I came to win, to fight.


Hemmadag idag.

Idag blir jag nog hemma mestadels. Är helt slut, vaknade nyss... Kanske träffar Andrea idag, om hon inte ska till stan med någon annan. Hon ska nämligen köpa löshår! Fast just nu ska jag nog ner och duscha och tvätta håret. Skönt! Hoppas verkligen någon är ledig idag, vill verkligen träffa någon, även om jag inte orkar! Den som har lust och träffas- SMSA!
puss!


Rastlös

Hejsan och förlåt för att jag inte bloggat på de senaste dagarna.  Mitt Internet har varit totalt borta, så... 

Idag har jag i alla fall varit med Andrea, först i skärholmen och sen åkte vi in till stan. Jag fick med mig två toppar, ingen bild tyvärr. Andrea skulle köpt löshår, men det tog just slut i hennes färg så hon skulle komma tillbaka imorgon istället, eller idag blir det ju, men.. Sitter nu ensam i ett dött hus och dricker julmust, borde verkligen gå och lägga mig, men jag är inte ett dugg trött. Så jag får sitte uppe ett tag till och spela cityville, töntig som man är...
Puss!


Kan kvällen bli bättre?

Sitter och äter ben&jerrys framför uppersittarkväll och undrar om kvällen kan bli mycket bättre? Fast, det skulle ju vara snäppet bättre om man fick öppna alla paket som ligger inslagna och färdiga på bordet för att rimmas. Åh, vad detta är härligt. Jag är lycklig! 

Mysig kväll!

Sitter framför brasan med varm choklad och myser. Borde egentligen vara stressad för att slå in paket, och städa och sånt. Men ni vet, när jag ska engagera mig så blir det inte alltid så bra... Men men, ska göra det snart

Världens bästa julklapp!

Unicefs engagemang är ju underbart bra! Man kan nu köpa t.ex. 143 vätskeersättning för 83 kronor. För er som inte är så insatta så kan jag förklara lite utförligare. Man köper det via Internet och får sedan ett köpbevis som pdf-fil. Du skriver ut pdf-filen och det är det du ger bort. Du ger alltså bort en härlig känsla samtidigt som du ger liv till någon annan! Helt fantastiskt! Skulle verkligen inte ha något emot att få det i julklapp! Men det finns massa andra alternativ, alltså inte bara vätskeersättning, utan skolpaket, fotboll, vaccin, myggnät m.m. Så det är, enligt minmening, den perfekta julklappen! 
Poliovaccin



Myggnät i Liberia

071344ggiacomo pirozzi pennor

fotbollflickor

052341f jan mun



Julshopping!

Kom precis hem från en hel dag från skärholmen med mamma! Vi köpte massor av presenter, och ett par skor till mig och så tog jag ett till hål i örat. Är väldigt nöjd med dagens inköp, kan dessvärre inte säga vad jag köpte för presenter, eftersom jag tror att vissa läser min blogg. Köpte alla presenter som behövdes till mamma och pappa också! Det slutade ju bra i alla fall! Nu ska jag slå in alla paket, så see ya!

puss!


Om ni kollar noga så ser ni att jag har två örhängen i örat! ;)

Panik var ordet!

Är i skärholmen nu och hittar ingenting att köpa. Panik var ordet! Tror att jag ska gå in på kappahl, lindex eller cudus nu, för att hitta något åt mamma. Även fast jag redan varit där ungefär tre gånger innan, så kan man alltid ta en extra runda. Hoppas verkligen jag hittar något denna gång, annars vet jag inte vad jag tar mig till!?
Ingen bild, för high tech som jag är så vet jag inte hur man gör riktigt...

Dan före doppardan, PANIK!

Hejsan allihopa!
Förlåt för att jag inte bloggade igår, var en liten jobbig dag och så... Kollade i alla fall på derbyt mellan djurgårn-aik (på tv) igår. Höll nog på djurgårn, men sen blev det lite utspårning med hejarklackerna. Väldigt läskigt måste jag säga, även fast jag inte var där. Men jag var på en restaurang där de andra som kollade var lite halvt fulla och högljudda, så deet blev liten spänd stämning där också. Men men..

Idag ska jag in till skärholmen ensam och kolla på julklappar. Har inga till mamma, pappa eller mormor... Hur ska det här gå? Hoppas att jag hittar några inte alltför dyra presenter, för jag har inte så mycket cash kvar. Och jag måste ju hitta alla paket idag också, för jag kan inte skjuta på det längre som jag brukar göra. Det är en typisk carro-grej att bara skjuta upp saker. Men det går inte för sig idag, inte! Juste, kom på att jag kanske skulle vara med Jenny och Emma idag. Hoppas dom är lediga så slipper jag åka in till skärholmen ensam! 

Ojsan, det blev ett lite långt inlägg, men men. Och tyvärr ingen bild, för jag äter frukost... ;)

Bastaa!

Hej hej!
Nu ska jag och ebba gå in i bastun med julmust och sschteeeka, haha! Nej men vi ska basta ett tag och sen kommer antagligen Andrea hit och då går vi och köper godsaker tills ikväll, eller så gör jag och Ebba det innan.  Vi har varit ute i snön och åkt pulka så vi är sjukt kalla, så det passar ganska bra med bastu just nu! ;)
bye bitches!




Presentdags!

Hejsan allihopa!

Nu är jag hemma från en mysig skoldag med klassen. Eller man kanske inte kan kalla det skoldag eftersom vi kollade på film hela tiden, men ändå. Så, nu är det jullov! Härligt! Juste, fick tre julklappar också. Fast ikväll blir det mera när brudarna sover över ! :) 














hallonsoda-

Sitter framför teven och dricker hallonsoda nu! Riktigt gott, men är rädd för att jag kommer dricka alldeles för mycket läsk nu de kommande dagarna. Fast det är svårt att hålla sig..: ;) Men men, det är sånt man får ta. Imorgon kommer Ebba, Andrea, Siri och hennes kusin hit och slaggar. Det kommer bli nice, vi ska ha roligt som vanligt! Rulla oss i snön tror jag minsann vi ska!

Ni får lite bilder från julfesten i söndags också! :)











puss!

Gården next.

Nu ska jag snart dra till gården. Tror att Siris kusin från Spanien kommer med, hon är här och hälsar på! Undrar vad hon säger om all snö, jag skäms ju nästan för att bo i Sverige på vintrarna, det är ju svinkallt! Men ändå ska jag ge mig ut i kylan när jag går till Axelsberg ( gården ligger där... ) Trevligt. Så vi hörs! Måste bara säga att jag har dom finaste vännerna i världen!

Narnia!

Hej hej!

Har precis varit i skärholmen med Siri och Andrea. Men jag var tvungen att gå hem för att vara duktig och laga min egna middag, eftersom mamma och pappa kommer hem sent. Sen drar jag vidare till gården, så kvällen blir nice! Medans jag äter ska jag kolla på Narnia. Har typ en liten hemlig förälskelse i filmen, älskar sagoland! Hihi, nej men den gick på teve för ett tag sen, så jag spelade in den! Så nu ska jag mysa framför Narnia med mat, och samtidigt slå in paket till imorgon. Det är ju sista skoldagen innan julafton och då måste man dela ut alla paket!
puss!

Kaspers mobil

Hej!
Nu är jag i skolan och bloggar från Kaspers mobil, vi har svenska och gör typ ingenting för att de är sista dagen innan lovet. Vi hörs när jag kommer hem, PUSS !

Last day.

Nu ska jag snart dra till skolan. Sitter och sminkar mig samtidigt som jag lyssnar på radio. Det är faktiskt ganska skönt att vakna till radion, har alltid satt på alarm på min mobil, men har börjat använda min väckarklocka nu! Mina lockar från igår hänger sig fortfarande kvar, men dom är inte riktigt lika fina som igår... Men jag hinner inte platta det, så det får vara såhär! Idag är det ju sista skoldagen, fan vad skönt. Behöver nog en liten paus nu. Oj, måste jag skynda mig!
Puss!

Efterfeest!

Nu har de flesta gäster gått hem, och jag sitter och gottar mig med överbliven choklad och en läsk. Trevlans, vi har en hel box med läsk kvar, nice! Köpte en klänning från gina idag. För er som läser Lisas blogg köpte vi likadana! Bar den med sammetstights och en röd bolero idag. Och ett par klack skor halva kvällen då! 


världens sämsta bildkvalité, men här är i alla fall klänningen/toppen jag köpte!

Totalt slut.

Nu har jag gått runt i mina högklackade i timmar och är helt slut. Så har bytt ut dom mot ett par svarta strumpor. Kanske inte lika fint, men definitivt mycket skönare! Så nu ska jag leka lite med Emmy, hon är bara 1 år och är bara för söt!
Puss!


Det går fortfarande inte att ladda upp någon bild...:s

Den stora dagen!

Nu är det Söndag vilket innebär en massa saker. Det innebär att det är måndag och skola imorgon, men också att det är jul fest ikväll! Det känns faktiskt bra att det är söndag idag, för sen är det bara månddag och sen har vi jullov! Riktigt skönt, hoppas bara de flesta är hemma? Jag ska vara hemma hela lovet, älskar ju mälarhöjden, så det är chiill! :) Ska ju träffa sötisen Lisa idag också! Hon skulle messa mig när hon var klar, fast det är ännu ganska tidigt. Nu blir det städning!

time for bed!

Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Imorgon bli en lång och händelserik dag, så det är bäst att vara utvilad tills dess. Ska träffa Lisa imorgon också, får väl trycka in det i mitt fulla schema. Allt för sina vänner, u know! Men men, nu måste jag dra mig!
Puss!

Lägger upp några höstbilder, fan vad lite snö det var -.-


Bortglömda minnen

Hittade massor av bilder från i somras som man redan har glömt bort. Det är ju otroligt vad tiden går fort. Tänkatt man kunde gå barbent, ligga och sola på gräset och bada. Gud vad jag önska att det var så nu, inte att det ska ligga en meter snö på trädgården. Okej, nu överdrav jag lite, men 35 decimeter är det väl i alla fall?! Ja, på min tomt är det det!









Sluttampen

Har varit ute och sålt lite ljus nyss. Vi samlar in lite pengar till en klassresa i 8an. Fick sålt alla ljus, är nöööjd! :)  

Snart, snart kommer farfar hit. Mamma och pappa är och hämtar honom nu. Tyvärr kommer inte farmor, för hon bröt armen när hon trillade på isen. Stackarn, så nu ligger hon på lasarettet i Hudiksvall, när hon egentligen ska vara på julfest.. Shit happens. Nu ska jag fixa lite, med det menar jag då städa. Gillar inte det, men nu till jul kan det vara okej...  Så vi hörs!
Puss!

Nu är det jul, här i mitt hus!

Nu har jag julpyntat här hemma, klätt granen helt själv och så! Vanligtvis brukar det pirra lite i magen när man gör det, men konstigt nog gjorde det inte det nu. Men det kommer, det kan jag lova! Är inget stort fan av julen, men jag tror nästan alla ser lite fram emot det. Och missuppfatta mig inte när jag säger att jag inte är så stort fan, för visst älskar jag julen, men jag sätter sommaren framför den. Bara för att det är varmt. Gillar inte snö och kyla så mycket... Men men, imorgon kommer släkten hit och vi ska ha en liten julfest.  Det ska bli mysigt, även om några har ringt och lämnat återbud blir vi ungefär 30 st. Härligt, älskar att umgås med folk, hihi!
Tyvärr så är det fel på min dator igen, har faktiskt fotat allt som jag gjort och tänkte ladda upp det, men i vanlig ordning funkar det inte. Och dum som jag är raderar jag allt på minneskortet, så det går inte att ladda upp till den andra datorn heller. Jag är allt smart..

Shopping på dåligt humör.

Har precis kommit hem från en utmattande dag i Skärholmen. Först var jag där ensam, och det funkade ju gannska bra. Handlade några julklappar och så. Sen så kom både mamma och pappa dit och förstörde den rofyllda stämningen. Vi letade skor, vilket inte gick så bra. Jag måste säga att shoppa när man är på dåligt humör är nog det sämsta man kan göra! Eller, det var inte jag som var sur, utan pappa. Fast han gjorde mig sur så..


Förlåt för att jag inte skrivit innan, men har haft fullt upp. Gick upp i morse, skottade, och sen raka vägen till Skäris! Så är hungrig, arg och trött, inte bästa humöret direkt. 
Bye! 

jag just nu, förlåt för webcam bild, men orkar inte fota med kamera nu...

Tacos+bio kväll!

Nu är min syster här med hennes kompis, och vi ska käka lite tacis hemma och sen åka ut för att se bio. Så kommer inte bli mycket av uppdatering idag, men vi hörs ju alltid imorgon! Vi får se, kanske kommer in ett litet inlägg ikväll eller något! Men nu ska jag hjälpa till lite med maten!
puss!

Hemma nu!

Nu är jag äntligen hemma efter att ha letat efter mina skor. Men inga lycka idag heller. Men däremot blev jag lovad att få kolla på övervakningskamerorna på måndag. Hoppas att det kommer fram något där!
Snart ska jag på fotbollsträning. Hoppas verkligen jag inte tappar skorna denna gång! Fast det tror jag nog inte... Sen efter ska jag hem och duscha sen ska jag på bio med min syster, och kanske pappa. Vet inte vad vi ska se, men vi kommer nog överens om något.. Fast det känns lite halvbra, kommer inte kunna konsentrera mig på filmen när jag vet att jag egentligen borde handla julklappar. Vet inte när jag ska hinna med det, men hoppas jag gör det innan tisdag, då dom ska delas ut! Skriver kanske innan bion, annars efter!
Puss!


Till Ebba, Andrea och Siri: 
Ni kan sova här på Tisdag, great huh? :)

pluggland!

Har precis kollat klart på vampire diaries, och nu ska jag plugga. Fick nämligen veta idag att vi ska ha matteprov imorgon, great! Så nu måste jag ligga i hårdträning. Önskade att jag vetat det när jag var sjuk, så att man slipper stressa så mycket dagen innan! Så nu har jag egentligen inte mycket tid till att blogga, har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt idag. Så vi hörs imorgon!
puss!

åh, ge mig sommar!


Navy CIS

Sitter och kollar på navy CIS nu. Är det bara jag som tycker att det är bra? Fast jag har följt det, så jag kan alla karaktärer och sådär, och det är ju roligare då. Men ändå? 

Har skickat ett mail till de som hade träning efter oss igår, angående mina borttappade skor. Det var dom som inte svarade, så jag hoppas verkligen dom har mina skor!
Måste äta nu, så  vi hörs!
Puss!




Panik!

Jag har panik! Igår var jag på fotbollsträning och slarvade bort mina nya uggs. Hur smart får man vara? Ja, så nästan hela dagen spenderades till att leta upp dom, men icke! Så nu går jag med mina gamla trasiga ugs. Roligt! Har ringt runt till massa olika föreningar, ska ringa städaren imorgon, har letat överallt! Så det troligaste är väl att nån skit har tagit dom, om inte mamma har stoppat undan dom på minsta tänkbara ställe. Åh, jag är verkligen dum i huvudet! Köpte dom  för två veckor sedan, och mina föräldrar kommer ju inte direkt bli glada. Nej, så jag måste hitta dom, nu! Hoppas verkligen att ett mirakel sker, så att jag får tillbaka mina älsklingar!
Puss!

efterlyses!

I'm BACK!

Hejsan igen!
Nu är jag tillbaka, hade ju en blogg med Lisa förut. Men nu ville hon blogga ensam igen, vet inte varför riktigt, så då bestämde jag mig också för det! Så nu är jag tillbaka, med massa fräscha uppdateringar!
/Caroline

Bye

Skapat en ny blogg nu. Med Lisa! Men det betyder inte att jag inte kommer tillbaka till den här, länken finns på facebook, dom som inte har mig får ta och lägga till mig! Caroline svärd.
Kanske hörs igen!
Puss!

Pancakes for the win!

Ja! Nu kommer mamma hem, alldeles strax, och vi ska göra pannkakor. Vet inte varför, men jag har verklgien velat ha det i typ en månad. Känns som om det var år sen jag åt det! Gott! Idag har jag inte gjort någonting alls. Hemskt att vara sjuk nu. Vill tillbaka och träffa Siri som har varit borta, och massa andra! Har börjat gilla mitt liv nu, fast jag borde hata det. Hah, komiskt. Förut var jag ledsen för att jag inte var så lycklig som jag borde vara, och nu så är jag lycklig fast jag borde vara olycklig. Men jag har Andrea, min lifesaver. Och massa andra stöttande själar! Och så har jag kommit på en sak, som jag borde ha kommit på för år sen. Men det håller jag för min själv. Det är min tanke för att få livet att fungera, ni får komma på egna, mohaha!
Weird inlägg, men men. Jag är Lycklig!

Puss!

hahahhah, random fråga, är det bara jag som rullar mina pannkakor? hahahah

Joel burns.

Såg på Ellen Degeneres show nyss. Nån som heter Joel Burns har gjort ett uttalande om homosexualitet typ. Det har tydligen påverkat massor av folk i USA, och folk har valt att inte tagit självmord tack vare talet. Så lägger in det i bloggen, ganska rörande...
Puss!

Sjuk idag igen.

Ja, nu är det Onsdag och jag är sjuk. Trååkigt! Vet inte om jag kommer gå till skolan nån mer dag den här veckan, vi får se! Hoppas det...

Igår gick jag på bandet, det var väldigt nödvändigt, så var illa tvungen. Gick inte så bra, det där med sången, men tamburinen klarade jag av. Vill till skolan nu, saknar folket, hihi! Så jag får se till att bli frisk! Ska ta en dusch nu, kanske bloggar sen. Det är lite typiskt, att när man är sjuk så vill man ju blogga mycket efterssom man inte har något att göra, men då finns det ju inte heller något att skriva om! Åh, typiskt asså!
Puss på er!
Saknar sommaren som fan nu. Take me back?

Svar!

Anonym om REESE RING:
Tycker den var fin, hur mycket kostar den?
Svar:
Den kostar kring 79 kr!:)

No need to say goodbye.

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never been this way before
All you can do is try to know who your friends are
As you head off to the war

Åh.

Det har kommit upp en sak, som är väldigt hemskt. Vet inte om jag kommer blogga så mycket idag. Vi får se, men det är inte så troligt. Ni får helt enkelt stå ut tills imorgon, är troligtvis hemma då också... Ha det bra tills dess.
Puss!





Sjunde himlen.

Är hemma och är sjuk, som väntat. Great! Fast nej... Käkar lite frulle och kolla på tv. Inte några bra program direkt, men vad ska man annars göra? Senare ska jag försöka sova lite, är nog bästa sättet att krya på sig. Bloggar senare!
Puss!
Kommer inte bli en bild från idag, eftersom jag är sjuk, vilket innebär: 
* Inget smink
*Röd näsa :(
*Kommer få en hostattack på varenda bild
* Ser helt allmänt störd ut.

Bartenderskolan till söms.

Sitter och kollar på  bartenderskolan i min säng, mysigt. Vet verkligen inte varför jag gillar programmet, men ganska kul är det i alla fall. Ska snart sova, är hemma från skolan imorgon. Är väldigt sjuk, och det suger verkligen! Vill bli frisk nu! Men jag ska göra det bästa för att bota min sjukdom, och verkligen ta hand om mig själv imorgon. Så nu ska jag kolla klart på avsnittet, sen ska jag sova!
Puss!


REESE RING

REESE ring
Hittade denna ring från Indiska, föll för den direkt! Vad tycker ni? Antingen köper jag den nu innan jul, eller önskar mig den i julklapp... Har inte bestämt mig, kanske inte orkar vänta ;) Tacksam för svar!

how i met your mother.

Sitter och kollar på "how I met your mother" nu. Äter lite fruktsallad också, eller coctail stog det på förpackningen. Gillar den jätte mycket faktiskt, lite av en favorit när man inte har något att äta, hehe! Är inte bättre varken i halsen eller i huvudet idag, tyvärr. Önskade verkligen det, men så är inte läget. Det lutar åt att stanna hemma imorgon, ska vara frisk tills på lördag!
Idag var det ju någon teater dag, var faktiskt roligt om man tänker bort att jag hade ont i halsen osv. Okej, roligt kanske var och ta i, men umgicks ju med roligt folk, så det gjorde dagen! Idag var ett perfekt tillfälle att verkligen förstå hur mycket jag faktiskt pratar. Och hur mycket jag älskar det, he... Så det var tråkigt att behöva vara tyst, och jag bröt det några gånger...
kände att jag behövde lägga in denna oerhört snygga bild på mig och Andrea!

Puss puss!

Jag är körd!

Nu är alla alvedon slut. Tog den sista nyss, tror inte jag kommer överleva länge till nu. Har fått världens huvudvärd, så jag måste sova, ska bli helt frisk tills imorgon!
Gick inte att rotera, ganska gammal, men nu ska jag sova hejdåå!
Puss!

p.s. oj, vilket konstigt typsnitt det blev, aja!

Konserten.

Kom hem från en underbar kväll i betel-kyrkan nyss! Det var magiskt hur bra alla var, men det hela förstörde stämningen när jag klagade att jag inte fick vara med... Det kändes så tråkigt att bara sitta där och veta att om man inte var så förkyld skulle man också varit med. Typiskt... Men alla var så duktiga, så det gjorde kvällen bättre!

Varit med Andrea den sötisen hela dagen nu, och fixat så att hon är i min grupp i morgon. Vi ska nämligen ha någon teater dag. Har ingen aning om det egentligen, eftersom jag var borta från skolan i torsdags och fredags, men jag vet att vi ska vara halva dagen i skolan och andra halvan på en teater. Den heter någon med anfetamin kommer jag ihåg... 

Dricker te nu, för att lätta upp min hals. En riktig drog när man är sjuk. Annars också i för sig ;)
Jag för någon dag sendan!
Puss på er!

andrea in tha house!

Hej på er!

Sitter och myser med Andrea i soffan nu. Vi har pratat i massor, och fotat. Trevligt! Ska ju egentligen sjunga ikväll, men jag har ont i halsen och är förkyld, så jag kan inte. Typiskt, var ju det förra gången också... Men jag går dit ändå som sagt! Jag vill verkligen sjunga, men det går inte. Kan inte ta en ton typ. Menmen...
Puss!




Fotodag med Andrea på bildlektonen.










Lovely, ska försöka träffa denna människa idag, om jag får tag på henne dvs.

Angående bilder.

Hej!

Jag vet att jag tyvärr inte har lagt in några bilder på sistone,. och jag är hemskt ledsen för det. Men nu är det så att min  bärbara dator bara vägrar att ladda upp dom. Det tar ungefär en timme för varenda bild och ibland går det inte alls. Det är väldigt frustrerande, och jag ska verkligen försöka göra någonting åt det snarast. Så, nu vet ni så att ni inte tror att jag aldrig mer kommer skämma ut er med bilder. För det ska jag, jag gillar lite bortskämda läsare! ;) Men nu är jag inne på datorn där nere. Jag vet att det är förvirrande så jag ska göra det klart för er. Jag har en bärbar dator som är min. Den  flyttar jag runt lite var som i huset. Och sen har hela familjen en fast dator på nedervåningen, som jag nu använder...  Och därför kan jag ladda upp bilder! Bra va?






Puss!

Höst.

Gud, vad jag har ändrat inställning till hösten nu. Bara för att Sverige nu är överfullt av snö så känns det tröstande att kolla runt på höst/vår och framför allt sommarbilder. Jag är annars inte så förtjust i vinter eller höst, men nu spelar det ingen roll, vad som helt förutom vinter!

Blondinbella!

Kollade in blondinbellas blogg nyss, och såg att hon också hade varit i London denna helg. Eller så är hon kvar där fortfarande. Men jag träffade såklart henne inte, men av det hon skrivit tycks vi ha bott i samma kvarter. Men det är väl där man bor, i picadilly området, när man är där på en week-end..
Tröjan är ny från en gatuaffär i London, men det ser ni ju ganska tydligt!

Hemma från London nu!

Okej, det var ett tag sen jag skrev, men jag har faktiskt varit i London. Jag börjar från hela början med min berättelse.

Dag 1:

Jag gick till skolan på onsdagen. Men kände mig väldigt sjuk, s jag gick hem. När jag kom hem sov jag mestadels av tiden, men jag försökte blogga, men Internet, som ni vet, var struligt. Så det gick inte. På kvällen kändes det inte bättre i halsen, eller i huvudet. Så jag var orolig hur det skulle bli i London, för att inte åka dit var otänkbart för mig.

dag 2:

Halv 4 på natten gick jag upp tog en huvudvärkstablett och åkte vidare till flygplatsen. Utan att det kändes ett dugg bättre.  Sov i bilen till flyget, på flyget, och jag skulle sovit på tåget in till London om det inte var så att de som åkte innan oss hade spytt i vår vagn, så det luktade, ja spya helt enkelt. Jag andades inte med näsan en enda gång på den resan så det var ganska svårt att sova. Det stod att resan skulle ta 45 minuter. Men när vi kom fram kollade vi på klockan och konstaterade att vi hade åkt i en och en halv timme. Trevligt... Men vi kom i alla fall fram. så checkade vi in på vårat hotell och började shoppingen! Fast jag tror att vi åt först.. Den dagen handlade jag mina ugs, som jag är oerhört glad över.
Måste bara säga att gatan som var brevid vårt hotell var en gata som vi var tvungna att gå typ 10 gånger, och visst det är inte märkvärdigt alls, men det var lite kul för att det var en såkallad "sexgata". Där det bara var reklam för typ porr, xxx dvd xxx hette dom flesta affärerna. hahaha! Trevligt värre! Sen på kvällen åt vi på en kina-buffé, och sen gick vi till hotellet och sov.

dag 3 (idag):

Vi vakande och kom på att vi var försenade till frukosten. Så medans vi åt bad personalen oss att plocka på allt vi ville ha på våra tallrikar så att dom kunde plocka undan resten av maten. Det var lite halvt stressande och ingen vidare bra start på dagen, men den blev bättre. Efter frukosten så gick vi till underground och åkte för att kolla på bigben och tower bridge. Häftigt att inte bara se bigben på film utan i verkligheten också. Sen åkte vi till London eye. Ganska coolt det med! Hihi! Sen åkte vi tillbaka till picadilly circus, eller rättare sagt oxford cirkus, ungefär där vi bodde. Sen gick vi på oxford street och shoppade resten av dagen. 

Det var allt, orkar inte skriva om dagens hemresa, men den är inte så värst intressant tror jag. Men det var tur att vi kom hem i alla fall, för de flesta flygen i London var inställda p.g.a "snöovädret".Dom vet verkligen inte vad dom snackar om... 

Men  hela helgens inköp blev då: 8 leggings/strumpbyxor, 2 lack-tights, 1 skjorta, 1 par ugs, 1 ring, armband, 2 klackskor, 1 mascara, 1 eyeliner, 1 tjocktröja, presenter. Jag vet att jag har glömt massa saker nu, men jag orkar inte skiva mer nu.
Puss!