skönhetsfel. Det kan handla om neddragna kepsar eller uppdragna luvor, hår som hänger framför ansiktet eller om stora solglasögon. Kvinnor använder ofta mycket make-up. Ofta lägger personerna ner stora summor på skönhetsprodukter. För vissa tar det fyra fem timmars förberedelser innan de kan gå ut. Det är vanligt med många, löst sittande klädlager.

Många speglar sig tvångsmässigt hela tiden, de har fickspegel med sig, kollar sig i backspeglar med mera.

- Det är också vanligt att drabbade håller på med sitt hår och pillar på huden - ibland för att försöka ta bort ojämnheter. En del råkar skada sig med till exempel nålar och kan få riktiga ärr.

- De drabbade kan söka upprepade försäkringar, ”ser jag okej ut?”. Många drar sig undan socialt, undviker att gå ut och visar tecken på ångest.

- De här beteendena behöver inte handla om bdd, men som närstående bör man fråga och inte bara anta att det handlar om normala tonårsproblem, säger experten Katharine Phillips. Det är viktigt att man inte bagatelliserar, kritiserar, eller förväxlar beteendet med fåfänga. Och man ska komma ihåg att personerna inte kan ”komma över det” bara de försöker, de behöver professionell hjälp.


Hihi, lite random sådär, men läskigt... Puss!

Drogad

Godmorgon!

Vaknade i morse och var helt förstörd, alltså jag var tröttheten själv. Tror aldrig jag har varit så trött, känns det som. Och jag som ändå gick och la mig tidigt igår? Och det blir ännu bättre när jag vet att jag ska promenera till västertorpshallen om en timme. Kommer aldrig orka! Jag sitter och äter frukost nu samtidigt som jag nästan sover. Ska inte duscha idag har jag bestämt, brukar göra det varenda morgon, men eftersom jag ska gå ute och inte hinner/orkar blåsa håret så skiter jag i det idag. Hoppas ni har en lite mysigare morgon än jag... Puss!

inte tagen idag..

Morden i midsomer

Tjatja! Nu sitter jag och kollar på morden i midsomer. Tycker det är tråkigt att barnaby har gått i pension, även fast han fortfarande spelar i detta avsnitt. Men alla måste väl gå i pension nån gång antar jag? Det var nog bara det jag tänkte säga, rätt så onödigt inlägg kanske, men men. Puss! 

.


Glass!

hej! 

Har kommit hem från träningen och duschat. Riktigt skönt, tyvärr gick min soulmate Andrea efter halva träningen, men det var fortfarande roligt! Nu har jag gjort nudlar och kollar på vänner. Jag har också sprungit ut till glassbilden och köpt glass. Barnsligt gott! Hihi.


puss!


Skola

Nu har jag kommit hem från skolan. Trevlig dag idag faktiskt, alltså ovanligt. Men nu är jag hemma och kollar på tv, väntar på att klockan ska bli halv 6, då ska jag till fotbollen! Ska nog käka någonting också, men inte just nu. Såg nu att Christian hade lagt upp en video på facebook från igår. Vad säger ni? Ska jag lägga upp den här? Jag gör i alla fall en länk. Puss!
Klicka här!

Outfit


leggings: London/ Baslinne: present / Topp: cubus /

picasa-picnik

hej igen! Nu är jag här för att tipsa er om världens bästa redigeringsprogram. Det heter picasa, och från den sidan kan man kicka sig vidare till picnik. Båda är super bra, beroende på vad man ska fixa. Man måste börja med att ladda ner picasa, helt gratis. Och man får inget virus eller nåt sånt skit. Sedan installerar man allt som står typ och sen är det klart. Det är bara att testa er fram. Sen när ni väl har picasa kan ni rycka er vidare till picnik. Det hör liksom till. Hihi, galet nice!  Puss!


här är en bild som jag har redigerat i picnik:


Sommartider hej-hej

Hej! Är ledsen för att jag nästan inte bloggat alls idag, men mitt Internet har inte funkat. Lite typiskt sådär.

Men ungefär såhär såg min dag ut:
Kom till t-banan med knullrufs-hår och röda kinder. Sen åkte vi tunnelbana i en timme. När vi kom fram skulle vi gå 5 km, men jag tror att det blev lite mindre. Promenaden var i alla fall rolig, vi sjöng och skrattade hela tiden. Dagen i allmänhet var rätt flummig. När jag kom hem i alla fall så följde Andrea med mig. Jag duschade och sedan fixade vi vårat so-arbete. Sen gick jag till bandet och sen vidare till gården. Intensiv dag, men rolig! Nu till kvällen ska jag fixa engelskatalet och hemkunskapen. Och kanske lite no... Vi har prov på fredag. Hihi, vi hörs puss!

Sommartider hej-hej, var bland annat en låt vi sjöng idag. Önskar verkligen att det var så.

Friluftsdag

Godmorgon allihopa! 

Idag är det som sagt något slag av friluftsdag, och jag ska därför åka pulka. Trevligt! Jag har lagat lite köttbullar och makaroner, fixat choklad, provat ut hela min garderob, sminkat mig och fixat håret. Det är min morgon det. Men nu är jag i alla fall klar. Eller nästan, kan inte bestämma mig om jag ska ha rött läppstift eller inte? Tror det, men är inte säker.. Jaja. Nu ska jag städa lite, det ser verkligen ut som ett bombnedslag i mitt rum, konstigt, för igår var det alldeles städat. Jag är otroligt stökig av mig märker jag nu, och inte nog med det så tar det ju också minst 2 timmar att städa upp det också. Perfekt! Puss!



Godnatt

Nu gör jag mig i ordning. Imorgon ska vi ha någon slags schemabrytande-dag, jag ska åka pulka. Så jag måste gå upp tidigt och göra matsäck, prova kläder och sådant skit. Är rädd att jag aldrig kommer orka morgondagen, därför måste jag verkligen gå och lägga mig nu! Som ni kanske ser har jag fixat lite med designen också! Är rätt så nöjd, men några detaljer kvar! jaja, det fixar jag antingen imorgon eller på onsdag. puss!

bad

Hejsan! 

ska precis hoppa i badet! Härligt! Har precis flyttat ut alla mina saker från badrummet och flyttat in i det andra. Så nu har jag alltså ett eget badrum, awsoome! Men som sagt, måste jag gå nu. Snabbt inlägg, jag vet... Puss!


The Wedding Date

Hejsan! 
Det var tydligen ingen sångpedagog idag heller. Så nu är jag hemma med kaffe och kollar på the wedding date. Helt awsome! Så nu blir det mys! Puss! 

Tillbaka!

Nu är jag tillbaks! Mitt Internet har inte funkat på flera dagar, därav uppdateringen. Men nu är jag back on track! Det är verkligen konstigt det här med mitt Internet... Men men...  

Nu ska jag snart till sångpedagogen. Första gången för året, vi har ny "lärare" också! 

Har försökt att fixa lite med mig design men det funkar inte, eller det blir inte som jag vill ha det, så om jag låser bloggen över en dag så är det för att ja fixar designen på riktigt! Puss!




Pancakes!

Nu har jag och Emma gjort pannkakor. Riktigt gott, längesen faktiskt! Senare idag ska vi på screening som sagt, det är när man kollar upp knä och hälsenor typ. Hela fotbolls laget ska göra det. Vi kommer typ få springa på rullband så att dom kan kolla om man springer fel eller typ belastar fel. Vet inte riktigt, men kul ska det bli! Passar ju ganska bra eftersom jag har mycket problem med just knäna.. Men men, nu ska vi käka lite innan! Puss!
Emma ville inte vara med på bild... :)

Depp-dag typ

Hejsan alla fina!

Kommit hem från skolan precis, var inte den bästa dagen precis. Helt förjävlig rättare sagt. Eller den började ganska bra, så man hade inte kunnat lista ut slutet. Eller det är ju inte slut ännu vilket är lite läskigt... Bröt ihop totalt, verkligen. Tänker inte dela med mig av allt här i bloggen, men det handlar om kompisar, kärlek, utseende och beteende. Alltså allt i ett, typ.. Men men, ska försöka tänkta lite positivt nu! Kanske får ben&Jerrys som tröst idag av mamma. Ringde henne i desperat behov av hjälp och var helt hysterisk, hon fattade nog ingenting.. Bloggar senare, puss! 

Nu åker jag

Nu ska jag precis hoppa in i bilen till Idrotten. Tur som man har skjutsar pappa mig dit, den är ju i Västertorp! Tänkte bara slänga in ett superduper snabbt inlägg, så vi hörs när jag kommer hem! Juste, det blev lite ändrade planer... Jenny och Emma skulle ju komma hem till mig idag, innan screeningen, ( berättar mer om det sen ) men Jenny kan inte längre, så vi får se hur det blir! Men i alla fall, nu måste jag gå, Kram! 



Glada nyheter!!

Hejsan! 
Kom precis hem från promenaden, och är helt galet uppspelt! Jag, eller Ebba, ska köpa biljetter till fryshuset imorgon. Trodde inte jag skulle få gå, mina föräldrar är lite stränga sådär, men jag fick! Så ska samla ihop 80 spänn bara! Helt galet awsome! Snackar med Andrea på fejjan nu, älskar tjejen! aja, puss! 

Prommis

Nu drar jag ut och går med mamma! Mina ben är fortfarande lite svaga, men det får gå ändå. Ska hem till Siri och lämna hennes skolsaker, hoppas hon är hemma! Fast jag tror hon är med Ebba, men ändå. Har saknat den tjejen! Men i alla fall, nu måste jag gå, kram! 
1 år gammal bild.

Det är inte så jävla lätt alla gånger.


träning.

Har precis duschat efter en väldigt ansträngande träning. Riktigt skönt, nu i efterhand, att man vet att man gjort en insats. Ska käka lite nu, köttbullar och makaroner. För att vara petig så är det faktiskt stuvade makaroner, som jag älskar. Efter det ska jag hem till Siri och lämna hennes skolböcker. var tvungen att knipsa hennes lås för att få ut dom. För er som inte vet är, eller var rättare sagt var för hon kom hem idag, Siri i Bolton och spelade tennis, och nu imorgon bitti ska hon till Frankrike. Så hon behövde sina läxböcker. När jag lämnat dom ska jag nog bara chilla framför datorn/teven. Puss!

Coolbild

Heej!

Nu har jag kommit hem från skolan, ganska rolig dag faktiskt. Även fast Kasper förstörde mitt läppstift, så suddades det ut av det andra roliga! Nu är Jenny här och vi ska grejsa lite med hennes blogg. Sen ska vi till skolan på fotboll.  Måste vara lite social nu, puss! :)

Lovesong

Nu är jag hemma från gården. Det var bara jag och Lisa där, eller i alla fall bara vi som umgicks. Vi snacka i telefon hela tiden typ... Det var sjukt roligt! Nu ska jag käka melon, som jag har fastat med. Är det bara jag som får typ fruktperioder? Att man liksom bara vill ha en enda frukt. Just nu är det melon, och förut apelsin och dessförinnan var det äpple? Jaja, kanske bara är jag.. Åh, juste måste ta bort sminket... Det tynger ner hela mig, känner mig så ytlig bara. Men det är jag inte, det är i alla fall inte den jag vill vara, så. Nu måste jag skriva av mig i min andra blogg. Annars blir denna för privat, hihi! Puss!

haha, tider. Även om det inte var så länge sedan, förändras saker snabbt..

Obeslutsamhet.


Drar nu

Kilar iväg först till bandet och sedan till gården nu! Så ingen bloggning på ett tag, men jag tror ni klarar er. Som ni kanske ser har jag ändrat lite med designen, är inte så nöjd, men ska fixa till det antingen ikväll eller imorgon! Okej, måste verkligen gå nu, puss! 



Fight is the way to survive.


Kaffe, min drog..

Hola!

Nu är jag hemma från skolan och snackar med Andrea i luren. Varit okej i skolan. Lite långtråkigt som alltid. Senare ikväll ska jag till bandet, och sen kanske jag drar till gården. Vi får se om någon av bandtjejerna kan. Hoppas! Nu ska jag fixa lite käk och kaffe, och krypa upp i soffan, som alltid! Puss!

Lunch

Hejsan!

Är hemma på lunchen nu och käkar. Var sjukt hungrig och så var det fisk i skolan, så jag gick hem. Nu sitter jag alltså här hemma framför datorn och försöker få tag på Ebba. Hon var nämligen inte i skolan, ingen vet var hon är, hon svarar inte på mobilen och är inte inne på fejan. Haha, orolig som jag är så tycker jag att det låter skuumt. Funderar på vad hon kan ha tagit vägen. Haha, men jag får säkert tag på henne förr eller senare! Börjar om en halvtimme, kort rast vi har asså! 

Take it slooow.

Godmorgon!
Gick upp för nästan en timme sedan, alltså typ kl. 6.  Konstigt nog är jag inte särskilt trött, men det kommer väl... Har nästan inte gjort någonting, eller jo förresten, jag har tömt kattlådan. Och ätit frukost. Men det är väl det man hinner på en timme? Eller inte. Har i stort sett bara strosat runt omkring i huset. 

Efter skolan idag ska jag inte göra något direkt, men senare på kvällen ska jag till bandet. Kul att komma igång igen! Så det blir nice, nu ska jag ta en dusch! Puss! 


Handbolls-vm

Kollar på handbolls VM nu, Sverige - Sydkorea. Inte särskilt intressant, men pappa vägrar byta kanal... Ska skära upp lite melon och käka nu, yummi! Hihi, har överdrivet tråkigt, därför bloggar jag, även om jag inte har något att säga... ;) Puss!
-
mihihi...

I fall ni undrar

Om ni skulle vara nyfikna av er och undra vad jag och Andrea gjorde häromdagen ska jag berätta att vi fixade en sak till idrotten. Vi skulle nämligen hålla i ett tiominuters-pass dans. Så vi var tvungna att fixa med det, välja låt och så, ni vet... Och idag gjorde vi det för klassen och det gick förvånansvärt bra!  Det var bara det jag tänkte säga, puss!

återställd

hej!

Nu håller mamma på att fixa middagen, ingen aning om vad det blir med hoppas på något gott! Har gjort en läxa i alla fall, vilket jag är väldigt stolt över. Dock är jag väldigt trött, så det var nog den enda. Jag måste verkligen gå och lägga mig tidigt idag, annars kommer jag typ dö imorgon.. Ser fram emot morgondagen, känner på mig att något spännande kommer hända! Och då måste man ju vara utvilad, ännu en anledning till att gå och lägga sig tidigt! Resten av kvällen blir chill, mest tv-tittande tror jag. Ingen gården, om jag inte skulle ändra mig i sista sekunden.. Puss!

Hopeless

Ja, nu har det gått 10 minuter sen att jag öppnade mina spanskaböcker, och nu sitter jag vid datorn? Hur går det till egentligen? Varför är det alltid så att när man verkligen försöker vara duktig slutar man ändå alltid upp vid datorn? Ja, men jag känner på mig att jag inte kommer flytta från min bebis på ett tag, så det får bli som det blir med läx-arbetet. Usch, vad det låter som om jag inte bryr mig, jag orkar bara inte... Såå, sitter här med kaffe och ska snart sätta på nåt bra teveprogram. Seeyaa, puss!

Humörsvängning på högsta grad?

Ja, nu är jag hemma från skolan. När jag kom hem möttes jag av pappa i hallen, han kom hem för ungefär 40 minuter sedan. Men nu ska han iväg igen till något möte av nåt slag... 

Jag har på mig mjukisdressen idag igen och ska brygga lite kaffe. Sen ska jag göra läxan och fixa lite här hemma. Möjligtvis dara jag förbi gården en sväng ikväll också.
Måste säga att jag hade ovanligt kort stubin idag, brottade ner Kasper i snön och var tvungen att slå anton för att avreagera mig. Men jag är inte sur alls. Är faktiskt oerhört glad, hmm, humörsvängningar? ;) Haha, nog om det... Nu måste jag börja med läxorna, vet inte riktigt hur många jag har tills imorgon, typiskt mig att vänta med allt in i det sista! Puss!


Utkast: Jan. 17, 2011

God morgon! 

Ska alldeles strax gå till skolan. Är rejält trött, så vi får väl se hur jag klarar dagen. Har ingenting planerat efter, kanske hänger kvar lite i skolan, eller så går jag hem med någon kompis. Så det är en rätt så oplanerad dag idag.. Men nu måste jag röra på mig, puss!




Tröja: Bikbok
Tights: London
Armband: London
Ring: Gjort själv

Spikmatta

Ska lägga mig på spikmattan snart med gurka på ögonen. Mysigt! Har faktiskt inte använt våran spikamtta på riktigt förut, så det blir något nytt! Sen ska jag ta en chokladbit och kolla på drottningoffret med mamma. Ännu en mysig kväll! Vi hörs, kyssar!


Mjukis-dress på, hej dåå.




Solsidan

Nu har Andrea gått och jag och mamma har käkat middag. Det blev köttfärssås och spaghetti! Om knappt en halvtimme är det dags för solsidan som man bara inte får missa. Det är sjukt bra. Sen kollar jag och mamma på ett inspelat avsnitt av drottningoffret och efter det tror jag att jag ska göra mig i ordnig. Det är ju skola imorgon, tyvärr. Så ska sätta på mig min nya mjukisdress och krypa upp i soffan nu. Hörs senare, puss!

Andrea in tha house

Nu är andrea här och vi ska ju fixa en hemlig sak tills imorgon.. Roligt! Var ju i nacka och shoppade, köpte en mjukis-dress och en hårspray! Blir en snabb uppdatering, eftersom vi har lite things to do! Puss!






Replay


Facelook













Smile

Nu har jag vaknat och käkat lite överbliven pannkaka från igår till frukost! Bra start på dagen, måste jag säga. Idag ska jag kanske träffa Lisa och någon till. Ni får inte veta vem.. Och senare måste jag träffa Andrea för att fixa en sak till imorgon. Åh, juste, jag ska till nacka med mamma också, så dagen blir nice! Fast jag måste plugga lite också, men that's life... Vi hörs, puss!

last song

Säger godnatt nu, för jag vet att jag inte kommer blogga något mer. Ska kolla klart på en film på typ.. 5:an tror jag? Sen sitta lite vid datorn och chilla! Så vi hörs imorgon, lovers! Puss!

mihi, rolig bild jag hittade i arkivet. Togs i.. höstas typ?

misslyckat.

Gjorde en smoothie alldeles nyss, som blev helt failad. Har aldrig gjort en helt misslyckad smoothie förut, men jag antar att nån gång måste vara den första. Ska käka en liten portion ugnspannkaka med hallon, melon och glass. Antar att ni är rätt så avundsjuka... ;) Till det ska vi kolla på det sista inspelade avsnittet av svärdet och spiran. Hihi, vi har följt det, töntiga som vi är. Men det är faktiskt bra! Vet inte vad det är, men på något sett tycker jag att en av huvudpersonerna- som är väldigt ful, är gullig. Ingen aning varför men jag inbillar mig att han är snyggare än vad han är. För att vara ärlig så är han väldigt ful, men jag vet inte vad det är med mig?! Aja, nog om det, puss!


Luren

Tjafan! 
Snackar i tele med Andrea nu. Ebba har varit här, men gick hem när vi hade lämnat filmen. Vi typ dansade, passade ju fint eftersom jag var på danshumör! ;) Så min dag hittills har varit super! Och tror inte att den kommer försämras heller, grymt! Ska tydligen käka ugnspannkaka till middag idag, ännu ett plus. Men nu ska jag snacka vidare med Andrea, hadet! Puss!
Lägger in lite sommarbilder så att man har något att se fram emot!







let it go and fly away just for the moment


Humössvängning

Är på världens danshumör! Stackars Ebba som kommer få stå ut med en dansande Caroline hela dagen, haha! Lyssnar på världens skönaste musik och humöret är på topp. Detta är nog den härligaste känslan som finns!

Massa kyssar!

Planer inför kvällen!

Nu är boken utläst även om jag inte vill att den ska vara slut. Som tur är har vi flera Marian Keyes böcker, så jag överlever. Snart kommer Ebba, tänker tvinga henne att följa med mig och lämna tillbaka filmen, så att jag slipper göra det senare ikväll, hihi! Kvällen spenderas hemma med mamma som sagt. Vi ska kolla på film, ha ansiktsmask, måla naglar och sånt där.. Grymt! Så nu väntar jag bara på att Ebba ska ringa...

Å andra sidan

Ska krypa upp i min säng och börja läsa (?!) min bok som jag bara älskar. Å andra sidan av Marian Keyes. Hennes böcker är grymma, så de rekommenderas!  Sen kommer antagligen Ebba, nice! Vi hörs, puss! 

Händelselös

Ha inte hittat på något att göra nu, vilket det inte känns som om jag kommer göra heller. Så jag får väl gå och simma med mamma, och kanske ta med någon kompis. Ska höra med Andrea också, vad hon har för planer idag! Eller Ebba. Vi får helt enkelt se! Puss!

Awsome!

Nu funkar mitt internet igen! Galet nice! Lisa slaggade idag, mysigt. Blir lite tråkig snabb uppdatering, men återkommer senare. Kommer antagligen bomba med inlägg tills internet försvinner igen... Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, vi får se. Men ikväll ska jag ha en myskväll med mamma, pappa är nämligen bortrest. Så vi hörs! Puss!

Hos Ebba!

Ja, är verkligen ledsen för att jag inte bloggat, men internet funkar inte på min dator, men pappa ska fixa det så fort han kan. Nu är jag hos ebba och vi kollar på tv. Senare ikväll ska, i alla fall jag, till gården och sen kommer Lisa till mig och ska slagga, nice! Så det blir en bra start på helgen! Nu ska jag vara lite social, så vi hörs när pappa har fixat min dator! Puss!

Byggprojekt

Just nu håller mamma och pappa på med att fixa i ordning sitt sovrum. Alla möbler är borta och tapeterna är överspacklade. Dom Ska byta både tak och golv, och sen ska dom ju ha nya tapeter och möbler, men det kommer sen. Så just nu sover dom nere i vardagsrummet. Sen när dom är klara, vilket bli ungefär när vintern är slut så ska jag byta rum och göra om helt. Det kommer bli super, och jag ser verkligen fram emot det. Har redan tänkt ut hur det ska se ut, i alla fall på ett ungefär. Så 2011 blir ganska fullspäckat här hemma. I alla fall till en början. Sen om vi har tid och pengar över ska vi storrenovera badrummet. Men det kommer nog dröja.. 






Katy perry- firework

Det är något speciellt med låten och framförallt videon som gör att jag älskar den. Jag menar, jag är inte så förtjust i Katy Perry, men de senaste låtarna har faktiskt varit väldigt bra, eller i alla fall texten. Den kanske är lite töntig, men jag är lite töntig av mig. Vill liksom tro på mirakel och sånt, även om det aldrig händer, haha. Men ni måste se hela!

Myspys

Nu har jag dressat upp mig i mjukisbyxor och munkis. Riktigt soft, och det är nog vad jag kommer göra också, alltså softa. Det var tydligen ingen sångpedadog idag, för när jag kom dit så var ingen där, jag antar att det börjar nästa vecka istället. Ska göra i ordning lite mellis också. Första skoldagen är rätt så utmattande, och inte nog med det, vi fick också 12 glosor i spanska tills imorgon! Ingen lugnstart här inte, som jag hade hoppats på. Så ska kolla in dom lite också, om jag inte råkade slänga pappret, det skulle vara ganska typiskt mig måste jag säga.. Puss!





Bosch Tassimo

Såhär ser min nya kärlek ut:

Love it!

latte macchiato

Sitter här och dricker en varm kopp latte macchiato, vi har nämligen fått en ny kaffemaskin! ÄLr väldigt förtjust i den, så jag går och gör kaffe varannan minut, nästan. Ska snart till sångpedagogen som börjar 4, så har bara en kvart på mig att mysa klart. Fick också skoltröjan idag, rätt så snygg faktiskt. Har väntat på den, ville verkligen ha en oversize-munkis, som jag kallar det! 
*

Min nya munkis, och Lotta.

Tidig morgon

Gick upp 7 idag, vilket känns lite jobbigt. Det är ju skola idag. Jag förstår verkligen inte varför man måste börja så tidigt som 8? Kan man inte lika gärna börja skolan 9? Men det är ju tyvärr inget jag kan göra åt, så jag får rätta mig efter som det är nu. Men det är inte bara negativt att skolan börjar, jag får ju träffa alla kompisar som jag inte har sett på hela jullovet. Galet nice, så jag är rätt så taggad, fast ändå inte. Efter skolan tror jag att jag ska till sångpedagogen, är alltid lite halvt osäker på om det börjar precis dagen efter lov, men efter höstlovet började den direkt och jag visste inte det, så jag vill inte göra misstaget igen. Nu måste jag verkligen göra mig i ordning, puss!

Lets run away, and don't ever look back.



You think I'm pretty, without any make-up on.
You think i'm funny, when I tell the punch line wrong.
I know you get me so I let my walls come down, down
Before you met me I was alright
But things were kinda heavy You brought me to life
Now every February you'll be my Valentine

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I, we'll be young forever

You make me
Feel like I'm living a
Teenage dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's run away and
Don't ever look back
Don't ever look back
My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance and
And don't ever look back
Don't ever look back.


Under pressure

Imorgon är det skola. Fan vad jag har fruktat den dagen, i typ 3 veckor nu, men någon gång måste den väl komma? Som ni kanske märkt har jag inte bloggat på länge, men det är ju för att det varit jullov och så! Lovet innehöll massa sena kvällar med underbara vänner, sena mornar, varm choklad framför brasan, och kallt snöbollskrig! Precis som ett lov ska vara, alltså! Så jag kan inte klaga. Hoppas ni har haft det exakt lika bra som jag, men nu ska jag kolla vidare runt på datan, puss!


Ny profilbild @ facebook

oh no, i wont back down.

2011, nu kör vi.