teneriffa

Vaknade av att pappa kom in i mit rum, väckte mig och sa att jag skulle äta frukost. Försökte att inte vara grinig eftersom det är julafton och då ska man ju vara snäll, visst? Hur som helst så låg ett paket på bordet och gissa vad det var i?!? FLYGBILJETTER TILL TENERIFFA!!! Vi åker imorgon så jag måste packa, men alltså guuud vad glad jag blev, har tjatat om att åka utomlands varenda dag den här veckan, haha. Men nu, packa!

Årets viktigaste bloggpost

Barn-och-notkramNotkram-575

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul?
Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv. Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Narnia!

Sitter framför tven och kollar på narnia. Jag är kär i filmerna, önska att jag kunde vara med i dom haha.. Vill ni veta en konstig sak? Jag ser inte ens fram emot imorgon. Kan bero på att jag och mamma är sjuka och att vi därför bara ska fira med familjen hemma.. Inte så värst kul inte. Men nu ska jag fortsatta kolla samt fixa ett viktigt inlägg. 

Min plats just nu

Nya converse


Dan före dopparedan

Ursäkta mitt dåliga bloggande, men det är så att jag har gått och blivit förkyld. Tråkigt såhär dagen innan julafton. Men jag klarar mig :) Så, vad har hänt sen sist? Jenny har sovit här och vi har haft det chill. Jag har legat och sovit. Så, som ni förstår har inte så jättemycket hänt. Var i skärholmen idag för att köpa present till pappa, åkte själv eftersom jag inte vill smitta någon. Riktiigt obehagligt när alla, verkligen alla vänder sig och säger, "tjena sötnos". Haha, inte särskillt kul när man är ensam.. Men nej, nu måste jag ta och sluta. Ska måla naglarna! 


Bubbelroom

Har gått och hämtat min klänning från posten nu! Älskar den :) Kvällen spenderas med Karolina som ska sova här, så det blir inte världens bästa update kanske... Ha det bäst! 

shopping

Hallå! nu är vi i skäris och jag har faktiskt shoppat en hel del som jag inte räknat med. Visar mär jag kommer hem vi har också provat corn in cup, haha förvån ansvärt gott! Aja vi hörs!

Skärholmen med Karolina

Karolina ringde just och vi kom överens om att åka in till skäris, handla lite julklappar och bara catcha upp lite vad som har hänt sen sist och så. Mysigt värre, men kan inte stanna så länge eftersom det är sista träningen innan jullov. Oj, kommer nog inte träna alls under lovet, blir oerhört lat under vinterhalvåret tyvärr. Men ska göra mig i ordning lite nu!


Hade förövrigt på mig den här söta toppen och lockigt hår idag! Kände mig väldigt uppklädd, men vad gör det?

disappointed

Hej! Har inte haft en särskillt bra dag, började med att jag lockade håret när klockan var 5 i halv 9 och jag började 9. Senare på dagen vart det lite stel stämning då alla (framför allt jag eftersom jag hade fått höra lite otrevliga sakeer) var lite sura. Men musiken som var vår sista lektion för den här terminen var inställd så det kompenserade lite.. Men nu ska jag hämta ut min klänning som kommit, handla julklappar, slå in paket och gå på träning. Får se om jag hinner med allt. 

Gossipgirl

Sitter och kollar på gossipgirl nu, så himla mysigt. Har gjort det hela eftermiddagen, till och med när jag lagade mat, haha. Gick inte på konserten, min hals är typ förstörd och som jag sa innan håller jag på att bli förkyld. Men ska dricka lite te (håller på att försöka börja gilla det) och kolla på fler avsnitt av gossipgirl. Hoppas ni har det lika mysigt som jag!

19 December-11



Topp från oasis, jacka från H&M och byxor från Gina!

Vinterland


Kom hem från skoan alldeles nyss, hade superbrottom imorse så han inte blogga. Gjorde en enorm tabbe idag och tog sommartygskor. Sommartygskor. Bra jobbat där, kunde knappt gå när det var så mycket snö. Hur som helst gick dagen ganska långsamt men var helt okej ändå. Senare ska jag sjunga på juluppspelet med sångpedagogen, om jag inte blir sjuk dvs för jag känner att en förkylning kommer smygandes :( 


Såg nu hur ful och stel bilden var, men orkar inte ladda upp en ny...

Lång dag


Väldigt lång dag idag. Som ni vet började den med släktträff som mot förmodan var väldigt mysig. Lekte med småbarn mestadels av tiden. Sedan gick jag ut och träffade några killar och tappade bort min mobil på köpet. Men den hittade jag lite senare liggandes på trottoaren i snön. Sedan åkte jag vidare till Andrea och hade det sjukt mysigt med kakor och glögg! Känner att jag borde sova nu, lätt att glömma att det är måndag imorgon.. 


Sluttampen

Nu håller vi på för fullt och fixar. En haltimme kvar tills gärsterna kommer, jag skulle vilja säga att det är kaos. Alla är sura och stressade. Men det här klarar vi! 

Tack Lisa

Som ni ser är ju min design helt fixad och klar nu. Skulle jag ändra på något är det bilden på headern men är sjukt nöjd ändå. Kan passa på att säga att det är min kära vän Lisa (<-- klicka) som har fixat den. Stort tack till dig! En snygg design gör det ca: 100 gånger roligare att blogga och förhoppningsvis roligare att läsa så det var mycket viktigt. 

what I´ve done?

Jobbigt sätt att vakna på, pappa kommer in och skriker och sedan mamma. Haha, vet inte vad jaghar gjort riktigt, men min familj verkar inte har vaknat på den bättre sidan i alla fall. Kanske inte det bästa med tanke på att vi ska ha släktträff idag. Och sen ska jag vidare på tjejmiddag hos Andrea. Mysig dag helt enkelt! 



Ska hem till denna finingen ikväll!

smoothie


nu är det jul här i vårt hus


Julshopping!

kom precis hem efter drygt 4 timmar i skärhomen. Mina ben och fötter värker något enormt kan jag lova! Men hittade trors allt mestadels av alla presenter jag ska köpa, några enstaka kvar bara men det löser sig! Farfar har kommit på besök nu också eftersom vi ska ha släktträff imorgon. Måste städa mitt rum och klä granen innan dess, hoppas tiden räcker till! Fått värsta julfeelingen idag när det snöar och allt. Kanske blir en vit jul trots allt? 


liljeholmen

Nu ska jag och Lowe dra in till Liljeholmen och sen vidare till Skärholmen. Blir till att köpa massa julklappar eftersom jag hittils bara köpt en och allt ska ju vara klart på onsdag då vi slutar skolan. Men måste skynda nu puss!

Ingridanna

Yees! Äntligen har jag lyckats ta bort lösenordetskyddet på bloggen. Hade tydligen kopierat från en annan blogg (en bild på Erik Saade, haha busted) och därför kom lösenordet upp varenda gång. Men nu är bilden borta och allt är bra! :)

^posarn^

 


just nu



Sitter i soffan med mamma och kollar på "vid din sida" som går på tv. Blev en myskväll trots allt, vilket är förvånandsvärt mysigt!

i ett land fyllt av hormoner

Orkar inte med alla humörsväningar just nu. Ena stunden känner jag mig jättesjälvständig och ska laga mat städa och allting själv. Andra stunden så vill jag beställa hem en pizza och inte röra mig ur fläcken, funderar till och med att fråga om dom kan köra hem pizzan?! Hur sjukt är inte det? Känner att jag kan kanditera världens mest lata person just nu. Sen också alla känslor som bara bubblar upp, ena stunden är man skitförbannad och andra stunden älskar man allt och alla. Ilandsproblem är väl vad det kallas? Haha, ska ta och sova lite nu, har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Kanske bara stanna hemma och mysa, har trots allt inte gort det på ett halvår!

Ibland blir man ju lite avundsjuk på dom som bara kan ligga och sova hela dagarna långa....

tränat

Kom hem från skolan för drygt en timme sedan. Så himla tråkigt väder att gå hem i, har aldrig frusit så mycket om mina små fötter! Sista lektionen var i alla fall idrott, vi körde innebandy och fotboll, sista idrottslektionen på hela året så körde allt. Eller okej, nästan haha.

Tänk att det bara är två skoldagar kvar nu och sedan jullov?! Tiden har gått så jäkla snabbt!


gårdagen



Friskis och svettis!

Har varit på träning nu i en och en halv timme. Första halvtimmen vart det lite lekar och sen ett hardcore pass med friskis och svettis. Och ja, jag blev väldigt svettig, haha. Känner mig inte helt frisk dessutom, men det funkar ändå. Kvällen ska spenderas med LisaFisa och vad vi ska hitta på vet jag inte riktig, återstår att see! 

Kollade igenom arkivet lite och såg att för exakt ett år sedan så hade jag precis kommit hem från friskis och svettis och använde exakt samma rubrik! Rutinerna ändras aldrig....
Däremot kan man ju inte säga samma sak om utseendet haha: 


15/12-10 ♥

Stickat




Stickad tröja från Åhlens, Byxor från gina. Vääldigt enkelt men hade en ganska utstickande jacka till, mestadels av dagen så det vägde upp lite.

grades

Kom precis hem från skolan och har slått mig till ro med Avocado (jag döör var gott det är) och lite jos. Orkar inte mycket mera, hade matprov idag och åt en hel middag nästan.. Har också fått veta mina betyg i matte, biologi, svenska, engelska och spanska idag. Är nöjd i det stora hela, det måste jag erkänna, men vet inte om jag vågar skriva ut dom här? Känns lite blottande, så låter bli! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Grey´s Anatomy. 




klickklickklick

Har precis klickat hem en super söt klänning från bubbelroom, ska bära den på antingen jul eller nyår. Can´t deside..

Okej, måste erkänna. Att börja blogga på en blogg som man haft i nästan ett år och sedan tröttnat på är ganska tråkigt. Men vill samtidigt inte radera alla inlägg, eftersom det är kul att kolla tillbaka på och minnas vad man gjorde osv. Så jag har bestämt mig för att behålla alla inlägg. Men däremot ska jag byta design, Lisa (som tvingade mig att börja blogga igen) har lovat att göra en enkel design åt mig så att det åtminstone blir liet roligare att blogga. Låter bra va? Tycker i alla fall jag! 



Är den inte fin? :)

sommar på beställning!














been a while

Ojoj... Var ett tag sen va? funderar på att ta upp bloggningen igen här på blogg.se, har ju bloggat lite mer oseriöst på myshowroom ett tag nu. Hoppas på en kamera i julklapp, då blir det definitivt mer seriös bloggning. Myshowroom har strulat alldeles för mycket för att orka blogga kvar där, så kör här istället. Men som sagt, blir det en kamera kommer ni allt få se mer av mig här! Puss så länge!