Söndag 4/9-11

Hallå! Anledningen till att jag inte har bloggat särskilt mycket är för att det känns lite halvt tråkigt att inte kunna lägga upp bilder etc. Tror ni känner samma sak, men senare idag kommer jag hem och då blir allt som vanligt igen. Klockan 4 är det fotbollsmatch, och vi ska göra allt för att hinna, vill verkligen inte missa den. Måste snacka med några personer då också om lite privata saker, så det är ganska viktigt att vi hinner dit. Jaja, ska käka nu. Puss!

Kräftor

Hallå! Har precis käkat årets första kräftor. Åt mest av alla och vi är 7 pers, haha blev utskrattad.. Jaja men, det var hur som helst lika gott som alltid! Nu sitter jag med internet samtidigt som de vuxna sjunger snapsvisor. Ändå rätt kul att se hur dom håller på, helt galet! Har bytt mobil nu aperopå ingenting. Tyvärr var det en Nokia, och jag hatar det men vad son helst är bättre än min gamla.. Ska måla den med lite nagelack så den blir finare också!

Update

Hallå! Hann inte blogga igår kväll eftersom att jag somnade ganska direkt när jag kom hem från Lisa. Grym kväll var det i alla fall,vi bakade kladdkaka och garnerade den med våra namn osvosv... Hade jävligt ont i magen i slutet av kvällen kan jag säga.. idag skulle jag egentligen varit på jtjejmiddag och sovit hos Siri men mina föräldrar sa nej. Varför vet jag inte riktigt men det suger för hon fyller år också. Så ny sitter jag på båten och snackar i telefon. Ska bya den mot pappas gamla Jobb telefon, får rage på min. Orkar inte skriva mer nu, haha, puss! Förstår fortfarande inte hur man laddar upp bilder från ipads/iphones/ipods så ni får bli utan...

Fredag 2/9-11

Tjatja! Jag och Lisa tog en sväng in till stan som sagt. Lämnade bankomatkortet hemma för jag visste att om jag skulle ta med mig det skulle jag köpa något, och eftersom jag sparar till en kamera så är väl inte det särskillt smart. Och mycket riktigt hittade jag sjukt snygga byxor, men kunde inte köpa dom så ska dit med Mamma någon dag och hämta dom! Lisa köpte däremot en pälssak (haha vet inte vad jag ska kalla det) och några coola randomköp. Hur som helst ska jag lite senare till Lisa och baka kladdkaka och kolla på Sverige-Ungern med Jacob. Chill kväll! 

Vädret nu för tiden...

Hallå! Har precis duschat, var genom blöt när jag kom hem. Vi hade idrott i Sätra ju, men precis när vi skulle gå så började det spöregna och vi tog skydd under ett träd. Efter ett tag så bytte vi ställe till under en bro, var nog lite mer skydd där.. I alla fall så kom det en kille men bajenmössa och skallade Christian helt random. Jag trodde först att dom kände varandra och hann inte reagera. Helt sjukt, är fortfarande chockad. Knäppa människor det finns alltså, helt sjukt. 

Nu ska jag in till stan med Lisa. Skulle egentligen kolla på scrubs med Anna, men jag antar att det är försent nu för hon ska till Värmland. Kommer sakna henne! Senare ikväll blir det väl typ hänga på fotbollsplan eller kolla på film hos någon! Bra dag, om man räknar bort vädret. Puss!

Håltimme!

Hallå! Sitter hemma och käkar nudlar med Andreisen nu, vi fick håltimme över no:n och sen hade vi lunch så det blev fetaste håltemmen, hur grymt? I alla fall så har vi idrott sen, på Sätras IP. Friidrott idag, är inte jätte taggad direkt... ;) Nu ska jag vara lite social, puss!

Next to you

Sitter och kollar på Chis Brown och Justin Biebers musikvideo till Next to you. Låten är ju faktiskt riktigt bra, vet inte varför jag inte lyssnat på den tidigare, kanske för att Justin är med, haha.. Hur som helst hade jag glömt att sätta väckarklockan så jag vaknade nyss... Nu måste jag käka, puss!

Last for today

Nu har vi monterat upp två byråer i mitt rum, ni ska få se bild imorgon. Imorgon ska jag också flytta in alla kläder, smink och sådant, tänk vad skönt när allt är klart! Jag ska verkligen försöka hålla ordning på allt då också, om det går.. ;) Nu ska jag hur som helst gå och lägga mig. Har borstat tänderna, tagit bort smink och allt sånt så jag är redo för en dejt med sängen min. Godnatt!

pizza!

Gick till fotbollen trots allt, vilket var tur eftersom vädret klarnade upp riktigt rejält och solen sken. Efter så åkte jag och mamma och köpte pizza, verkligen länge sedan jag åt det! Var sjukt sugen på det, så det var gott! Här får ni lite smaskiga biklder på min pizzaaaaaa!










Åska

Hallå! Tror ingen har missat att vädret är katastrof idag, åska, regn, blixtrar. Ja, allt sånt där. Tyvärr är jag rädd för åska och blixtrar så det känns inte helt bra, även om det är lite mysigt att sitta inne och höra hur det regnar. Fast nä, inget mysigt alls egentligen. Haha. Det är träning idag, men är lite osäker på om jag ska gå, med tanke på vädret då. Om inte så ska jag baka kladdkaka, hehe. Blev fett sugen på det, någon som vill ha så är det bara att komma, behöver lite sällskap ;) Anna kanske kommer hit, kanske Jenny också om dom inte går på träningen dvs. Jaja, återkommer, puss!

Outfit 1/9- 11






Aint no sunshine when he´s gone.

Godmorgon! 
Hur har ni sovit? Jag har sovit grymt, somnade på tre sekunder igår. Det behövdes kan jag säga! Idag så är det Torsdag, träning efter skolan annars inget speciellt. Måst plugga lite också, men det hinner jag. Sitter och kollar på VMTV (vakna med the voice) nu, samtidigt som jag käkar frulle. Riktigt nice alltså, puss!