die snow, dieeee.

Uttråkad som fan just nu. Har gjort allt som man kan göra, men har fortfarande lika tråkigt. Har lust att bli frisk och att det ska bli sommar så att jag kan gå ut i nya fräsha kläder utan någon jacka också. Hur nice vore inte det? Blir verkligen irriterad på att det aldrig blir sommar. Mamma sa att det snöade i massor just nu. Kan det inte bara bli sommar? Tror nästan att alla vill att det ska bli det, jag menar säg någon som tycker det är kul att det ska snöa 6 månader i rad och aldrig bli sommar. Åh, vad frustrerande.  Tänk när man kan gå ut i såna här kläder?




Om jag längtar!

Svar på kommentar.

Heej!

Blev lite glad men ändå ledsen över en kommentar. Nu är det så att jag visst har bilder och ska lägga upp dom. Jag hade faktiskt glömt dom, och dom ska komma upp. Fast inte idag, utan typ imorgon eller nåt, för det tar ungefär 10 minuter att ladda upp en bild. Okej kanske inte 10, men 5 i alla fall. Men jag lovar, imorgon ska dom upp. Vissa i alla fall. Och sen så är det verkligen inte därför! Den som skrev kommentaren förstår. Ni är mina bästa vänner och varför ska jag inte lägga upp dom då? Hihi. Lite svårt att förstå för vissa, men ajaa. Pratar i telefon med tobejko nu. Mitt smeknamn för tobias.. Aja, nu ska jag kolla på tv, pöss!


Gammal och ful bild, men längtar ändå tillbaks!

Mc donalds

Hej!

Sitter och käkar hambugare nu som pappa kom hem med. Haha, fetto, men what the hell? Haha, mamma kommer hem snart också och, jag då vet jag itne vad vi ska göra med något chill antar jag. Kollar på desperate housewifes på datorn, på någon konsitg sida, men det funkar i alla fall. Ha det gött sweethearts så hörs vi! 

Drömkillen

Tjenare! 

Vaknade för en halvtimme kanske, fast låg kvar i 20 minuter, för jag drömde en så himla bra dröm. Det var världens sötaste kille, och så... Haha, hade verkligen ingen lust att vakna. I alla fallm ungefär då kom Emma förbi. Vilken söt kompis va? Nu håller jag i alla fall på att käka frukost och tänker på min drömkille. Kommer inte kunna släppa honom  på ela dagen. Han var perfekt! Puss!
Här får ni kolla på min katt. För jag har ingen bild på mig själv...

hej och godnatt

Nu ska jag kolla klart på nån random film på 6an. Sen ska jag sova. Juste, Ebba har hittat bilder från festen vi var på, och jaa... Inte för att man ser så mycket, men ändå, dom bilderna vi syns på, eller jag syns på ser jag inte så chramande ut. Ni får se en väldigt morbjudande bild på mig, bara för att jag är stolt över mig själv! Haha, yeah right.. Men i alla fall, sovar i soffan för att jag hatar min säng. Vet inte varför but i´m over it. Så tills jag får mitt nya rum sover jag i soffan. Härligt värre. Hörs imorgon, och det blir tyvärr ingen bildbomd, eftersom ingen har kommenterat. Det kanske inte var ett sånt bra sätt att pressa er. Fan, vad ska jag hitta på nu? Får väl komma på något.. I alla fall, godnatt!

-.

Det visade tydligen mer än dom 7 åren jag varit en kompis.


ähmm..

Hej bloggen!

Ledsen att jag inte har bloggat så mycket just nu, men för att vara ärlig vet jag inte vad jag ska skriva? Vad vill ni läsa om? För just nu har jag lite slut på fantasi och inspiration. Aja, blir väl bättre. Har ju trots allt varit sjuk så det händer inte så mycket och om det gör det har jag redan skrivit om det. Och när jag blir frisk så lovar jag att fota massa bilder, så ni får nya och fräsha foton. Då blir det roligare. Men kan vi itne göra så att om ni kommenterar massor så lovar jag att göra en bildbomb imorgon. Helt oberoende på hur jag ser ut. Jo, så gör vi. Fast det beror ju också på om ni kommenterar..

rubrik

Okej. Har lugnat ner mig lite nu, från förra inlägget alltså.. Men jag är fortfarande lite sur. Vet inte vad jag ska göra, har verkligen tråkigt! Måste bli frisk, men tror ändå inte att jag ska gå imorgon. Vore ju lite tråkigt att smitta alla.. Så jag satsar på att gå på fredag! Nu tror jag att jag ska laga något litet, vi hörs! Puss!

Förbannad.

Haha, är så jävla förbannad just nu. Säger inte varför, men vissa människor förstår jag mig bara inte på. Åh, faaaan. 

Dagens.

DAGENS VILL HA: Jeansjacka från ginatricot och sommar!
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor, t-shirt och en scarf..
DAGENS FRISYR: Bulle.. Haha
DAGENS LÅT: Love is my drug- John ME/ Down- Jason Walker/ Last request- Paolo Nutini
DAGENS PLANER: Typ sova.. ? Eller slappa i alla fall..
DAGENS SAKNAD: Alla mina fina vänner!
DAGENS DUMMASTE: Hmm.. Lotta för att hon bet mig.
DAGENS MISSLYCKANDE: Spilla kladdkaka i mamma och pappas säng..
DAGENS DROG: jos. Och ja, jag stavar det JOS
DAGENS GODIS: Kladdkaka..
DAGENS HUMÖR: Trött, irriterad fast glad (?) ...
DAGENS CITAT: Ingen aning..
DAGENS ROLIGASTE: Händer inget roligt typ. det roligaste var väl att Siri kom förbi en stund. Även om det bara var för att hämta en bok till hemkunskapen klockan 9, men aah.. 


Blogg.se- ur funktion

Hej bloggen!

Det var lite strul med blogg.se så har inte kunnat blogga, men jag tror ingen av er har dött eller något sånt. Sitter och kollar på lost, och käkar kladdkaka. Är lite sur för att jag bakade den, kommer alltid gå och småäta av den. Hoppas den tar slut snart.. Håller på att fixar med en ny design. Det kommer nog ta ett tag innan den kommer upp, och dessutom vill jag inte byta från den jag har nu, för jag gillar den. Aja, puss!

Bildbrist. Måste fota mer, när jag blir frisk då. För jag ser inte så.. ja. Ni förstår.

tråkigt

Hej!

Är hemma idag igen. Det suger ltie att vara sjuk, men jag är på bättringsvägen i alla fall. Lite tråkigt att jag inte kan gå ut och gå typ, för det är så fint väder. Sitter och kollar på desperate housewifes nu. Ska sy på en knapp som lossnat från en jacka jag har senare idag också, har inte använt den så ofta, men skma nog börja göra det! Aja, nu börjar programmet igen, blog u later!




Hahah

Jag blir så jävla rastlös när jag är hemma hela dagarna och inte är med någon. Är inte normal ju. Sällskapsjuk?

I alla fall, vi ska snart käka middag. Vet inte vad för något, men något gott hoppas jag. Åh, juste, innan jag glömmer det:

Ebba!!! Du har min London-tröja, och jag mååååste ha tillbaks den. Annars blir mammsen sur. Ringer dig sen. 

Känner mig random, men som jag sa så är det bara för att jag inte har träffat någon på lääänge. Känns det som i alla fall. Så jag är lite (väldigt) uttråkad. Men nu orkar jag inte blogga mer. Puss!


Svar på kommentar.

anna :) om !:
ha ofta, du köpte samma skor som mig :P
ville bara säga det...
krya hörrö :D <33
Svar: Haha, gjorde jag? Har du haft som länge, kommer inte ihåg att du hade dom skorna, haha..
Taack! :) <3

Lisa
om phish food!:
haha juicer* söt
Svar: Men hallåå? Berit sa att man kunde stava det jos också! hahaha..

Linnéa Kaarto om Godnatt!:
Du är fin tralalla
Svar: taack!


Funderar på att göra ett en ny videoblogg. Vad säger ni? det spelar egentligen ingen roll, för jag har redan bestämt mig. Det kommer ta ett tag, för datorn är så deg på att ladda upp. Men ni får hålla ut. Nä, det blev inget av med det.. :) Puss!



Jag och min söta katt!

phish food!





Nu ska jag ta och proppa i mig Ben&Jerry's bara för att jag älskar det. Bad pappa åka och handla massa joser och färska hallon också och snart kommer han hem med allt. Min slav det där. Närå, men alla är ju extra snälla när man är sjuk, och då kan man väl passa på attutnyttja det lite, kanskee? Haha... I alla fall, ni får ha det bra nu, så hörs vi, puss! :)

Dreamoutfit

Åh! Jag längtar såå efter sommaren så att man kan gå runt i sådana här fina kläder varje dag. Detta är bara en outfit som jag längtar efter, men tänkte lägga upp just den här, för att den är så sommrig! Hihi, puss!


Sjuk igen

Hej eller godmorgon!

Är hemma idag igen, har en lite läskig känsla att jag inte kommer bli frisk på räätt så länge.. Sitter och kollar på desperate housewifes och äter lite av kladdkakan som jag gjorde igår. Nu ska jag fortsätta kolla, haha, puss!

Godnatt!

NJag måste verkligen sova. Är alldeles utmattad, så ska gå och göra mig i ordning nu och sedan kolla på superstylisten Jonas. Vet inet varför men älskar den snubben, han är störtskön. Nytt uttryck, but i like it! Den börjar 10 för dom som vill se, fast vet inte vilken kanal, tror det är 3an. Som jag precis sa måste jag göra mig i ordning nu, hörs imorgon, sov gott och allt sånt! Puss! 

Världens bästa låt när man är sjuk.


Gravity- Sara Bareilles. 

Åh, älskar låten och har lyssnat på den hela dagen idag typ. Är lite less på att bara vara hemma och inte göra någonting. Speciellt när ingenting händer, varken på bloggar eller facebook. Trodde fejan var något man kunde lite på, men icke... Tror jag ska ringa någon nu, har fööör tråkigt. Även fast jag knappt kan prata. Puss!


Kladdkaka!




Videoblogg-sjuk



Sådär, ännu ett amatörmässigt videoinlägg! Men nu ska jag baka, puss!

mackor

Snackar i telefon med Ebba samtidigt som jag käkar mackor. Dett nice. Har haft ångbad för ansiktet också, man känner sig så fräsh efteråt! Men nu ska jag fortsätta snacka med Ebba! pööss! 






!

Hej! 

Förlåt att jag inte bloggade igår, men hade fullt upp, och när jag väl tänkte blogga funkade inte internet. Men nu är det igång igen. Igår var jag i skärholmen, först med mamma och sen med Ebba. Köpte ett par fotbollsskor, ett puder, pads, kaffemugg, deo och en bikini. Bild kommer. Sen när jag kom hem städade jag rummet och sen pluggade jag. Som jag tidiagre sagt har vi ju ett no-arbete som bara skulle göras klart, men när jag i princin var färdig tröttnade jag på det och började om helt från början. Men jag hann bli klar med det faktiskt, nästan i alla fall. Ska fortsätta lite på det idag, eftersom det är till imorgon. Har jag sagt att jag inte är i skolan för att jag har vääärldens förkylning. Tror inte det, men det är i alla fall skitjobbigt. Har nån infektion i halsen också, trevligt värre. Bloggar senare under dagen, puss!







Fotbollsskor- Stadium
Bikini- New yorker
Deo- Åhlens
Kaffemugg- Åhlens
Puder-Åhlens
Och sen var det ju padsen som också kommer från åhlens. 



Tror aldrig jag har haft det såhär fint i mitt rum... ;)


Seg morgon.

God morgon allesammans. Lisa  har gått hem nu, hon skulle in till stan typ. Jag ligger i sängen och väntar på att Ebba ska svara så att vi kan åka in till skärholmen. Hoppas Siri hänkar också! Juste, måååste verkligen plugga. Japp, ni hörde rätt. Och det är ett av de tråkisgaste arbeten vi har gjort. Vi ska göra ett repotage om torsken, som ska vara klar på tisdag, och jag har inte ens gjort hälften. Där fick ni veta lite om mitt läge, som suger. Jag har en tendens att alltid skjuta upp saker och ting, vilket inte är en bra vana.. Aja måste taggaaa, duschen väntar...

Nötkräääääääm

Tjenare!

Lisa är här nu, hon gick hem ett tag för att käka och packa och så, men nu är hon tillbaks! Vi sitter i sängen. Heeey, don´t randomize me? Aja, kanske bloggar senare ikväll, men nu ska Lisa blogga. Bara för att jag är snäll kan jag väl länka till hennes blogg! Tryck här
Pööööööss!



Ayde beror

Hej bloggen!

Matchen gick sådär, 0-0, men jag blev fett trött, kan bero på att jag varit sjuk och att det är så kallt ute, men ändå. Fick skavsår också, men nu är det bra! Lisa är här, och ska slagga, fett nice. Tror vi ska basta också! Aja, måste gå hej och hå, puss på rumpaan!




Snart match.

Tjenare!


Sitter och kollar på djävulen bär prada nu, men ska snart till skolan och möta upp fotbollslaget och spela första matchem på typ 3-4 månader. Ute dessutom, så det blir nice! Sen vet jag itne riktigt vad jag ska göra, för Ebba kunde inte åka in till skärholmen ikväll och jag kan inte nu, så vi ska göra det imorgon. Får se om någon annan kan, annars får jag hitta på något annat... Aja, nu måste jag kolla på filmen. Även om jag har sett den typ 3 gånger redan! Puss!

Skiiiiiiiiiiit.

Hej fan. Var ju på en fest ikväll, som sög. Ska inte berätta så mycket, men det var i alla fall en av dom sämsta kvällarna på lääääääänge. Plus att det hände en annan sak också, men det ska jag inte gå in på här. Dom som borde få veta kommer få veta ;) Aja, nu ska jag typ deppa i min mjukisdress, puss! 

Hos ebbsen!

Tjenaa!

Är hos Ebba nu, vi myser och käkar chips och dricker cooola! Galet najs, är fett konstig idag, but I like it. Pööss!


Oh yeeeeeees

Jag fick! Jag är typ bäst på att övertala, men aja. Hinner inte skriva särskillt mycket just nu, för ska dra hem till Ebba nu, där ska också Siri och Jonna vara på plats. Ska dra nu, puuuuss!



Peace out, broooooooooo.

plugg, plugg pluuuuuuugg..

Tjenare!

Vera, Siri och Elin gick nyss. Vi har pluggat i typ 5 timmar, tiden gick mest åt att bestämma maträtt. Vi ska ju som sagt hålla i en liktion och då ska de andra i hemkunskapsgruppen laga en maträtt. Så det har vi diskuterat mestadels av tiden. Först var det snack om något indiskt, sen gulaschsoppa och till sist landade vi på köttbullar. Mer säger jag inte... I alla fall, ikväll kaaaanske jag ska på en fest, får se om pappa tillåter det, hoppashoppashoppas. I sånna fall ska jag hem till Ebba snart, och fixa mig. Nu ska jag ringa pappsen, återkommer med resultatet! Puss!


Gårdagens outfit


Morning

God morgon allesammans. Idag är det som sagt studiedag och Vera, Siri och Elin kommer hit klockan 12-1 ungefär. Vi ska fixa lite med hemkunskapen och så. Ikväll kanske jag ska dra till någon fest i skärholmen, men vi får se hur det blir med det. Känner mig lite förkyld idag, inte så värst bra. Men jag hoppas det går över, brukar känna mig lite sjuk på mornarna ibland... Måste göra mig i ordning nu, puss!


Studiedag imorgon!

Tjenare!

Har studiedag imorgon, fast ska plugga då. Haha, lite fail kanske, men men. Vi ska fixa inför en lektion vi ska på hemkunskapen. Juste, gick hem från skolan idag, hade en skitdag idag och mådde illa. Orkar inte skriva, måste sova, annars kommer jag aldrig bli frisk. Lite osammanhängande inlägg, men aja! Puss!


schemabrytande dag.

Hej bloggen!

imorgon har vi schemabrytande dag, funderar på om jag inte ska jogga innan igen. Vi får se, återkommer till det senare. Då har vi i alla fall sovmorgon till klockan 9. Jag har luftballoonger och drakar. Egentligen har jag ingen aning om vad vi ska göra, men troligtvis ska vi bygga en drake eller luftballong av något slag. Det låter ju rimligt... Aja, hejdå! 

Shape up.

Är hungrig som fan just nu, så måste fixa något att äta. Intressant, jag vet. Fast jag vill inte flytta på mig, haha. Sitter i mammas och pappas säng med Lotta, samtidigt som solen lyser in genom fönstret. Det var så jävla härligt väder idag förresten, gick till centrum utan jacka, och resten av rasten satt vi ute på en bänk. Det är ju as nice, hade nästan glömt bort hur det var att känna sig så lycklig. Ja, det som gör mig lycklig är vädret. Haha, nej men man blir gladare då. Men nu måste jag äta något, pussheeeeey!

Hehe, jag just nu... :)

Inte som jag hade tänkt..

Hej!

Är hemma från skolan nu, sitter och dricker en latte maccioato, sååå gott! Gick hem på non för att hämta ett USB-minne, men kom på att jag hade det i skolan. Så jag passade på att byta om. Visar hur jag ser ut längt ner i inlägget. I alla fall så är det bandet ikväll. Fick precis ett sms av Lisa att hon inte kan komma, tråkigt värre, men det får gå ändå. Farfar kommer hit och bor här, så jag måste vara hemma och släppa in honom, men det blir  ganska skönt ändå, att slippa hålla på hela tiden och bara slappa! Hörs senareee, puuss!








zappaaaaaaaaaaa

Random rubrik, jag vet... Men i alla fall. Jag vet att det har varit sääämst uppdatering på sistone, och vill gottgöra det ltie grann nu. Är i skolan nu, ganska tråkigt som vaaanligt.. Åh, kollar ut genom fönstret och vill bara gå ut och snurra. Haha, kalla mig knäpp, but this is who I am! Nä, men det är ganska härligt, man känner sig fri på något sett. Jag vill i alla fall att det ska bli sommar nu. Vintern varar alldeles för länge, medans sommaren varar alldeles för kort. Men jag har börjat undra om jag inte gillar våren mer än sommaren. alltså itne sån vår som det är nu, utan  när all snö är borta och blommor börjar växa och när det är varmt! Det är fan nästan härligare, för då vet man att det börjar bli sommar och då blir man lycklig. Hihi, aja, måste sluta nu! Puss!







Today-look.

Tjena!

Var ute och joggade klockan halv 7 idag. Gick bra, bortsett från att jag blev väldigt slut när jag kom hem. Tror inte bara att dett beror på att jag har dålig kondition, utan också på att jag är lite smått förkyld. Tråkigt värre. Men nu har jag i alla fall gjort mig klar för att gå till skolan, även om jag inte börjar förens om 45 minuter. Ganska nice, men jag är inte säker på om jag villl se ut såhär idag. Haha, kolla här: 




Vet som sagt inte om jag vill gå såhär. Känner mig inte bra, tror inte jag ska ha tröjan instoppad. Bara för att ni bryr er! 

Tjadå!

upp tidigt imorgon

Hej! 

Måste verkligen sova nu, ska upp tidigt imorgon, har bestämt mig för att springa innan skolan. Får se hur det går, men tror det kommer gå bra. Behöver ju inte jogga västa sträckan precis, men 20 minuter typ. Jag ska få det att funka! Idag började mitt internet funka igen, är glad! Har inte kunnat lyssna på spotify på typ en vecka, så var tvungen att leta igenom alla mina skivor tills jag hittade en som var bra som jag har lyssnat på i en vecka nu. Trevligt. Är inte på blogghumör så ofta längre, men ska försöka uppdatera ganska bra i alla fall. Måste sova nu, puss! 

Love it´s a special day, we should celebrate.

Jag är precis den jag var, fast med mer skuldkänslor. 


Random...

Heej! Nu ska jag gå och lägga mig, men kände för att blogga, så jag gör det en snabbis! Min helg har varit okej. Slaggade hos Karolina igår och idag var jag med mamma i sickla och köpte bla. en vårjacka! Sen när jag kom hem gick jag direkt hem till Ebba, vi kollade lite så sandor slash Ida. Faktiskt en väldigt bra film :) mitt internet fixerar fortfarande inte, men jag bloggar från min iPod. Har faktiskt blivit skitbra på att skrivs med den! Hihi, oj vilket långt inlägg, nu ska jag i alla fall sova, puss och Godnatt!

Det vanliga felet...

Tjatja! Vet att jag inte har bloggat på länge, men det är bara för att mitt internet inte fungerar och jag vet inte riktigt är jag kommer få tillbaka det men vi hoppas ju på att det blir snart. min farfar och min farmors barn och barnbarn bor här, så det är fullt hus här! Haha! Juste var på tjejmiddg igår, det var najs. Fast jag mådde jävligt illa efteråt... Nu orkar jag inte skriva mer på min iPod, så ni fr ha det bra såhörs vi när jag får internet eller om jag eventuellt bloggar från ipoden lite senare! Puss!

Bloggrape

Lisa är störst, bäst och vackrast. Därför länkar jag till hennes blogg lisyy.webblogg.se. PUSSSSSSSSSS

Ny profilbild på facebook



Vad tycks?

thank you-dido

Tjena! 

Är hemma hos Lisa nu, vi käkar havrgrynsgröt, fyfan vad det är äckligt. Men jag vill börja gilla det, så kommer nörda det ett tasg framöver, men är ganska säker på att det inte kommer gå vägen... Juste, angående rubriken så är det en låt jag kommer lyssna på resten av dagen. Jag har ju sångpedagog klockan halv 7, och ska kunna låten till dess, och jag har inte ens hört låten. Taskigt läge alltså. Nu måste jag käka upp och plugga. Puss!



Jag och Lisa just nu!

Hemma på lunch

Hej bloggen!

Är hemma nu med Andrea och Elin. Dom käkar mackor medans jag sitter och är osocial vid datorn. Hehe... I alla fall så är anledningen till att vi är hemma för det första att jag glömde stänga av plattången imorse, så var lite orolig att hela huset skulle brinna upp och för det andra att jag måste hämta mina idrottskläder. Vi ska snart tillbaka till skolan, så jag hinner inte skriva så mycket mer nu! Puss!





Jag just nu!


Rihanna på högtalare

God morgon!

Har precis fixat mig klart nu. Ska dra till skolan om ungefär 10 minuter så passar på att blogga, börjar halv nio idag. När vi slutar ska jag direkt hem och plugga, både till skolan och till sångpedagogen. Har inte lyssnat något alls på låten som jag har, vet inte ens hur den går, och jag fick den förra veckan. Lite snabbt om dagen, berättar mer när jag kommer hem, puss!


Såhär går jag klädd idag!

Svar

anna om Snart skärholmen!:
håller med emma <3 !!
men när tog du dom här bilderna :O typ precis innan jag kom eller :P ?

Svar:
Ja, typ. Eller ganska precis.. :)



Har precis spelat på konserten nu, gick okej. Kanske inte världsbäst direkt, men det gick bra i alla fall! Nu ska jag fortsätta kolla på älska mig, en film som finns på youtube. Länkar i slutet av inlägget. Kollade på den innan jag gick till betel, och lite tårar kom faktiskt. Men jag han inte  se klart den, därför ska jag fortsätta kolla nu. Har percis käkat middag också, så är rätt mätt. Bara för att ni vill veta. I alla fall, puss!


Siri och Ebba!

Ja! Imrogon kommer Ebba och Siri hem! Dom har varit borta i hela två veckor nu, om jag saknar dom! Ikväll ska jag i alla fall spela på någon konsert, eller sjunga rättare sagt. Är inte speciellt taggad, fick nyss veta att Lisa inte kan komma för att hon är sjuk också. inte najs... Sitter och lyssnar på Eric saade. Fan vad jag hatar att ha en kändiscrush. Det suger. Men i alla fall, nu ska jag göra något annat puss!

Siri och Ebba!

Ja! Imrogon kommer Ebba och Siri hem! Dom har varit borta i hela två veckor nu, om jag saknar dom! Ikväll ska jag i alla fall spela på någon konsert, eller sjunga rättare sagt. Är inte speciellt taggad, fick nyss veta att Lisa inte kan komma för att hon är sjuk också. inte najs... Sitter och lyssnar på Eric saade. Fan vad jag hatar att ha en kändiscrush. Det suger. Men i alla fall, nu ska jag göra något annat puss!

Jag älskar Eric saade!

Åh, är helt överlycklig. Kalla mig töntig, men jag är helt förälskad i Eric saade. Han är så jävla snygg. Nu ska jag gå och dö av lycka. Ha det lika bra som jag. Anna är lite sur. Hihih, ville bara säga det. Puss!

I feel like I need you more than you need me..

I'm sorry I fucked up between us. I really am.

Snart skärholmen!

Hej!

Ska snart möta upp Anna och sen åker vi in till skärhomen. Hon ska köpa en mascara och jag behöver verkligen komma ut så det blir fett. Ska nog lägga upp dagens outfit också, ett tag sen kan man säga... Känner mig inte riktigt som mig själv idag. Inte samma stil som vanligt liksom. Coolt va? Hihi, Nu kommer Anna om en kvart, så ska käka lite, sen drar vi, och jag kommer antagligen inte blogga, men håll utkik ändå! 






Såhär går jag klädd idag då! Puss!

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt.



Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
Så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag, i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade du väl aldrig kunna genomskåda allt som skett
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
Så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
Så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Från min nya iPod

Hej! Bloggar från min blivande iPod nu! Ska köpa den av Kasper för 250 spänn, är man bäst eller är man bäst? Hihi, har i alla fall precis haft matteprov, satt över tiden pch var så jävla stressad, men jag tror fan jag klarade hela skiten! Haha, vackert språk... Nu ska jag gå hem och träna, sitter i skolan med Arvid, jonte och Andrea roligt folk! Nej men nu orkar jag inte skriva mer, puss!

Tråkigt liv

Hej!

Känner att jag har ett relativt tråkigt liv just nu. Var hos Ida gumman idag, sen gick vi till typ nån konsert hon skulle spela på, ganska najs där. Även om jag var lite mobbad, haha! Men i alla fall, Ida var grym, och hennes söta vänner ocskå! Sen skulle jag skynde hem för att jogga med Lisa, men vi konstaterade att vädret var alldeles för dålig för det. Ragn, slask och snö. Perfekta kombon asså. Har käkat värsta feta fruktsalladen till middag med mango, apelsin och jordgubbar. Riktigt härligt! Men hörni, nu ska jag göra något kul. Som att plugga eller träna. Kul var det... haha, nej, men måste plugga lite. Puss!



Känner för att bara släppa taget för en minut, men så fungerar inte livet, tydligen. Håll huvudet kallt.

Trööött

Hej igen!

Har precis kommit hem från träningen. Gick väl bra, blev trött i alla fall. Den nya tjejen var trevlig så det var chill. Dock blir jag alltid ledsen på onsdagar av någon anledning, så nu är jag lite deppig sådär. Har frossat sallad till middag och sen duschat. Nu ska jag sitta och tråka ut mitt liv ännu lite till, puss!


träning

Nu ska jag ta och bege mig mot skolan, för träning. Friskis & svettis idag, som varje onsdag, fan va skönt att få träna. Som sagt så har jag inte gjort det på lääänge.. Börjar tydligen en ny tjej i laget idag, superkul! Det lär behövas så få som vi kommer bli, känns som om alla kommer sluta. Appropå ny tjej, så började det en ny tjej i 7a idag. Min bästa kompis i 6-års då vi gick i samma skola i stan. Fast nu hälsar vi inte då, men... Oj, måste sticka! Puss!'
Denna random bild tog jag för ungefär 10 sekunder sen. Coolt va?

Omelett

Har varit duktig och lagat min egna lilla omelett. Nyttigt som fan, och supergott. Så nu sitter jag och käkar det, och snackar med folk på facebook. Måste kolla lite andra bloggar, så seyabitches!

Pimpad mobil

Min mobil.

Är den inte snygg? var dock ett tag sedan jag pimpade den, men ville bara visa. ska fixa massa små självklistrande pärlor och sätta på baksidan också, nu har jag bara ett minimalt hjärta. Det känns mycket roligare att ta upp en snygg mobil ur fickan, en en helt vanlig. Lite unikt sådär. Återkommer, puss!

wallander

Hej!

Sitter och gör ingenting just nu, lite tråkig sådär. Men jag har tömt kattlådan, trevligt värre! Inte så värst kanske. Har i alla fall bestämt mig för att kolla på den inselade Wallander nu. Gillar faktiskt den serien, även om jag oftast brukar gilla serier med snygga huvudpersoner eller i alla fall nån som ser okej ut, så är Wallander bra.. Hehe, men nu ska jag kolla, så hörs vi. Juste ska ju på träning ikväll också, det var länge sen så det blir skönt! Puss!


Som sagt, inte särskilt snygg....

Good night sleep tight

Nu går jag och lägger mig, bara så ni vet. Måste orka med morgondagen också. Vi ska läsa upp våran egenskriva saga för 3or. Känns ju inte lite motbjudande, nej nej... Chattar med Ebba sötnosen. Siri och hon kommer tydligen hem på måndag. Åh, jag som trodde dom skulle komma på fredag. Kan dom inte bara flyga hem nu? Hihi, jag saknar dom grymt mycket, asså! Oj, glömde, måste sova. Godnatt!



Våren börjar komma, man blir automatiskt mycket gladare då, så det är en posetiv sak. Och sen att det är ett steg närmare sommaren såklart!

Raggning på G

Tjenare!

Känner mig lite busig, sitter här och snackar med mitt sommarragg. Nä jag bara skoja, men snackar med en söt kille som jag inte har pratat med på år känns det som. ganska mycket som hänt sedan dess. Men i alla fall, ville bara säga att jag var glad för att ha hittat i alla fall en söt kille. Skills eller? Hihi, aja. Puss!

Ingen bild. Lite utav en bildbrist, men ni får klara er!

Repning

Hej!

Har precis kommit hem från bandet. Det gick väl bra förutom att jag är fett hes när jag sjunger. Enligt mig i alla fall.. Är fett glad för hemma hos Lisa kom jag på en idé, kanske inte så värst bra egentligen, men är fett stolt. Kommer dessvärre inte dela med mig av den på bloggen. Inte i verkligenheten heller, men men. Ville bara säga det. Nu bjuder pappsen mig på en till semla, men jag ska inte ha, nanana. För jag har redan ätit en och har sjukt ont i magen! Hihi!
Puss!


Oh, no. I wont eat you.

Hemma hos Lisa

Tjena allihopa!

Är hemma hos Lisa nu, vi har varit ute och köpt semlor, sen gick vi och satte oss nere vid vattnet. Det var mysigt, och för en gångs skull sken solen! Dagen har varit okej, även fast jag var helt utslagen imorse. Har inget att skriva, tyvärr, så hejdå!

Utslagen

Godmorgon!

Har precis stigit upp ur sänger för andra gången. Fösta gången gick jag upp och år frukost, men sen var jag så trött att jag gick och sov i 10 minuter men det blev 20 istället. Nu har jag precis vaknat då, och har bestämt mig för att gå ner och duscha. Något måste jag ju göra för att bli piggare, och duscha brukar fungera. Som jag sa igår så håller jag på att bli förkyld och jag tror att detta är en förstasymptom av det, men jag ska gå till skolan i alla fall! Men men, nu ska jag röra mig till duschen. Juste, efter skolan går jag nog hem till Lisa, vi får se om jag bloggar därifrån.. Puss!

Gammal bild.

Godnatt

Nu går jag och lägger mig, bara så att ni vet. Eftersom jag tror att jag håller på att bli sjuk är det väl bra att få massa sömn. Lyssnar på lite bra musik just nu. Det slog mig att tänk om inte musik fanns? Då skulle jag nog inte heller finnas. Det är min terapi, men nu hörni, ska jag sova. Håll tummarna på att det blir en tipp-topp frisk Caroline imorgon, så hörs vi då! Puss!


Denna varelse är utan tvekan dagens sötnos. Och Andrea då!


Lite ändring på mammas och pappas sovrum.







and i'm in love!


Går inte att få den större, men är den inte söt? Längtar efter att kunna gå runt i denna skönhet med bara ben! Snaaart!

Mjukisdress on!

Hej!

Sitter i soffan och slappar. Håller på att dra till mig väärldens förkylning, inte bra! Känns som om det var ett år sedan jag bloggade ( det är bara för att internet fuckar) även fast det bara var igår. Kväll dessutom.. Haha, i alla fall, ska göra i ordning vaniljyoghurt med lite färska hallon som topping. Visst låter det uuuunderbart? Ja, och det är precis vad det är också! Har snackat i luren lite med Andrea, käkat en apelsin och sovit lite, tydliga teckan på att man är sjuk. Inte att jag pratar med Andrea då, haha, det gör jag i princip varje dag, men de övriga två! Ha det bra, och dra inte till er en förkylning, det är inte kul! 


Hemma och inget internet

Hej!

Kom hem igår men har inte kunnat blogga förrän nu, mitt internet har inte fungerat som i vanlig ordning! I alla fall, birka paradise var helt klart lovets höjdpunkt. Fick massage, köpte en foundationborste, ett läppstift och fick ett nagellack gratis. Och sen solade jag också, en fejksol dessvärre, men lika skönt som en vanlig! Det var verkligen super, och sen när jag kom hem träffade jag Andrea och åkte in till stan. Där köpte jag inget men Andrea köpte ett par jeans. Hon har inte haft jeans på ungefär 3 år kanske, så det var ju nice. Idag när jag vaknade så tränade jag badminton med familen och syrran, sen träffade jag Lisa! Det var super, och nyss så var jag hos mormor. Det var val det mesta av min helg, lite tråkigt att det är skola imorgon, men that's life.. Puss!

Birka cruises

Hej!

Har nu kollat på skidstafettsaken. Även om jag inte är så insatt så blir man väldigt engagerad när man väl kollar. Vet att det bara är jag som kollar på det typ, men det är ganska roligt ju! Men i alla fall, jag vet inte om jag kommer blogga så mycket mer idag. Och inte förrän klockan 4 imorgon typ, eftersom jag ska på birka och ha det bra. Så ni får ha det bra ni med, så hörs vi imorgon! Puss!



Fel på tiden.

Godmorgon!

Vaknade alldeles nyss. Inte så bra. Och jag vet vad ni tänker "vadå? halv 1 är ju inte särskillt sent?", men nu är det så att jag lovade pappa att vakna vid 11 ungefär för att orka gå upp vid 8 imorgon. Och jag kan inte direkt ljuga, för jag skulle ringa direkt när jag vaknade, hehe. Jag har inte ringt ännu, jag är för feg... Vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag hittar väl åp någon bra ursäkt! Ohshit, nu kommer han hem! Måste klä på mig, puss!

Nothing lasts forever.



Letting go of what left behind is the hard part,

Nowhere boy

Tack gode gud! Nowhere boy var bra som fan! Den handlar om john lennons uppväxt, fast det visste jag innan. Rekommenderar den till alla där ute. Skratt och tårar kom och det är en film jag skulle kunnne se gång på gång utan att tröttna. Åh, är alldeles omskakad just nu, och Aaron Johnsons som spelar huvudrollen, alltså John Lennon, är så jävla snygg! Nu ska jag surfa runt lite, ha det bra min vänner! Puss!











Änglagård

Hej! 

Har precis sett klart änglagård, och fy vad dålig film. Som jag skrev innan tyckte jag den var bra i början, men nej. Det var verligen en besvikelse. Så det är bara att hoppas att nowhere boy är bättre då. Annars blir jag lite frustrerad. Hoppas ni har en mysig torsdagskväll, för det är väl torsdag? Håller inte koll på dagarna när jag är ledig. Det går bara inte, haha, kommer nog bli senil ganska tidigt! Men men, nu ska jag sätta på andra filmen för kvällen! Ha det gött, puss!


Jag tidigare idag.

Ben&Jerrys

Hej sötnosar!

Sitter och käkar ben&jerrys nu, samtidigt som jag kollar på änglagård. Den var inte så dum som jag trodde faktiskt, men det var inte det jag tänkte säga. Jag tänkte fråga om det bara är jag som alltid tar phish food när jag äter b&j? Eller vad tar du för smak? Puss!





Vad är din favoritsmak på b&j?

Millas

Har precis varit i skärholmen då och jag och pappa käkade varsina sallader från Millas. Har också hunnit med att kela med mina underbara två katter, har faktiskt märkt att dom blir svartsjuka väääldigt lätt! Man kan inte kela med den ena i ens 10 sekunder innan den andra blir sur och hoppar på en. Lite roligt sådär.. Nu ska jag sätta på änglagård. Börjar med den för att jag vill spara nowhere boy till sist. Hihi!



Millas sallad, min middag.

Skärholmen

Hej igen!

Pappa och jag ska nu dra in till skärholmen. Och nej inte för att shoppa utan vi ska käka middag där. Ville bara ha det sagt så att ni inte undrar vart jag tog vägen. Ska käka en sallad, för att vara lite nyttig, ikväll ska jag ju feeeetta mig! Aja, nu måste vi gå puss!

Laddat inför kvällen!

Hej alla!

Nu har jag och pappa kommit hem från våran shoppingrunda! Köpte lite smått och gott. Kom på att jag har shoppat väldigt mycket nu under sportlovet. Inte bra, fast kul. Är nästan pank nu... Har också laddat inför ikväll när pappa ska bort. Tänkte att jag skulle ringa ida, men jag orkar inte just nu, så får vänta tills hon loggar in på facebook. I alla fall har jag köpt Ben&Jerrys och hyrt två filmer. Änglagård, som pappa tvingar mig att se och nowhere boy. Har försökt ladda ner den men det blev fel på programmet jag laddade ner det på så det gick inte att se. Men nu har jag hyrt den så då ska det bannemej gå! Haha.. I alla fall, detta är vad jag har köpt: 



3 par trosor- gina tricot
Hårborste- kicks
Bodybutter- typ ica, haha..
Hårspännen- kicks
Kajal- H&M
Mascara- H&M (rea)
Skor- H&M 
Tidning- gratis från H&M
Väska- Lindex
Träningsbyxor- Team sportia?
Jeans- H&M
Tights- H&M
Gymboll- kommer inte ihåg vart jag köpte den..

Är ganska säker på att det är något jag glömt, men aja.. Köpte förresten min efterlängtade väska idag. Närbild:


Puss!

Hörs när jag kommer hem, för nu drar jag till stan!





Jag diggar min pappa

Hej!

Har precis fått veta vad jag och pappa ska göra idag! Vi ska först åka in till stan och shoppa och sedan käka ute. Sen ikväll ska jag försöka få tag på någon och mysa här hemma ikväll, för pappa ska bort! Trevligt värre. Denna dag kommer bli bäääst! Pussen!

sjunde himlen

Hej!

Sitter nu och kollar på sjunde himlen. Har precis käkat frulle. Idag vet jag inte riktigt vad jag och pappa ska göra, han ska berätta för mig vad han har i tankarna om typ 10 minuter. Vet inte riktigt varför han måste vänta, men han gillar väl att göra mig nyfiken... Och jag kan säga att han lyckas väldigt bra. Har ingen aning om vad han tänker sig, bara det inte är teater eller något sånt, haha! Återkommer när jag vet vad vi ska göra! Puss!



En liten ego-bild på mig!

Like it




Alla dörrar på plats!

Hej igen!

Nu har vi nästan byggt klart för ikväll. Alla garderobsdörrar är uppe och det blir super fint! Ska ta lite bilder på det. Ska fixa lite fruksallad för att "belöna" dom, även fast jag inte gör det frivilligt. Mamma kom in och bad mig fixa det för att hon var så trött, hon påminde mig också att hon hade gjort frukost på sängen till mig här om dagen, så det kändes lite tasktigt att säga nej... Nu måste jag fixa lite här i köket, puss!





Den blå väggen ska målas marinblå, eller så ska det vara en marinblå tapet. Jag vet inte riktigt...

Tha winner!

Jaaa! Som ni alla vet var jag med och tävlade om att bli dagens blogg hos Ida bebis! Och gissa vad? jag vann! Om jag är glad! Gjorde den här dagen till en okej dag trots allt. Just nu är jag superglad, hihi. Lite roligt att bli helt hyper för att man vann dagens blogg, men man får så mycket motivation att fortsätta blogga. Så där hade ni tur allt! Älskar dig Ida, du gör livet värt att leva! Puss och älskar er alla men just nu är jag mer hög på Idaaa! 


Klicka på bilden för att komma till bästavännen!

Jag är tjock

Hej!

Sitter nu och käkar glass även fast jag ska äta lite lassange senare. Orkar inte bry mig, fick sånt jäkla sug efter glass så varför ska jag inte käka det liksom? Vi åt en väldigt stor lunch så det blir ingen stor middag i alla fall. Juste, är supernyfiken på vad pappa och jag ska hitta på imorgon. Han vägrar att berätta för mig vad det är. Han säger att jag nästan är föör nyfiken, men jag kan inte undgå det. Jag måste bara få veta det! Han säger att han ska berätta imorgon när mamma har gått till jobbet. Åh, typiskt honom! Ska fortsätta tjocka mig nu, puss!
Oh, I like it!

Bygger och bygger.

Hjälper nu mamma och pappa med att bygga om deras sovrum. Det är en totalrenovering på gång, men vi är lite rädda för att m & p kanske har mätt helt fel, får hoppas att de inte har gjort det! Nu ropar dom igen, måste kila, puss!


Detta är en gammal bild i början när dom byggde om. Nu är det tak, en fonvägg, en trävägg och golv som är uppe. Fan vad tiden går snabbt!

Fel på blogg.se, nu går det att kommentera igen!

Hej!

Som ni kanske märkt så har det inte kommit upp något inlägg under tiden jag varit borta. Okej, typ 3 timmar, men jag hade faktiskt skrivit. Det är bara för att blogg.se hade något fel, men som nu är fixat. Jag har precis kommit hem från Lida och duschat. Vi hade det trevligt, åkte samma runda som igår och sedan grillade vi korv. Pappa följde med idag också. Inviger nu mina nyinköpta byxor, gillar dom faktiskt. Ni kanske får någon liten bild på dom. Puss!







Detta är då mina omtalade byxor!




Dom är egentligen inte uppvikta, det är bara jag som ville testa!



Tidsinställt

Hej! Nu är jag antagligen ute i Lida och åker längskidor i spåren. Eller så kanske jag rent av redan sitter och grillar? det gillar vi i sånna fall! Är fett peppad på att åka kryssning nu, lite trött på all snö och skit. Så om två dagar ska jag sätta mig vid en fejkad sol (jag tror dom har en sådan) och njuta. Eller gå till deras spa som jag var på sist som var heeeelt fantastiskt. Åh, jag längtar typ ihjäl! Puss på er avundsjuka människor, hihi!



Grillning

Hej! 

Fick precis beskedet att vi ska ut och åka skidor igen! Knäppt, va? Men men, mamma sa att vi ska grilla korv också, det är ju i alla fall nice! Sen när jag kommer hem ska vi kanske till skärholmen eller så hittar vi på något annat. Har ju varit där rätt så mycket på senaste tiden.... Men men, nu ligger jag i sängen med katten brevid mig, den sötisen. Måste förövrigt hitta min kamera, ingen aning om vart den kan ha tagit vägen?! Får lite panik känsla när jag inte vet vart min mobil nycklar eller kamera är, är det bara jag som är konstig eller är det normalt? Aja, bloggar senare, puss!

Ånej, inte en till sådan här dag!

Kryssning

Hej!

Nu har jag och pappa bokat en resa på birka paradise. Gissa om jag är glad? Så det blir inget rom eller något nu, kryssning istället. Känns ju smart att jag precis kollat på titanic nu. Det var precis som förra gången. jag hade precis kollat på titanic och sen skulle jag och mamma på kryssning. Jag var superrädd att något skulle hända och vi var tvugna att lyssna på intruktionerna hur man skulle göra om varningsalarmet gick flera gånger. Men mamma försäkrade mig om att inget skulle hända. Men så precis när vi skulle käka middag börjar varningslarmet gå, och jag blev helt hyper och typ darrar i hela kroppen. Så vi gick till samlingsplatsen som vi hört att vi skulle göra, och stod där och var rädda tills dom ropade upp att larmet hade gått igång felaktigt. Man ba trevligt! Men vi får hoppas att det inte händer igen bara! Aja, puss!

Förresten ska vi gå på spa också! Oh, I love it!

Titanic

Åh, jag är så dum! Jag vet att jag inte borde kolla på titanic, men kan inte låta bli. Kommer antagligen dö av sorg under resten av kvällen. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men så fort jag sett titanic kan jag aldrig bli glad igen, jag bara gråter och gråter. Den är bara för sorglig för mig, men jag har en taktik. Om jag ser den supermånga gånger när jag är ensam så kanske den inte berör precis lika mycket som första gången. Och sen om jag ska se den med folk kanske jag kan bli glad efteråt trots allt. Smart va? Hihi, jagvet. Men nu när jag tänker efter så har jag sett filmen 4 gånger, men bara slutet 1. Det är för att jag stänger av filmen när jag inte klarar med. Det är nog bra för mig. Aja, nu måste jag kolla på den sorgligaste filmen i hela världen. Puss! Kommer kanske skriva ett deppinlägg senare när jag är på saad humör, men take no notice! 


Väska+blus

Tidigare idag, när jag var i skärholmen såg jag en blus nästan längst in i lindex affären, men det var som om den ropade på mig, och jag bara följde med vinden in i butiken och där var den. Min blivande man! Blev helt förälskad och till det hittade jag en underbar liten väska. Så går det till när Caroline blir kär! Men...  Mamma satt hos frissan och hade inga pengar, och inte jag heller. Så kunde inte köpa något av dem. Gissa vem som dog? Jo, jag. Här får ni se hur min man  ser ut, och vååååga inte sno honom!

Blus Vit


Hittade desvärre inte hans efterföljare, men ni får klara er!
SitesterSitester

Jeans

Hej! 

Har precis kommit hem från skärholmen och ska snart hoppa in i duschen igen. Känner mig fett knäpp, men har någon fixidé att jag bara mååste duscha nu. Duschade ju efter vi kom hem från skidturen, men nu blir det alltså en till dusch. Haha, nog om det. Var som sagt i skärholmen och köpte ett par jeans. Eller det var jeansleggings, men det är ju nästan samma sak. På torsdag är det planerat så att om pappa hittar nån resa ska vi åka till första bästa varma land. Vi båda är lite trötta på vintern. Det var lite snack om rom, men det var typ bara tre platser kvar, så jag vet inte om det är fullt nu... Men jag hoppas i alla fall vi kommer iväg någonstans! Nu ska jag dra mig till duschen, puss!
Detta är då jeansen jag köpte, fast dom är snyggare på.

Dagens blogg

Tjenare!

Är nu med och tävlar om dagens blogg. Tävlingen är hos min underbara vän Ida. Länkar till hennes blogg, det är bara att klicka på bilden lite längre ner. Var med ni också vettja! Puss!

lida

Hello!

Varit i Lida idag då som sagt och åkt skidor. Var superfina spår där, dit ska vi igen. Asså, ni som inte känner mig kanske tror att jag typ älskar vinter och att åka skidor. Men där har ni fel, jag tror jag hatar vinter mest i hela världen, men det är okej att gå på tur bara för att träna. Och så tvingar mamma mig att följa med. Så, nu var det sagt. Trillade bara två gånger idag, förbättring från igår, då jag trillade mint 10 gånger. Efter vi åkt så stannade vi på cafeét och fikade. Trevlig värre. Ska duscha nu och sedan ska vi till skärholmen. 

haha, charmigt. Jag i spåret alltså.


Ohyeah. I'm a fatass.




Skidor idag igen!

Godmorgon!

Igår var väldigt roligt, vi kollade på the ring hela kvällen. Vi förstod dock ingenting alls av slutet... Men men, idag ska jag och mamma ut och åka längdskidor igen. Fast inte på samma ställe, då. Idag åker vi till Lida, det är bara jag som har varit där innan, men jag har inte åkt just skidor där. Men promenerat med 7an har jag! Sen ska mamma till skärholmen för att färga håret, och då planerar jag att gå och shoppa lite. Om jag hittar något dvs. Ha det bra så hörs vi, puss!








Bilder från när jag vurpa igår i hellas.