Hägerstensåsens IP

Kom hem från en skön kväll på hägerstensåsens fotbollsplan nyss och är dödstrött i benen. Vet inte varför men antagligen för att jag har gått hela dagen. Nu ska jag hur som helst plugga lite engelska, kom på att jag inte gjort klart den. Sen ska jag sova, är sjukt trött. Godnatt!

Skärholmens centrum

Haloj! Kom precis hem från skärholmens centrum med Emma, Anna och Jenny. Köpte lite presenter och en almanacka (äntligen!!). Kvällens planer blir att träffa några sköna männsikor. Antingen hos mig eller så drar vi ut. Det blir nice, men nu måste jag käka! Puss!



träningsvärk

Hej! Är hemma nu, har precis haft idrott så gick hem för att duscha och käka. Jag och Ebba körde massa rumpövningar och core så nu har jag tränigsvärk!! Men jag älskar att ha det för då vet man att man har tränat, så det är bara bra ;) Ska sätta på lite nudlar nu, orkar inte laga något annat, haha. Puss!


Chill morgon

Godmorgon! Skulle egentligen gå upp kvart över 6 men snoozade en timme så att det blev kvart över sju, hehe. Men det är lungt för vi har fetaste sovmorgonen, till halv 10, så det är chill! Sitter och målar naglarna samtidigt som jag käkar frulle, rött eller rosa på tårna (kan inte bestämma mig) och genomskinligt på naglarna, det är så jävla snyggt om man har snygga naglar! 

telefon med Karolina

Sitter och snackar i telefon med Karolina och snackar lite killsnack sådär! Trevligt värre. Har genomsökt vårat skafferi också efter choklad och lyckades hitta ett oöppnat paket, haha, fick värsta glädjeruset! Ganska chill kväll ändå, är lite trött i benen efter alla utfallssteg bara. Ha en bra kväll, puss!

Åh, jag älskar smilgropar!!

for me it isn't over

Kom hem från fotbollsträningen för ett tag sedan och har duschat och käkat. Trevligt, känner att det inte varit särskillt mycket bloggning idag, men har lyssnat på massa bra musik och dansat så har inte haft tid, hehe.. Skolan var fett seg idag, har redan börjat tröttna, haha nejdå, men vi hade inte samma rast-tider som andra klasser och det var lite synd... Är lite trött på min klass (eller egentligen bara vissa, men dom förstör, haha) Jaja, inte värsta grejen. Ska ta och dansa lite, puss!

Outfit 30/8-11

Fastnade inte riktigt på bild idag, därav de mobbade bilderna.. Men körde på svart idag, med lite röda detaljer. 



you light up my world like nobody else

Godmorgon! Flyttade ju in skrivbordet i mitt nya rum igår, och bäddade i sängen så det var första natten jag sov där. Ska göra mig i ordning snart, sen skola. Var jätte duktig igår och gjorde alla mina läxor (nästan) så det känns super! Ska ta och käka lite frukost nu, puss!

Outfit 29/8-11


i Kind of wanna be more than friends.

Nu funkar mitt internet igen, super! Håller på att tömma mitt skrivbord eftersom jag ska byta rum, och gud vad mycket roliga saker jag hittade! Bland annat en gammal dagbok (och då talar vi gammal), riktigt roligt att läsa igenom! Måste fortsätta nu!

Hos Lisa!

Tjatja! Är hos Lisa nu, utnyttjar henne för hennes internet haha, nejdå ;) Vi skulle egentligen på bandet men vi kom på att det inte började förrän nästa vecka. Så nu ska vi typ snacka lite, girlstuff you know! Kanske ser vi klart twilight också, vi såg ju inte hela förra gången.. Men nu ska jag ta lite tandkräm i munnen, glömde att borsta tänderna innan jag gick och jag är beroende av att lukta gott. Puss!

Måndag 29/8-11

Hallå! Har inte kunat blogga tidigare idag, eftersom mitt internet inte har funkat på den bärbara. Det gör det visserligen inte nu heller, men jag sitter vid den fasta! Hur som helst var gårdagen grym, jag och Lisa åkte inte in till stan och fikade utan köpte kaffe på preem (haha, bra ersättning) och träffade sedan några booys i skolan. Även om jag inte var på bästa humöret blev det bra och ja, jag hade roligt!


Om idag då.. Inget intressant sådär, men jag sov otroligt dåligt. Hade ont i hjärtat/lungorna och vaknade 2 och låg uppe i en timme. Jag började nästan gråta, för jag kunde varken andas eller svälja. Till slut somnade jag i alla fall men när jag vaknade hade jag fortfrande ont, som tur var hade det lagt sig lite. Men nu under skoldagen, som förövrigt var helt okej, har det nästan gått över helt! 

Okej, eftersom jag sitter vid den fasta datorn som egentligen inte är min så har jag inga bilder, och det går tydligen inte att ladda över, så om inte mitt internet kommer igång igen så blir det ingen outfit idag, tyvärr, men jag ska jobba på det, men först: Årets första läxa... :(

done!

Sådär, nu har jag målat klart staketet där ute! Kvällens planer blir att ta en fika med Lisa i stan. Chill, känns fett mysigt att bara ha en mysig tjejkväll, även fast jag har haft det de 3 senaste kvällarna också, hehe.. Men nu måste jag duscha, äta och fixa mig på 10 minuter. Undra hur det ska gå... ;)

Outfit 28/8-11

Tjenare! 0-0 blev matchen, och avgjort mot serieledarna är väl inte fel? Det här är min outfit idag i alla fall:





changes

Hallå! Jag har precis kommit hem från Ikea nu, och har en ny säng och ny byrå! Känns hur bra som helst, ni ska få bilder på tapeten också! Är på fett bra humör just nu, men kan inte nämna det i bloggen, tyvärr.. Nu sitter jag och Anna och kollar på scrubs, haha, jag vet att vi är nördar ;) Puuuuuuuuuuuuuss!






Lite roliga bilder från igår, där ser ni tapeten också! Love it!

målaren

Åh, har varit ute och målat vårat utehus hela dagen, är helt slut nu och är skitig som en gris. Anna kommer om en halvtimme och jag måste verkligen ta en dusch nu! 







ännu lite mer inspiration!

Thrifted Black Blazer, Tarnish Vintage Necklace From Www.Vintagemavens.Com, Thrifted Envelope Clutch, American Apparel Black Pants From Www.Americanapparel.Net


Levis Vintage, Ronwe, Steve Madden

Zara, Vintage Leather


sommaroutfit

Idag är så så jäkla fint väder och jag har suttit inne och fixat medd min design hela morgonen.. Inte bra, så nu måste jag ut. Det har blivit ändringar och jag ska inte ut med båten i helgen, så idag sover antagligen Anna här! Bara för att det är så himla fint väder har jag på mig en fin enkel klänning från flash och ett par ballerinor från scorette!





lite om min helg

Godmorgon!

Sitter och kollar på tv nu, jag vet att jag låter lat, men det är ett bra settt att vakna på. Idag tror jag att vi ska åka ut med båten. Ganska snart faktiskt, men vi kommer hem ganska tidigt imorgon för att jag har fotbollsmatch klockan 2. Sen ska vi nog fixa lite med mitt rum och sätta upp tapeten! Så det var min helg det, hoppas ni har det bra! Puss!

twilight

Hallå! Kom prcis hem från en chill myskväll hos Lisa, vi käkade chips och kollade på twilight! Visste ni att jag var värsta twilightfanet förut? Har inte sett 1an på år så det var sjukt kul att se. Första delen av 4an kommer ju ut nu i höst/vinter och självklart ska jag gå, förhoppningsvis på premiären! Ska dunka lite eric saade nu, sen sova, är sjukt trött. Godnatt!

Msn

Hallå! Sitter vid msn för fösta gången på flera år och snackar med Anton, vi har typ gjort det i 3 timmar nu, haha nördar... ;) Har tränat lite också, mage & rumpa, how great! I alla fall så bakade jag inga chokladbollar, ska till Lisa lite senare och vi ska fetta oss, låter bra! Nu ska jag käka puss!

Tjockis

Hej alla fina bloggläsare! Sitter och käkar glass framför tven nu, hehe, funderar på att baka chokladbollar också, alltså vad är det med mig?!
I alla fall så var skolan rätt chill idag, gick lite väl segt på förmiddagen bara. Men en sak jag älskar med vårat schema är att vi slutar 10 i 2 på fredagar, direkt efter idrotten. Så då kan man gå hem och duscha, vilket jag precis gjort. Ska ringa Lisa också så drar vi antagligen till grönan ikväll. Usch, gillar inte grönan egentligen, men Lisa vill dit och vad gör man inte för sina vänner ;) Nej, nu ska jag baka, blev så himla sugen! Puss!

outfit 25/8- 11



Enkel outfit. Kanske livar upp den med lite smycken, vi får se. Kör på osminkat också! 



Galet!

Åh herre min gud, måste berätta om gårdagen!! Helt grymt var det, vi trängde oss fram bland tusentals folk och fick till slut en någorlunda bra plats i mitten av allting. Och vilka blickar vi fick när vi skrek. Vi skrek som jag vet inte vad, min röst är död idag.. Stackars små barn som fick stå ut med det, men ärligt talat bryr jag mig inte ett skit, eftersom dom satte sig på sina föräldrars axlar så att man inte såg något alls. Om jag blev irriterad! Men hur som helst så åkte vi jetline och popexpressen yttligare lite till och skrek ännu lite mer, min hals gör så jävla ont idag! Haha, men det var det värt! Men det bästa var när han stod där och snyggade sig på scenen och sen tog av sig jackan och alla bara skrek. Helt galet! Fotade inget igår, tyvärr... :) 

Eric Saade med Lisa

Lite ändrade planer, jag ska till grönan med Lisa istället för Andrea eftersom hon inte kunde.. Blir grymt det här, har bara lite klädångest. Hatar min garderod, det är verkligen som på film. Jag står i underkläder och kaster ut nästan varenda plagg i min garderod. Tanken har inte slagit mig förrän nu att det är jag som måste städa.. Bra Carro, verkligen! Måste fortsätta nu, puss!


Ses snaaaart! Hehe, jag vet att jag är en tööönt ;)

rabattkod på calli.se

Nu får ni 20% på hela sortimentet på calli.se ange bara rabattkoden calli så dras det av i kassan. Sjukt snygga grejer finns att hämta så kolla på det ni!

Måste ringa Andrea, och se hur det blir med Erik nu. Träningen gick väl sådär, jag hade kul men var sjukt oseriös.. Stackars Ingvar (våran tränare) som får stå ut med oss ;) Måste duscha nu, men först: ringa andrejsen!

träning!

Helo! Skiiiitsnabbt inlägg nu för min träning börjar nu.. Ebba och Andrea är här och förhoppningsvis följer dom med mig på erik saade, annars blir det nog inget, och då vet jag inte vad jag gör! Dagen har varit bra, och blir nog inte sämre. Jaja, puss!

Eric Saade

Godmorgon! :)

Har precis försökt fotat en dagens outfit, men min kamera hade inga batterier, men några bilder blev det, dock vet jag inte om jag kan lägga upp dom.. Hur som helst, jag vet att vissa kommer kalla mig tönt nu men ikväll ska jag till grönan för att se Eric Saade. Hihi, han är så bra (och snygg)! Lisa går antagligen med mig, annart vet ja inte vad jag gör.. 


Som ni kanske ser så hände det något med designen igår. Vet inte vad jag ska göra men jag hoppas att min nya kommer upp inom kort! Så den här är bara tillfällig, bara så att ni vet!

true talent

Sitter och kollar på true talent nu. Tittar ni också? Det är ju tv3 nya satsning, typ komplenment till idol. Tycker faktiskt det är bättre än idol. Även fast idol är standard så är ju det här med att man enbart bedömer efter rösten sjukt bra! Men så kollar jag ju delvis på programmet eftersom Danny är med ;) Fast det går lite sådär för honom, men jag håller med han fullt ut! Sätt på 3an om ni inte redan kollar! 

tapet

Nu är min mamma och hämtar  min tapet, så forhoppningsvis sätter vi upp den idag! Hon kom hem idag, och stackarn det ända hon får göra är att jobba, haha! Men hur som helst ska jag ha en tapet med palmer och vit strand och blått vatten. Ni förstår, typ maldiverna. Lite komiskt är det att Ebba också ska ha det, och vi har inte snackat med varandra, haha! Jag skulle egentligen ha en newyork bild, men så såg jag den här och ville ha den istället, kärlek vid första ögonkastet ungefär ;) Är spänd på att få se hur det blir! 



Min blivande tapet!

Blue water high

Hej bloggen :)

Anna och jag sitteroch kollar på blue water high nu, ni vet den som gick på sommarlovsmorgon för flera år sedan! Så kul, men det varkar vara en ny säsong för jag känner inte igen några.. Jag slutade för en timme sedan typ, våran hemkunskapslärare var sjuk :) Nu ska jag fixa något att äta, puss!

outfit 24/8-11




sovmorgon

Godmorgon! 

Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag! Ville inte riktigt vakna imorse bara så jag snoozade typ 5 gånger, hehe.. Nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice som vanligt och bara chillar. Idag börjar första riktiga skoldagen, men vi har i alla fall sovmorgon till halv 10, så det är chill. Lite nervös är man ju, har glömt bort vad det innebär, haha ;) Orkar inte ta några bilder, ska börja göra mig i ordning om 10 minuter och då ska jag fota, men orkar inte nu..  

gamla videoinlägg

HAHAHA, gud vad patetisk jag var! Har kollat på gamla videoinlägg på mig, och herregud vad hemskt! Jag ska aldrig göra det igen, lät som en fjortis och höll på med mitt hår hela tiden som en fjortis. Inte okej bara! Men nu är dom borta, tack och lov för det! :)

Kom hem från träningen för ett tag sedan, blev en halvtimme försenad eftersom vi skulle fotas. Kan bara säga att det var grymt roligt, är så glad att jag var med! Skrattade oavbrutet! I alla fall, var tvungen att skyda hem för att laga mat sen, men pappa har inte kommit ännu så det var inte så brottom ändå. Men nu sitter falukorven i ungen och mognar till sig, haha.. Mysigt värre. Väntar på att min nya design ska komma, vill bara ha bort min nu!! Oj, måste titta till körven, puss!

Lite lagom sliskigt sådär. Men den är god!

träning om 10

Ojojoj, värst vad tiden gick fort! Duschade i ungefär 1 timme (gud jag måste verkligen sluta duscha så länge!!) sen åkte jag och handlade mat tills ikväll. Det får bli falukorv, haha, vilken fantasi man kan ha.. I alla fall så kollade jag på klockan och nu är den 20 över, och min träning börjar halv. Lite dumt bara att precis då måste jag blogga, men aja ;) Vi ska fotas med killarna efter träningen. Dom är sponsrade av tulpankungen och ska bli fotade och då får några tjejer också vara med.. Tror att jag har skrivit om det förut, men nu vet jag lite mer. Shit måste fixa mig nu, puss!

What to wear

H&M, Stradivarius, Zara, Zara


Kappahl Pink Jeans, H&M Top, Converse, Monki Bag



Har suttit och kikat runt på lookbook.nu efter lite inspiration nu till sensommaren. Det har ju inte blivit höst ännu, så jag ska passa på att ha shorts så länge jag kan! Så nu är jag fulltankad med ideér (nästan..)! Ska snart flytta ut alla mina kläder från mina skitgarderober också, eftersom jag byter rum, så det blir skönt!

årskursens dag

Kom hem alldeles precis och nu har jag käkat lite mellis och ska chilla ett tag fram till träningen. Lite jobbig, men rätt så okej dag idag. Vi var på personnebadet och gick runt och lösta massa uppgifter. Helt okej ändå, men jag är ändå inte på så bra humör just nu. Dock inget jag tar upp i bloggen, haha, så nu lämnar vi det. Har ingen aning om vad jag ska laga till middag, så ska sitta och googla runt på lite recept nu. Puss!

Outfit 23/8-11





Det här plus rött läppstift, en silverring och ett skärp!

cooking

Goodmorning sunshines :)

Har haft en sjukt chill morgon, även fast den intge är slut ännu.. Vaknade av mig själv 5 minuter innan väckarklockan ringde, alltså 5 över 6 (vad är det med mig?!?) och satte mig framför tven och käkade frukost. Sen gick jag ner och duschade och nu har jag städat mitt rum! Gud vad duktig jag känner mig, älskar när man är på städhumör, vilket inte händer så ofta och det är just därför det är så skönt! Aja, måste laga mat också, vi har ju klassens/årskursens dag idag.. Dom sa att det skulle blir bra väder idag, men nja, känns lite tveksamt om man kollar ut genom fönstret. Måste laga mat nu, cyklade ju iväg snabbt som satan igår och köpte köttbullar. Så dom ska stekas och så blir det mackisar till. Standard. 


I got a feeling

Kom hem precis, vi var hemma hos David och chillade lite. Tanken var att Lisa skulle sova här men det gick inte.. Om idag då, första dagen i skolan. Känns sådär, vill ha typ dubbelt så långt sommarlov men man kan ju inte få allt. Vi fick scheman, och lite andra papper och körde lite lekar i klassen. Som vanligt sådär på skolstarten. Imorgon är det hur som helst klassens/årskursens dag, älskar faktiskt sådana dagen, dom är så mysiga på något sätt! Matsäck ska med, oj, måste handla!! Puss så länge 

-------

Nu drar vi ut och träffar några boys, förhoppningsvis om dom är snälla lagar dom mat till oss. Vi har inte ätit riktigt mat på hela dagen, så ganska hungriga är vi nog.. See ya ♥


Gammal bild, hittade den på Lisas dator..

Foto

Tjenare! Efter vi typ dansat lite hos mig stack vi hem till Lisa och tjockade oss ännu lite mer. Sen sminkade vi oss och fotade, ska ha en ny design! Har väntat länge på det nu, och min grymma vän Lisa ska hjälpa mig.
Tack för era gulliga kommentarer, älskar det! Så fortsätt så, ni är bäst! Puss ♥ 

Ben&Jerrys

Tjatjaa. Hemma från skolan nu, kort dag, vi gick bara till 11. Sen följde Lisa med mig hem och nu sitter vi och kollar på tv och käkar Ben&Jerrys. Härligt värre, orkar inte skriva mer, puss!

outfit 22/8-11







Topp- saint tropez
Leggings- London
Ring-marknad

skolstart-11

Åh shit. Känns bara lite konstigt att säga godmorgon vid halv 7, eller hur? Gick upp vid 6 och sitter nu och käkar frukost framför tven, gud tänk att jag alltid gick upp såhär tidigt och hade massa olika rutiner. Ska ändå bli ganska skönt att hitta tillbaka till dom, även om det är lite väl tidigt. Snart ska jag ta och packa skolväskan med lite saker, vet inte vad man ska ha med sig, men jag chansar.. Ska kolla lite på vakna med the voice nu, puss!

Förändringar

Måste bara påpeka hur mycket jag faktiskt har ändrats under sommaren. Eller inte bara sommaren, men sen i våras. Jag använder knappt smink längre, vilket jag gjorde då. Ett ton mascara ungefär haha, men nästan. Och sen har jag ändrats i beteende, eller det tycker jag, jag tänker i alla fall anorlunda.. Jag har hur som helst fått mycket mer självförtroende och självkänsla. Sen en annan lite obetydlig förändring är att när vi fick sommarlov började jag nästan gråta. Jag ville inte sluta för jag villa fortsätta att träffa alla kompisar. Även dom som jag inte känner skulle jag sakna. Men jag har träffat alla jag vill träffa under sommarlovet och har inte saknat någon. Lite lustigt sådääär. Men hur som helst trivs jag mycket bättre i mig själv nu och vågar vara mig själv och sticka ut, hur bra är inte det? Vet inte riktigt vad som har fått mig att ändras så mycket, men jag klagar inte. 








Blue my mind

Åh får bara lite rage på mina föräldrar. Helt knäppa, ibland förstår jag inte vad dom får allt ifrån.. Men hur som helst så avbokade jag planerna inför ikväll för att dom var helt hysteriska. Men jag ska ta och försöka göra det bästa av situationen. Nu t.ex. har jag målat naglarna blått. Nästa gång blir det svart (älskar svart nagellack, men har inte kunnat haft det på sommaren, jag ni förstår ju varför) men nu kör vi på blått. "Blue my mind" By H&M.

Give it to me!

Pumps - Zara Aprikos

Jag dör så snygga skor! Funderar starkt på att kicka hem dom. Endast 299 kr från upbrand. På riktigt, älskar dem! Vad tycker ni? 10 cm klack, ganska högt, men det funkar. Gaaah, ge miig!

mobilbyte

Blir så trött på min mobil. Den ska alltid krångla och hålla på, och nu har min reserv också börjat krångla. Väldigt jobbigt måste jag säga. Men hur som helst så började min mobil lagga, vet inte hur jag ska förklara den liksom blev färgglad och började stänga av sig själv. Så jag var tvungen att byta till min reservmobil som jag märkte nu också är knäpp. Den lever liksom sitt egna liv, för när man inte rör den så laddas den. Eller då får den mycket batteri, och sen när man öppnar den så kan den stängas av för att det tydligen inte hade något batteri. Svårt att förklara, men ni kanske fattar om ni är smarta. Men jag saknar min gamla så sjukt mycket, den är så skön att messa på och ringa med. Även fast den på sista tiden gick sönder på så sätt att man inte kunde ringa utan hörlurar också.. :( 


VS.


Busy woman

Vi förlorade matchen mot Rönninge, tyvärr. Även fast det var rätt så jämt. Men  det konstiga var att jag blev dödstrött, har aldrig blivit så trött på en match förut, var till och med tvungen att byta in. Inte bra, men det beror nog på att jag sov i bilen och sov lite oroligt inatt. Men jag spelade mestadels av matchen och nu ska jag ut och träffa några. Vet inte riktigt vilka, blir en liten överraskning ;) Men nu blir det lunch!


Hell yeah! 



Otroligt fin bild på moi 



Converse!!!

Är så glad just nu, pappa har ju varit i Indien med jobbet, och så köpte han ett par svarta höga converse med hem till mig! Jag har alltid velat ha ett par, men har varit lite osäker på om jag passar i höga. Enligt mig ser det ut som jag har dunderfötter, men tydligen tycker ingen annan det. Men dom jag har nu är helt underbara! Älskar converse, har ju ett par vita låga också. Tack pappa 






Svar på kommentar

Anna om outfit 20/8- 11:
hej sötis, tänkte bara säga att du passar i svart!!
nya shorts förresten :) <3 ?


Svar: Tack så mycket! Nej, det är ett par gamla shorts som jag har vikt upp lite grand :) Puss 

Vilma om outfit 18/8- 11:
Hejj! Var har du köpt kläderna? 
PS: Jättesnygg blogg!!

Haloj! 


Linne- Gina tricot
Baslinne- H&M
Leggings- London

Sådär, det var nog allt. Tack förresten 

match

Haloj! Ska på match snart, känner inte riktigt för att spela. Men men, det sägs att träning ska vara bra ;) Tror vi ska möta rönninge, men har ingen aning om om dom är bra eller inte, det återstår att se. Men nu har jag en halvtimme på mig tills vi ska samlas och jag sitter i sovkläder. Inte bra, måste skynda! 






Lite webbizzar på det också!

Hemma igen!

Hallå kära blogg! Äntligen kunna uppdatera som vanligt, om jag har längtat! Jag ska berätta vad jag gjorde, men i ett annat inlägg, bara så att ni vet. Kom hem igår natt, vilket var mycket tidigare än väntat. Vi skulle ju börja åka från dalarna nu idag, men eftersom jag har match åkte vi hem igår. Medans jag har varit borta har ni varit grymma på att besöka och kommentera, så roligt att komma hem till, fortsätt så! Så kul när det går bra (eller bättre) på bloggen! Puss! 

Kopiko

Min födelsedag verkar aldrig ta slut, haha. I tisdags så kom Elsa och gav mig en present söt som hon är. Älskar verkligen presenter, man blir så nyfiken och allt det där. Sen älskar jag att ge presenter också, speciellt om man blir nöjd med det man köpt och känner att det verkligen passar in på personen man ska ge den till. I alla fall så fick jag en söt burk med ett paket kopikos till. Hihi, min drog, älskar verkligen det. Det är är små cappuccinostabletter typ som smakar gudomlig. Tacktacktack!



outfit 20/8- 11


Update

Godmorgon finingar! Är uppe rätt så tidigt men är inte trött alls. Lite ovanligt sådär.. Befinner mig ju i dala-järns hos några kompisar till oss. Vi kom hit typ 8 igår och åker runt 7 imorgon, vad vi gör här kan jag inte berätta men tro mig, det är inget intressnt. Nu blir det frulle, puss!!

Dala-järna

Nu är jag i dala-Järna. Ska upp tidigt imorgon, men säger inte varför.. Puss på Er, bloggar mer imorgon!

Calli.se

Tänkte passa på att tipsa om en sjukt bra hemsida som säljer smycken. Det är alltid fri frakt, och 14 dagars öppet köp. Sjukt snygga saker har dom också. Vill ha allt därifrån nästan! Det här är några av mina favoriter. Take a loook on calli.se (<--- klicka)

Örhänge - runda silverRing - Dubbel hjärta
Ring - OrientalHalsband - Stor uggla

outfit 19/8- 11






Tog fel dag

Åh, jag trodde ju att vi skulle fota oss idag, så tog med mig matchtröja och allt men det visade sig vara nästa tisdag istället. Ganska bra ändå eftersom då kommer jag till mormor tidigare och hon blir glad :) Hinner inte skriva särskillt mycket nu, måste gå, puss!

Tulpankungen

Idag efter träningen så ska några i mitt lag, bland annat jag, vara "modeller" för tulpankungen tror jag det var. Men jag tror det blir kul, även om vi precis har tränat och har på oss fotbollskläder och sånt. Vi lottade ut vilka som skulle få vara med, och självklart så blir jag inte lottad (har en väldans otur med sådant) men så ångrade Elsa sig och jag fick ta hennes plats. Så nu hoppas vi jag inte ser alltför mobbat ut. Puss!



MIK ♥


Update: Råkade ta fel dag, det är nästa Tisdag istället.

you change your mind like a girl changes clothes

Planerna ändrade! Jag ska inte till grönan idag heller, utan jag ska vara hemma och så kommer Anna och emma hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra men antagligen spela fotboll, men Anna tar med sig en scrubs-box i fall att ;) Sen är det ju träning och sen drar jag till mormor. Kommer inte bli bra bloggning i helgen men har gjort några tidsinställda inlägg och så kan jag förhopnningsvis blogga lite då och då där! Nu måste jag äta lunch, puss!-

outfit 18/8- 11



Put your glasses on

Morsningkorsning! Vaknade av att solen stekte genom fönstret och gick upp och käkade frukost. Sen har jag städat lite, och nu ska jag duscha. Har fotat lite också, har snott pappas systemkamera hela veckan eftersom han inte är hemma, men snart är det slut med massa bra bilder, sorgligt nog :( Men jag ska snart klä på mig och dra in till grönan med Emma och kanske Jenny! Har inte varit där på evigheter och jag har guldkort, haha, yey... Men jag ska dit lite oftare nu eftersom jag har massa konserter som jag måste se! Nu måste jag göra mig i ordning, puss!




Ben&Jerry´s <333333333333

Jag har en crush på två underbara killar. Name? Ben and Jerry! Nej men på riktigt jag älskar det. Och det som är bra att det är så mycket så det räcker i flera dagar. Härligt grymt awesome och allt man säger.. Kände bara för att säga detta till er underbara läsare, haha. Jag är så random, puss!



Tillfällig design

Ja, som ni ser (om ni inte ser tryck på F5) så har jag ändrat designen lite, gillade ju inte direkt den förra. Men den jag har nu är bara en tillfällig enkel tills jag får tid att göra en riktig. Ska fråga min kära vän Lisa som är grym på designer lite så ska hon hjälpa mig. Det har jag bestämt nu :) Men som sagt, om ni inte ser ändrig så tryck på F5. 


Shopaholic

Tjatja! Har precis kommit hem från skärholmen med mamsen. Har inte shoppat såhär mycket på ett bra tag nu och det känns bra att känna att man hittat allt man var ute efter. Ska visa bild och skriva vart sakerna kommer ifrån också så ta det bara lungt :) Haha, har ätit en cornybig för första gången i mitt liv också, hade en lös 10a och var så hungig att jag bara var tvungen att gå till en automat och köpa något, och det mest "matiga" jag hittade var en cornybig (och nej jag tog ingen cheesburgare för att jag har börjat bli allergisk mot lukten på donken..) Juste, Lisa smsade och ställde in kvällens planer, tyypiskt, så jag är bara hemma ikväll. Men det passade ändå ganska bra eftersom jag måste packa inför helgen, vill verkligen inte åka, men that´s life i guess.





Jeans- båda från gina tricot
Tröja- Joy
Anteckningsblock- Åhlens
Hörlurar- Teknikmagasinet
Väska- Accent

Sen köpte jag även en present till en vän, men den kan jag ju inte visa ;)

outfit 17/8- 11 och 16/8- 11





Detta var vad jag hade på mig igår.
Shorts- Vero moda
Linne- Gina tricot
Armband- London (syns inte på bilden)
Ring- någon marknad (syns inte på bilden)






Och det här har jag på mig idag

Skjorta- Gina tricot
Byxor- Zara
Ring- Grekland
Skor- Nya men kommer inte ihåg, haha.

Skärholmen

Nu åker jag in till skärholmen en stund själv innan mamma kommer, sen drar jag till ung med Lisa och kanske fikar med Felix? Förhoppningsvis. Imorgon är det ju torsdag och då ska jag först till grönan med Emma och sen ska vi på träning och efter det ska några av oss vara modeller för tulpankungen. Ja, fråga inte mig riktigt, men klart man är på! Efter det åker jag till mormor och sover där. Sen i helgen ska jag bort till dalarna. Tänker inte berätta vad jag ska göra för det är så pinsamt, men det kommer antagligen inte bli så mycket bloggning.. Nu blir ni allt nyfikna va? Puss!


planer för dagen

Godmorgon! Vaknade 12 idag( fan, jag som trodde att jag hade vänt på mitt dygn någorlunda i alla fall) och nu har jag käkat frukost! Idag ska jag in till skärholmen och sen kommer mamma dit, sen ska jag till ung med Lisa. Jag ska inhandla en väska och ett par jeans. Tråkig som jag är ska jag köpa likadana som jag redan har för att dom är trasiga och jag älskar dom.. Sen ska jag köpa en skolväska. Det är så frustrerande för jag har hittat en jätte snygg, men den är för liten för massa skolböcker, men jag tror jag köper den ändå :) Och så måste jag ju köpa lite skolsaker, lite mindre intressant. Duschen väntar, pussen! ♥

(det är blixten som gör att mitt ansikte är kritvitt, haha.)

Lägger upp en bild på mig från Grekland. Funderar på att göra en liten bildbomd därifrån, saknar det så sjukt mycket!

----

Hallå! Min dator strulade lite förut så jag har inte kunnat blogga. Inte ens den fasta funkade.. Så typiskt! Men hur som helst så var jag på ung idag med några kompisar. Lite töntigt sådär, men det hindrar mig inte från att gå dit imorgon igen, hihi... Jo juste, det har hänt en del saker idag så jag var inte på humör på att dra in till ung efter träningen. Ville bara vara hemma och typ äta Ben&Jerrys haha, tjockis. Men så ringde Lisa och jag tänkte att det skulle vara bra att prata med någon så vi gick ut och gick som vi brukar, haha.. Sen blev jag på toppenhumör och vi gick till David och chillade. Så... Det var min kväll det! Hoppas ni har haft det bra, puss!

Just enjoy

Åh, stör mig verkligen på folk som hela tiden måste kommentera att om en vecka börjar helvetet osv. Kan man inte bara njuta av sista veckan istället för att ligga hemma med ångest? Jag tror inte det är någon som tror att bara för att man inte klagar i varenda inlägg eller status så vill man börja? Right? Men jag kanske också har sagt det men just nu känns det lite patetiskt för man ser det överallt! Så till er som klagar: Stoooooop it! Det stör mig så in i ****. Tack för mig ;)


internettrassel

Godmorgon allihopa! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa! Igår kväll sabbade internet sig med min bärbara så sitter vid den fasta nu. Och den funkar fortfarande inte? Vet inte vad jag ska göra, men det brukar fixa sig med tiden.. I alla fall, igår kväll så bestämde jag mig för att ha en spakväll för mig själv. Det var otroligt välbehövligt och kanske en av anledningarna till att jag sov så gott? Vem vet.. Sen gick jag och la mig ganska tidigt också så et känns super idag! Och justeee, idag är det ung08 och ja, jag ska gå. Men mest för att jag har lovat en massa folk att gå dit med dom. Annars är det ju bara fjortisar där, men aja, kan ju funka det med..  

Eftersom jag sitter på den fasta datorn har jag inga bilder. Skulle kunna lägga upp en gammal, men är lite rädd för hur jag såg ut då. Ska kolla om jag har någon ;)

outfit 15/8- 11







pizza nummer 2





Haha, lite ironiskt att bara för att jag gjorde allt för att få en pizza till lunch så måste det bli pizza till middag också. Men jag klagar inte! Ska stanna hemma med mamma ikväll, det är ju faktiskt bara vi hemma den här veckan så klart jag måste mysa lite med henne! Även om jag ville ut just ikväll, aja, det kan bli någon annan kväll :) Nu ska jag käka, puss!


Mycket jobb för en liten pizza

Precis efter senaste inlägget så bestämde vi oss för att köpa en pizza och dela på. Så vi stack till spaderdam i tron på att den kostade 35 haha. Bara för att det gjort det för några är sedan.. Men sen när vi kom dit så stod det såklart 50 kr. Så då var vi tvugna att åka hem och hämta pengar och sen åka tillbaka och hämta pizzan som vi märkte var minimal. På riktigt miiini. Riktigt frustrerande eftersom jag var hungrig haha.. Men huvudsaken är ju att den är god, och det var den vill jag lova ;) Haha, hur som helst.. Nu sitter vi och kollar på något konstigt program, men rätt bra ändå. Puss!

Måndag- 15/8 2011

Jenny är här nu, och Anna har precis gått. Busy woman, haha! Nej men vi ska typ laga mat, eftersom jag är hungrig som vanligt.. Irriterande verkligen, jag blir liksom aldrig mätt! I alla fall så vet vi inte riktigt vad vi ska nu på dagen, orkar inte gå ut och träffa några eller något sånt, men vill inte heller sitta hemma. Jobbigt läge. Men nu ska vi laga mat, that´s for sure!


Jag och Jenny i vintras!

härlig morgon

Morning sunshines :) 
Jag och Anna vaknade runt 10 och satte oss och kollade på scrubs direkt. Haha, nördar var ordet. Sen när vi sett typ 5 avsnitt så gjorde vi i ordning lite frukost och käkade. Nu ska vi lyssna på lite musik och försöka dansa, med tanke på att båda har världens träningsverk! Helt sjukt, har till och med ont i armarna och har inte gjort något med dom! Randoom.. I alla fall, sen har vi inga planer för dagen.. Skönt värre. Jaja, puss! 

Scrubs

helo dudes! Nu sitter jag och Anna och nördar scrubs, vi ska se alla säsonger och alla avsnitt, haha.. Men nu ska vi nog ta en paus och gå ut och göra något, vet inte riktigt vad. Hon kanske går hem och hämtar sovsaker också, och slaggar här! Great! Lets go hoe


min kamera..

Åh, saknar min kamera något enormt! Har levt hela sommaren utan den. Den gick ju sönder för att det läckte i min väska (och då blev den såklart fuktskadad och nu funkar den inte alls) och sen dess har jag inte haft någon kamera. Eller pappa har ju en systemkamera som jag har lånat lite grann, men sen blev han sur och sa att jag inte fick låna den något mer, så har varit kameralös mestadels av tiden. Men nu hittade jag en gammal ful och dålig kamera, som jag använder just nu. Men jag ska ha den tills jag köper min efterlängtade systemkamera. Håller på att spara ihop till en eos 1100 D (canon), har dock inte kommit särskillt långt.. Men oj, vad jag kommer fota när jag får den! Men det är bara att sparasparaspara vilket jag suger på har jag märkt men aja, jag ska klara det! Bara om ni undrar varför det blir så dåliga bilder! 


Miss you<333333333 :(

Outfit 14/8- 11








Jeansjacka- Bikbok

Linne- H&M
Kjol- H&M

Har på mig en ring också, men hade den inte på fotot...


match

Tjena! Spelade match alldeles nyss ju, 3-2 på förlängningen till dom tyvärr.. Hade inte tid tidigare att blogga, fick lite brottom där. Men nu är jag hemma och dagens planer är att först kolla på en lägenhet med mamma (nej, vi ska inte flytta, men vi vill kolla ändå, hehe) sen att kolla på scrubs med Anna och Jenny. Superduperdunderaplåd! Haha, nej men det bli chill, kanske drar ut med några ikväll, vem vet? Älskar att bara dra ut helt spontant, så skönt att inte bbehöva vara inplanerad hela tiden osv. Nu ska jag göra mig i ordning efter matchen, typ sätta upp en fläta och föna håret så att jag får mer lockigt hår, hihi... Älskar det! Puss!



Bild på vårat lag för ett år sedan på aros. Shit vad många har förändrats! Dock är inte alla med, men dom flesta!

Godis i massor!

Hello erverybody! Nu sitter jag och Ebba i soffan, bäddat och allt. Vi har käkat sjukt mycket godis så nu är jag proppismättsomenplättis :( Vi träffade Siri och hennes kompis Maria i skolan och satt där och pratade ett tag, men sen blev det kallt och då gick vi hem och kollade på min älsklingsserie 24, även fast jag redan sett alla avsnitt ;) Nu ska vi snacka oss till söms, vi ska ju upp tidigt imorgon så det får inte bli så sent, haha :) Puss!




Lite lagom seriösa sådäääääääääääär

Ebba på ingång

Åh, saknat den bruttan! Haha, nej men vi har knappt träffats på hela sommarlovet, lite sjukt sådär. Men ikväll sover hon här, tack och lov för det, men vi ska upp tidigt imorgon för jag ska spela ersan final typ 9... Kan man inte spela på kvällarna? Vore så mycket bättre, för jag är 10 gånger piggare då. Aja, när Ebba kommer ska vi gå ut och köpa tjockismat tills ikväll. Har inte ätit riktigt onyttiga saker på läänge nu, så jag måste komma igen lite. Har förresten klipp hela vår gräsmatta idag, i utbyte mot lite pengar... Hihi, håller på att spara till en sak, men det tar vi inte nu. Ha en bra kväll! ♥






Design

Jag ogillar min design så sjukt mycket just nu, så ska sitte och fixa och trixa med den ett tag så att jag blir nöjd. Jag menar allt är rosa? Usch på det (även fast jag älskar rosa så ser bloggen ut som ett missforster, och det vill jag ju inte att den ska göra!). Så det måste tas tag i, sen ska jag även fixa massa sammarbeten, så det kanske tar ett tag innan bloggen kommer igång helt igen, men den som väntar på något gott ;) Puss!

I´m back!

Tillbaka! Vet att det var sjukt längeseddan jag skrev, och allt det där, men det har ju trots allt varit sommarlov. Fast jag har ju bloggat på en annan blogg, men inte så värst mycket. Orkar inte riktigt berätta allt jag gjort i sommar och jag antar att det kommer komma fram så småning om så kan bara berätta det viktigaste.. Har varit ute med båten en del, sammanlagt 3 veckor nu, men en vecka följde Annis med, så det var rätt okej. Sen har jag varit på stadium sportscamp, vilket var kul. Gick på inriktingen dans, super roligt, även fast jag är sådär halvbra på att dansa ;) Nu håller vi på att renovera lite här hemma också. Jag ska nämligen byta rum, så vi håller på att lagga golv. måla, och om vi hinner ska vi eventuellt åka och köpa en ny säng idag, score! Sen har jag ju varit hemma och varit med kompisar också. Rätt så okej sommarlov, men inte riktigt så bra som jag förväntat mig. Jajaja, kommer att uppdatera så mycket jag kan, ska också försöka ha tävlingar och massa sånt skoj! Pussen ♥



Dubbelhaka och allt <333333333333333