it feels like more than distance betwees us

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close

På väg

Åh jag är så taggad! Klockan är kvart över 4 och vi väntar bara på att våra kompisar ska hämta oss! Det ska bli så kul, fast jag måste ju erkänna att jag är lite trött just nu...och sen kommer jag ju sakna alla så otroligt mycket, men måste sluta för nu är dom här, puss!

Nya flip-flops!


mapping

Hej! Kom precis hem från en dag i gamla stan med årskursen! Det var faktiskt sjukt mysigt! Fint väder var det också, och sen när vi slutade åkte jag och sötnosen Andrea direkt in till tc där vi gick runt i lite affärer. Köpte ett par flip-flops också, som jag skulle men klänningen var slut i min storlek. Fanns bara ett enda exemplar kvar och den var i storleken XL, såklart.. Men skorna var viktigare! Sen när vi gick mitt på drottninggatan så slog det min att jag inte hade min mobil.. Så typ satte mig mitt på marken och tömde väskan men den var inte där, så då gick vi tillbaka till vero moda där vi var senaste och kollade men icke. Så jag ringde mamma och hade panik, men då hade några från stadium hittat den och ringt mamma och sedan stängt av telefonen. Så jag fick tillbaka min underbara bebis ♥ Och tidigare på dagen gick min kamera sönder också, min matsäck hade läckt. Faaaan, precis innan jag verkligen vill ha den också, nu när jag åker till Grekland och allt. Gud vad jag blir arg, håller på att bryta ihop! Men bortssett från det så har dagen varit super. Kommer sakna alla sjukt mycket. Långt inlägg jagvet, men ni kommer vara utan bloggning i en vecka om inte någon vill gästblogga *blink*  Kommentera eller ring i såna fall! Puss!
Jag och Andrea med islatte!





Sista dagen i Sverige

Åh, är så glad. Idag ska bli grymt och sen imorgon den här tiden sitter jag på planet till Grekland! Det är helt sjukt ju! Bloggade ju sent igår, med ipoden, vet inte riktigt om ni förstod, men idag så är det schemabrytande dag och vi ska göra något som kallas mapping i gamla stan. Det är typ som orgentering fast man skickar sms. vet inte riktigt hur det går till, men jag lär ju få reda på det. Köpte ju som sagt sallad och dricka igår, som jag ska ha som matssäck, är inte ett dugg sugen på färdigköpt sallad, usch! Aja, när vi slutat så ska jag och brudarna, shoppa lite i stan. Awesome, sen när jag kommer hem från det ska jag packa, hann inte klart igår.. Puss så länge! ♥




Kvällsinlägg-mobilblogg

Hej allihopa! Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Bloggar med ipoden, bara så att ni vet :) imorgon så är det schemabrytande dag, då hela årskursen ska in till gamla stan och göra något... Har varit iväg och köpt sallad och dricka alldeles nyss, även fast jag hatar sallad som är köpt från typ Ica eller Coop! Men det fanns inte myket att välja på så jag fick ta det som fanns. Efter det skulle jag egentligen till gröna Lund, men vet redan nu att jag kommer behöva shoppa. Igen, haha ;) nej men då ska jag köpa flipflops pch en klänning på vero moda! Aka, bloggar antagligen imorognbitti om jag hinner! Puss

Packa

Ska börja packa nu, har en stor jävla fet resväska som ska fyllas, men det är inga problem för mig inte. Det som kan vara problem däremot är att det är viktgräns, hatar sånt! Kommer nog lyckas proppa ner hela min garderod, haha! Har snackat med Karolina också, vi har försökt öva lite grekiska, kan inte säga att det gått så värst bra ;) Nu ska jag packa som sagt, puss!

SKHLM

Tjatjaa! Har precis kommit hem från skärhomen där jag var med Emma och jenny. Jag köpte morsdagpresent till mamsen, som hon ska få i grekland. Jag och mamma älskar smoothies och så hittade jag en bok med 500 recept på goda drinkar och smoothies så köpte den, och sen köpte jag även geléhallon och på förpackningen står det "världens sötaste mamma"! Nu ska jag laga lite mat I think, eller först ska jag ringa Karolina och snacka lite om Grekland! Längtaaar! Puss!



Båda är från Lagerhouse och kostade 100 :- sammanlagt ungefär


The mentalist

Tja bloggen! Har sån obeskrivlig värk i magen, mår skit illa. Men var ju på träning, kom hem, duschade, och nu sitter jag bänkad för the mentalist! Älskar programmet, men jag måste laga middag till mig själv också. Verken mamma eller pappa är hemma, och jag vet inte vad jag ska laga. Aja, kommer säkert på något gott. Nu börjar det, puss!


Bild lånad från google!

Fail

Åh, vad irriterande! Trodde ju träningen började 4, så jag cyklade dit och då var det ingen där. Och inte förrens då kom jag på att träningen inte börjar förrän halv 6. Typiskt mig, så jag cyklade hem igen, och nu har jag gjort i ordning en smoothie, fast den sparar jag tills efter träningen. Då är det som godast, enligt mig.. Irriterande, minst sagt! Puss!

Horoskop?

Jag tänkte bara fråga: Är jag den enda som tror på horoskop? Eller jag tror ju inte på precis varenda ord, men oftast så visar det sig att det stämmer in på mig. Tycker det är ganska farsinerande faktiskt ;) Dagens horoskop för mig lyder såhär:

Kräftan - dagens horoskop

En överraskning är att vänta i dag. Det verkar dock vara nånting trevligt och kanske välkommet!
Man får ju bara hoppas att det är sant!

Så frågan är nu: Tror ni på horoskop, och brukar dom stämma för er? Blir liksom lättare för mig att avgöra om jag ska tro på det som skrivs eller inte! Puss!



Gästbloggar på Lisyy.webblogg.se

Tja bloggeen! Som rubriken säger så gärstbloggar jag på min fina vän Lisas blogg! Hon är nämligen i Island nu, och har inget internet, såklart. Så där bloggar jag, men kommer fortfarande blogga lika mycket här, så oroa er inte ;) Vi skippade sista lektionen idag, så slutade ungefär en timme tidiare, sjukt skönt. Kom på att jag skrev att det skulle bli en "piss-dag" idag och att jag inte skulle göra något alls efter skolan, men så är inte fallet! Utan dagen var sjukt rolig och så har jag träning idag! Ganska skönt, fast jag hade  faktiskt sett fram emot att bara inte göra någonting.. Hur som helst så vill jag äta någonting nu, men våran städerska är i köket och får inte vara i vägen :( Yes, nu gick hon därifrån! Hare <3

Piss-dag

God morgon! Är sjut trött, la mig för sent igår! Hur som helst så känner jag på mig att det här kommer bli en piss-dag. Är trött, vi ska redovisa på so:n, ska inte göra något efter skolan (i och för sig ganska skönt) och sen är jag har huvudvärk på det. Riktigt skoj! Inget fint väder är det heller.. Här är vi positiva känner jag, nej men det som håller nig glad är att om 3 dagar så befinner jag mig på planet till Grekland! Och om det är instället, ja då vet jag inte vad jag gör, typ går under. Det var väl det jag ville säga. Puss!



Är inne i en svart-vit period just nu, därav alla svart-vita bilder!


Love it!

Helo! Känner att jag inte är så bra på att hålla löften med tanke på att jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem.. Men icke! Så gör det nu istället. Efter skolan drog jag och Ebba in till stan, och när vi kom ut på plattan sog det en publik runt någon, och vi bestämde oss för att kolla, och då visade det sig att där var peter08 och även Kissie, Rosanna, Amir och alla var där. Så vi stog och hänge där ett tag men sen insåg vi hur töntigt det var så vi stack. Första affären jag tittade in i köpte jag ett par vanliga blåa mjuiskbyxor, och i den andra affären köpte jag väärldens snyggaste shorts, Love it! Är helt såld! Sen i alla fall så köpte Ebba en sjukt snygg tröja och en suoersöt klänning, båda från Gina. Sen åkte vi in till stan och solade, och sen gick vi hem till Ebba och åt, och nu sitter jag hemma! Galeet nice dag alltså! Ska ta och ringa Lisa, ska nog gästblogga på hennes blogg medans hon är i Island, ända grejen är att jag åkte till Grekland om 4 dagar!!  Awesome. Men som sagt, måste ringa henne, puss!






inser nu hur fula shortsen ser ut och hur mobbade mjukisarna ser ut, men dom är så mycket snyggar i verkligheten. Ska försöka visa hur dom ser ut på också!

Shorts- Vero moda/ 299:-
Mjukisar- BikBok/ 199:-

together we can

Varför höjs alltid min statistik när jag inte bloggar, eller inte bloggar bra? Så jävla konstigt, man tycker ju att det borde vara tvärt om, men icke.. Sen är det roligare om ni kommenterar. Skulle gärna vilja veta vad jag kan förbättra också, liksom vad jag ska skriva mer om och vad jag ska skriva mindre om, om jag ska göra videoinlägg eller mer bilder. Så nu är det fritt fram med förslag hörni, så kan vi förbättra bloggen tillsammans! That's high tech. Puss!

boy you know you get me high

Godmorgon! Idag är det måndag- vilket betyder skola. Fan. Fast jag saknar alla, så det blir nice. Har på mig magtröja nu, vet inte om jag ska ha det i skolan, vi får väl se. Måste hitta min kamera laddare som är spårlöst försvunnen! Efter skolan ska jag in till stan och först och främst köpa en plattång och mjukisbrallor.. Sen ska jag försöka köpa flipflops och shorts också! Jaja, tror jag bloggar när jag kommer hem, puss!

Update: tog på mig något annat, visar när jag kommer hem!


VARNING: LADDA INTE NER UTORRENT!

Okej, jag vet inte om jag kommer orka ha en myskväll idag, är redan uttråkad och klockan är bara 7 typ.. Inte bra! Ska nog se en film, men programmet där jag laddar ner filmer ger datan virus, ändå har jag kvar det för att kunna kolla. Inte bra, datorn blir bara segare och segare för varenda gång. Smartass... Aja, ska välja film nu, puss!

22a maj 2011

Tjatjaa! Har precis käkat middag med mamsen och papsen, mamma hade gjort någon grekisk sallad och det är väl bra så att jag vänjer mig vid grekisk mat eftersom jag åker dit OM FYRA DAGAR!! Sjuukt nice, hoppas bara inte flygen är inställda. Då kommer jag allvarligt få panik, så vi får verkligen hoppas att det inte händer! Blir en cillkväll ikväll, ingen grönan eller något sånt, ganska skönt ändå för jag är helt slut efter matchen. Fortfarande! Inte nice, kan ha med att göra att jag inte stetchade (stavning?) efter, men ändå! Nu ska jag internet-fönster-shoppa lite, awesome! Puss!
Juste! Matchen slutade 2-1 till dom! Fan, men nästa vinner vi! 





Slappt

Godmorgon! Måstte börja med att säga att igår var grymt! Först gick vi och åt sushi, så gott! Sen gick vi till en park och var där ett tag, men vi gick senare till fotbollsplanen i hägerstensåsen. Där var vi helt ensamna, så vi typ sjöng/dansade skithögt och det var allmänt nice! Sen gick vi i alla fall hem, och då satte vi oss på balkongen med massa täcken och kollade på paranormal activity 2! Sjukt läskig film, men bra ändå! Sen efter filmen gick Ebba hem och jag somnade på direkten! Jaa, det var väl allt, tror jag.. Har ingen bild från igår, Ebba har dom.. Så jag ska höra med henne senare, så länge får ni en random bild på oss två!


Love you

NÄR PLAN A MISSLYCKAS HAR VI ALLTID RESTEN AV ALFABETET

Nu har jag snackat lite om kvällens planer med Ebbsi.. Blir väl antagligen väldigt chill kväll, med typ film eller något. Eller så drar vi ut, mina föräldrar är nämligen out of toown, hiihi. Juste innan jag glömmer så vet jag inte riktigt hur matchen slutade.. 3-1 eller 4-1 till dom, tyvärr. Men inget att hänga läpp över (diggar mitt nya uttryck). I alla fall så har jag nu bestämt att jag och Ebba äta sushii! Längesen, så det blir nice! Aja, ska fixa mig lite nu, puss!





Lite udda bild på mig just nu!

match

Tjatjaa. Måste verkligen skriva fort för jag ska gå till skolan om 5 minuter. Var ju som sagt i slärhomen men hittade ingenting eftersom mitt pappa blev sur efter första affären. Så ska kanske in själv senare idag, men inget är klart. Nu ska jag ju på match, vi ska möta dom som vi delar 1a plats med i serien, nervös!! Haha, berättar resultatet senare, puss!

Jag igår!

SKHLM

God morgon! Vaknade sjukt tidigt idag för att vi ska vara i skärhomen så tidigt som möjligt. Att vakna klockan 7 på en lördag är ju inte direkt någon höjdare.. Men om vi ska hinna vara där ett tag så är det ju bäst att vara på plats när det öppnar eftersom jag ska på match kvart i 12. Okej, nu måste jag skynde. En web-cam-dagens-outfit kan ni i alla fall få!

ingen kan få dig att känna dig misslyckad utan att du tillåter det

Helo! Sitter med familjen och kollar på wallander en fredagskväll, awesome... Eller inte :( Men nu är det paus och jag dunkar musik samtidigt som pappa skriker åt mig att sänka, stackars mig. Verkligen tråkig fredag! Men jag ska göra det bästa av den, imorgon blir det match, hälsa på en gamling och sen kanske shopping och sen på kvällen vara med en kompis! Juste har ju itne uppdaterat er om att jag mamma och pappa gick på en spansk restaurant som heter Mama and tapas. Riktigt nice! Nu börjar det igen, puss!

Mobilblogg!

Heej! Bloggar från min syrras iphone så ni får ha lite överseende om jag stavar fel. Begravningen gick bra och minnesstunden ocj allt såntdär också! Det ända som var lige minus var att "lunchen" vi fick var en macka med massa smör och typ lax, så jag åt inget och nu är jag skiithungrig! Och vi har inte tid att stanna eftersom min syster måste hinna med ett tåg som går ifrån stockholm om en och en halv timme, vilket kommer vara svårt att hinna... Min mage vääärker. Haha, men hejdå nu ska jag spy! Nää inte riktigt men orkar inte skriva mer puuuusss!!

hej

Haloj i stugan! Är fett pigg vilket är lite ovanligt ertersom jag vaknade 5 idag... Vi ska snart åka, men jag passar på att blogga lite. Har packat alla mina grejer, och sitter i mjukisdress som jag ska åka i. Kommer nog sova ganska mycket i bilen, det tar ca 4 timmar att åka. Känns lite konstigt att inte gå till skolan på en fredag, lite synd eftersom jag hade sett fram emot idag.. Aja! Har inte provat mina kläder, bara packat dom så dom måste verkligen sitta bra! Vet inte vad jag ska skriva och tänker inte sitta i 10 minuter och försöka klura ut ett bra sätt att avsluta, så jag sätter helt enkelt bara punkt här . Puss!

Funeral

Tjatjaa.. Har varit effektiv som fan idag. Först skolan då, sen skyndade jag mig in till skärhomen och gick och kollade lite där. Som sagt ska jag ju ha något att ha på mig imorgon. Tydligen ska vi ha vitt upptill och sen svart nertill. Så jag köpte en vit blus, svarta strumbyxor och en svart tubkjol. Ganska nöjd, faktiskt. Dock inte supernöjd med blusen, men ska köpa en ny på lördag. Sen i alla fall, kom jag hem till 5 och tio över var jag redan på fotbollsplanen. Snabbt jobbat? Jo tack, jag vet. Så tränade jag i en halvtimme, och när jag kom hem så duschade jag och sen städade jag. japp, ni hörde rätt. Fick västa ångesten för att det var stökigt överallt. Jag gillar egentligen inte när det är stökigt, men att jag inte gillar att städa brukar ofta ta över. Men nu så satte jag igång att städa hallen, Mitt rum, Köket och badrummet. Duktig cheeeey. Men nu ska jag käka, puss!



Blus- Lindex/ 249:-
3 strumbyxor- Lindex/ 59:- st
Tubkjol- Monki/ 180 :-




Såhär fint har jag fixat mitt "avlastningsbord" ( haha, vet inte vad jag ska kalla det ). Både dammat och torkat! *stolt*

Stan.

Hello! 
Vet att jag inte har bloggat, men har ingen bra kamera och det är inte kul utan bilder, men jag får ta med webcam bilder så länge. Vet, hemskt, men aja.. Vi har precis haft idrott. Vi skulle egentligen vara i mälarhöjdsbadet och köra brännboll, men där var det cirkustält och grejer så vi stack till gropen istället. Gick  helt okej, tog det inte seriöst men ändå.. Nu är jag hemma och har duschat och allt. Ska dra tillbaka snart, till skolan alltså. Efter skolan ska jag dra till stan, helst själv, men om någon vill hänka är det väl lungt. Kommer få lite ångest för ska köpa lite kläder till imorgon, då jag ska på begravning av min farmor. Lite sorgligt sådär, men måste köpa svarta kläder. Haha, kom på att ajg inte hade några man kan ha på begravning.. Nu måste jag göra i ordning mig, puss!

En fot ett ben ett enkelt system

Godmorgon kära blogg! Vaknade 6 idag, men kom sen på att jag har fetaste sovmorgonen idag, så känns lite onödigt sådär. Men jag är hur som helst helt klar nu, men jag börjar inte förrän om 40 minuter. Jäkligt skönt ändå. Sitter och dunkar musik nu, älskar den här morgonen. Och jag slår vad om att resten av dagen kommer bli grym också, eftersom jag ska gå innan sista lektionen för att vara med som statist, igen. Så sjukt roligt asså! Hoppas ni får en fin dag, puss på er!

Design

Åh, har städat som fan nu. Hela vardagsrummet, köket och mitt rum. Eller mina garderober som verkligen behövdes. Är däremot inte nöjd, eftersom jag hatar mitt rum. Som tur är ska jag göra om det. Och sen är jag sjukt trött på bloggen också. Känns så oseriöst med rosa och hela jävla designen (ursäkta språket, och normalt sett gillar jag verligen rosa, men inte på min blogg), så det måste verkligen ändras. Då kommer jga natagligen blogga mer också, om jag orkar fota dvs. Grejen är den att jag inte orkar fixa med en ny design. Så jag är lost, men det kommer bli bättre snart om någon hjälper mig. Som är gryyyym på designer för jag ska fan ha en skitsnygg och bra design och ingen medlemåttig oseriös sådan! Så, nu var det sagt också, puss!

Awesome night

Godmorgon allihopa! 

vaknade ganska nyss och har käkat frulle och sånt. Okej, jag ska berätta om igår lite kortfattat. Först drog jag till grönan, där jag var med Lisa, Kattis, David, Vidar och sen kom Ebba, Siri och Valentina som jag tyvärr intehann vara med så mycket.. I alla fall så följde Lisa med mig hem för att hon skulle sova här och efter ett tag kom David också. Vi hade det sjuuukt nice, dansade och allt ni vet.. Sen gick David hem och jag och Lisa skulle ta upp en extra säng när vi ser en spindel på en hel jävla decimeter! Så jag hämtade Mysan (min katt) och bad henne äta upp den, men istället rev hon mig så jag har värsta blodsåret och skit. Jag har tvättat det men det känns fortfarande som om jag kommer få rabies eller något. Hur som helst fick vi panik när vi såg spindeln, och bestämde oss för att inte hämta sängen. Sen gick vi in i köket för att fixa något att dricka, och först tapppar jag glaset i golvet så att det går i tusen bitar och sen skriker Lisa till, och självklart är det en till spindel, i köket!!! Så vi lämnar allting och stängde dörren så att inte spindeln skulle kunna komma ut och då råkade vi visst stänga in katten också, så i morse hade hon kissat på golvet, haha! Stackarn.. Det var i alla fall min kväll, lite läskig men sjuuukt rolig! Oj, vilket långt inlägg! Sätter punkt här, Puss!
Från Lisas blogg:


Den var större i verkligheten!!

Lets rock, baby, i know you want it

Ikväll sover Jenny här, och eftersom det är fredag den 13:onde så ska vi självklart kolla på skräckfilm! Ända nackdelen är att vi ska upp typ halv 9 imorgon eftersom vi har match. Och i vanliga fall kan man ju komma lite trött, men vi ska möta segeltorp som är våra fiender (haha) så vi måste vinna! Tidigare idag så var jag, jenny, Elsa och Emma i skärhomen. Dum som jag är har jag slarvat bort mitt bankomatkort så jag kunde inte köpa något! Jag som verkligen taggat på att få spendera, men icke! Imorgon efter matcen ska jag till grönan också, gryymt! Oj, har varit där 3 gånger och det har varit öppet i en vekca... Fjortisvarning på det, fast nä. Man behöver ju inte vara fjortis bara för att man gillar att ha kul, eller hur? Aja, hörs kanske senare eller imorgon! Puss!
Bildbrist

Hemma hos Ebba!

Tjena bloggen!

Idag har varit gryyymt!! Först mötte jag ju pp tjejorna och åkte in till tc, där vi stog med bössor ett tag, men sedan gick vi runt lite och vi könade väl ihop 400-500 sammanlagt. Senså tog vi varsina sallader på en uteservering i kungsträdgåren. Efter det så åkte vi till Gröna lund, och åkte en massa. Hoppas ni har haft det lika bra som jag! Nu är jag i alla fall hos Ebba och vi ska ta någonting och äta, tror ( hoppas ) det i alla fall! Ha det bra, puss!


Tävlingar

Tänkte tipsa om lite tävligar:


"Jag tävlar hos EMMASC om en påse med lite
smått och gott! Tävla du också :)"




tavlaveda

“Jag är med och tävlar hos Josefine om 150:- att använda hos Veda Lila



Operation dagsverke!

Ja, idag är det ju som sagt operation dagsverke. Ska möta upp tjejerna klockan 9 vid tunnelbanan, vet inte riktigt om jag kommer hinna, men aja... Har duschat och käkat frulle nu, ska föna håret, fixa mig, klä på mig och sånt så jag har en del kvar att göra... Lite typiskt då att min veckarklocka ringde en halvtimme försent. I alla fall, så måste jag föna håret nu, vi hörs!
Ingen bild. Tycker det är lite tråkigt att ha helt random bilder, men jag har inga från stunden så ni får helt enkelt klara er utan!

goodnight

Blir ett snabbt inlägg eftersom jag måste sova. Är dötrött! Gick bra på konserten ockås, men hörni, jag orkar inte skriva mer. haha trött tjej. Godnatt!

sol sol sol!

Härlig dag, eller hur? Jag älskar vädret ute, och ska bara byta om till bikini och gå ut på balkongen och sola. Så jäkla skönt! Imorgon kommer bli minst lika bra, kanske inte med vädret men vi ska ha kul ändå! Det är operation dagsverke, och jag, Siri, Ebba och Andrea ska vara i kungsan och gå med bössa. Vi ska träffas ganska tidigt och få jobbet gjort snabbt så att vi kan käka en härlig lunch och sen bara ligga och sola! Kommer bli helt underbart, hoppas bara vädret inte blir katastrof! Aja, hörs senare! Har jag sagt att det är konsert ikväll? Kanske inte, men nu vet ni. Jag ska spela med mitt band klockan 7. Ska väl bli roligt, måste bara lyssna in låten lite mer. Puss!


Statistjobb!

God morgon! Igår klockan 12 så bafann jag mig vid kajen i kungsträdgården. Jag skulle ju vara med på ett statistjobb för filmen prime time som är en av Liza Marklunds böcker som ska komma ut på film. Vi tog hur som helst båten till en udde vid waxholm och det var där vi skulle spela in. Jag skulle bara gå av en båt, mer ska jag väl inte avslöja... men kul var det i alla fall! Det var ett sånt otroligt fint väder, synd bara att vi skulle spela in en scen där det bara var 10 grader, så jag hade ett par långa mörka jeans och en vinterjacka. Svettades som jagvetintevad men det var det värt! Sedan efter inspelningen åkte vi tillbaka och jag och mamma satte oss på en uteservering och tog var sin cesarsalld, sen gick vi och köpte jumpsuiten jag har tjatat om, och mamma köpte ett par skor. Det var min gårdag det, hoppas ni hade det lika bra!

Måste göra mig i ordning iför skolan nu, men här är lite bilder från igår:

Statister på båten



Detta är då den omtalade jumpsuiten!





ta-hand-om-mig-själv-dag!

Idag ska bli min ta-hand-om-mig-själv-dag. Haha, långt ord, men aja. Har i alla fall precis duschat och rakad benen, ansiktsskrubb och smörjt in mig. Nu ska jag sola och sen kolla på film. Härligt, sånna här dagar borde jag verkligen ha oftare! Ska ta en glass också, hihi! Puss!


Vinst mot Reymersholm

Tjena! Har precis kommit hem från fotbollsmatchen. Gick skitbra, vi vann med 3-0! Spelade ju libro (back) som vanligt, men däremot skrek jag konstant. Eller peppade kanske man ska säga, så är alldeles hes och torr i munnen nu. Men vatten löser det mesta! Nu ska jag hur som helst duscha, och sedan sola! Måste fan ta och bli brun här! Puss!
En riktigt charmig bild på vårat lag förra året tror jag!

Grekland om nästan 2 veckor!

Åh, är skittaggad inför Grekland. Ska åka dit med mammas kompis och hennes barn som är jämngammal med mig. Det ska bli så roligt, är där en vecka innan skolavslutningen, så kommer antagligen bli brun och fin på benen till min vita klänning. Det kommer bli gryyyymt! Ska köpa en jumpsuit från H&M som blir perfekt att gå ner till standen i, en skitsnygg bikini från bikbok och sen ska jag köpa massa fina sommar saker i grekland såklart! Jag kan knappt väntaaaaaa! :) Bara 2 veckor kvar typ! 

8 maj 2011

Goodmorning sunshines!

Vaknade ovanligt tidigt idag, jag menar 9 är väl inte direkt normalt. Inte för mig i alla fall, men jag klagar inte. Ska på fotbollsmatch idag. Ska bli kul, även om jag inte spelat på typ 2 veckor... Hur som haver (ironisk) så ska jag låta "the lazy song" spelas i högtalarna idag, för jag känner verkligen inte för att göra något speciellt, bortsett från matchen då... Aja, orkar inte blogga mer. Puss!




Jag just nu, ofixad och nyvaken!

Gröna lund premiär!

Gokväll gott folk, sitter hemma nu i pyamas och osminkad och bara myser. Kollar på djävulen bär prada, eller det är mamma som gör det, jag lyssnar på musik! I alla fall, var ju på grönan och det var sjukt nice! Jag gick först hem till Ebba och fixade mig där, sen gick vi till mig, käkade middag, då kom Andrea hit också! Sen gick vi till Siri och äntligen så åkte vi till slussen! Jag fixade mitt guldkort med måste registera det nu och så, men det funkade utmäärkt! När vi kom dit så åkte vi de flesta sakerna man bör åka. Däremot åkte vi inte insane, katapulten och vi gick inte spökhuset för att det var stängt. Men vi testade på den nya attraktionen som heter Twister! Den var faktiskt sjukt roligt! Faktiskt värt att stå en halvtimme i kö för den. Siri vann även en supersöt hund som jag förälskade mig i.

Hur som helst ska jag sova snart, är supertrött. Höll på att somna på vägen hem, haha! 

Brandsinfashion

Hej igen!

Har kollat på filmen nu, den var faktiskt skitbra! Har också lyckats käka upp helachokladen, även fast det bara var halva kvar! Är också med och tävlar om en monokini på Lovisas blogg! Gör det ni också! Snackar med Ebba nu, vi ska ju gå på grönan idag, fast senare. Längtar!! Aja, puss!


Denna monokini vskulle jag inte banga på, inte, haha ;)



film

Tjatja! 

Ligger i soffan nu och har precis fått besked att det inte blir någon grönan idag. I alla fall inte nu, utan senare. Lite surt sådär för nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Mamma och pappa är borta, ingen aning om vart, säkert vid båten och nästan alla är uppbokade känns det som. Men jag kan väl mysa lite framför en film med lite choklad som vi inte åt upp igår! Låter inte helt fel, är sugen på en riktigt töntig tjejfilm och om filmen heter prinsen och jag kan det väl inte bli fel? Haha, puss!

Klänning och parfymer

Godmorgon! 

Igår när pappa kom hem (han har varit i Finland tror jag) så hade han med sig 5 supergulliga småparfymer i en ask. Jag som älskar parfymer, så det var helt klart rätt present!  Sen köpte jag min klänning igår ju,  (som jag har tjatat om i nästan alla inlägg jag har skrivit nu känns det som) som jag nu har fotat också! Så köp för allt i världen inte en likadan!! Här kommer lite bilder!








klänning- H&M / 399:-

Sömnigt

Sitter hemma nu, ensam uppe. Hela huset är typ dött förutom katten som mår lite dåligt och typ hostar hela tiden här brevid mig. Lite läskigt sådär, och mamma har lovat att vi ska gå till vetrinären om det håller på längre. Hoppas för allt i världen att det inte är något farligt. Orkar liksom inte med så mycket mer tragiska saker just nu. Jag menar jag har aldrig varit med om att någon nära har dött tidigare i mitt liv, men nu 2011 har två nära gått bort. Känns lite konstigt, jag liksom reagerar inte som jag alltid har trott jag skulle göra. Aja, nog om det nu. Kollar på någon random film utan ljud, så jag kan inte påstå att jag kollar så mycket. Jag hade tänkt att fota min klänning nu, men ärligt talat så orkar jag inte det, så det får bli imorgon. Orkar inte heller göra mig i ordning, vilket vore bäst så att jag kan sova. Troligtvis kommer jag somna i soffan med kläder och smink på om jag inte fixar mig nu. Smart idé, vi hörs imorgon! 

med ebbsi

Hola!
Efter skolan så kom Anna hem till mig. Vi kollade på film och sen åkte vi in till skärholmen där jag köpte min skolavslutningsklänning som jag la undan igår och Anna köpte en tröja och ett nagellack! I alla fall så bakade vi en kladdkaka men sen var hon tvungen att gå hem så jag har en hel kladdkaka stående inne i köket om ingen har smygätit d.v.s.. Sen ringde Ebba och kom över, och nu så ska hon snart hem. Morgondagens planer är hur som helst att gå på Gröna Lund! Det sesongsöppnar ju imorgon så det kommer bli smockfullt! Men det är lungt, det blir kul. Nu ska jag snacka lite med Ebba innan hon ska gå, vi hörs! 

Nytt

Väl tillbaka från en mysig runda i skärholmen har jag med mig två tre nya saker. Dels två par skor. Ni vet, vanliga tygskor i både svart och vitt och sen ett klart blått nagellack. Älskar färgen, har gått och trånat efter ett nytt nagellack länge nu, men inte hittat rätt, men tror jag är på rätt spår nu. Om inte så får jag väl köpa ett till! Sen har jag även lagt undan en underbar klänning som ska bäras på skolavslutningen! Är helt kär, men däremot är jag lite rätt att hela Sverige kommer mingla runt i sådana. Det vill man ju inte, den är nämligen från H&M´s nya kollektion. Har inte sett/hört någon köpt eller använt den, så just nu är läget lungt. Har lagt undan den tills imorgonkväll, pappa kommer hem då så ska se om han kan köpa den (haha, pappabetalar!). Sen käkade även jag och mamma middag i mathörnan i skärholmen. Vi tog var sin sallad på Millas, i just love it! Hur som helst ska jag spela gitarr nu. Har övat in lite nya och frääscha låtar tidigare idag också, så ska träna lite på dom. Puss!





Nagellack- H&M/ 40:-
Skor- Dinsko/ 199:- st

Shopping med mami!

Tjena! 

Ska dra iväg till skärholmen nu men mamma, vi ska bl.a. kolla på skolavslutningsklänning och skor. Vet precis hur jag vill att klänningen ska se ut, vilket ofta blir ett problem, eftersom om det inte är precis som i mitt huvud blir jag aldrig nöjd. Så den bästa tidpunkten, egentligen, för mig att shoppa är när jag inte har något planerat. Men det är inte ofta det blir så, man shoppar ju (oftast) när man är ute efter något speciellt. Hur som helst måste jag ta och fixa till mig lite nu. Åh, har redan träningsverk efter min work-out. Men egentligen känns det bara bra, då vet man att man har tränat ordentligt! Yeyhey. Måste gå tjaråå. Känner mig grym på att rimma!

Tränar

Tjena!

Nu är jag här igen, och har precis tränat i typ en kvart. Men tog en liten paus för jag blev så jäkla sugen på att blogga. Har tränat rumpan min med en övning som är skitjobbig! Kommer få världens träningsverk men det är det värt. Ska visa hur man gör i ett videoinlägg, men har också sett att sara tjulander gör samma övning. Haha, jag lovar att jag inte härmade henne, men vad gör det egentligen? Haha, aja, ni kan kolla på hennes videoinlägg istället och den övningen jag syftade mest på är den sista.  Jag har också laddat ner digsters tränings-spellista. Faktiskt riktigt grym, gör det ni också!