Promenad vid vattnet

Nu går jag en promenad längs vattnet med Jenny. Skulle egentligen gått till stan men fick inte för att jag var sjuk. Men tröttnade på att sitta inne så ringde Jenny och vi gick och käka pizza och strosar ni runt lite.. Ska dock hem nu, känns inte helt bra i halsen.


Outfit 14/5 2012

Jahapp. Kom precis hem från EFs möte, började nästan gråta när dom sa att jag inte fick ta med min iphone. Hur ska jag klara mig?! 2 veckor i Malta, utan iphone. Dead man walking typ. Hur som helst, kände att jag ville lägga in en outfit bara för skojs skull, inte ovanligt snygg men älskar toppen, den är så söt! H&M

Ingen kan väl undgått sommarmodet med mycket färg och mönster. Tänkte ta upp H&Ms kollektion, ni vet den med massa färgstarka tunikor osv. När jag först såg dom på bild vart jag väldigt förvånad eftersom det var så olikit h&m. Så när jag gick dit för att prova så satt allt som sopsäckar. Var ju ingen passform på dom alls. Men mer var det med med det, lite synd eftersom jag gillade mönstrena och färgerna. Nu tittade jag på deras hemsida och såg att kollektionen fashion against aids hade ett par sjukt snygga jeansshorts, i lite liknande mönster/ färg i fickorna som såg supersnygga ut. Kanske ska gå dit imorgon när jag ändå är i stan och prova dom och se hur dom sitter på? De andra, orangea, provade jag förut och som jag skrev innan såg de ut som en sopsäck på. I alla fall på mig. Inte konstigt med tanke på priset :) 

Update som kanske bara gäller mig som nu är efter med allt. Dom är slut fick jag höra av någon läsare (OMG JAG HAR EN LÄSARE). Så mer var det inte med det och det, var till och med lite tur eftersom jag ska ha ett par svarta istället.

klädpanik

Har suttit och letat inspiration till sommaroutfits nu och kommit fram till tre måsten utöver min redan skrivna inköpslista som är alldeles för lång. Saken är den att jag inte orkar gå och köpa allt. Innan var det mer så att jag ville ha det, men nu är det saker som verkligen måste inhandlas för att jag inte kan vara utan det. Som väska till exempel. Men orkar inte ta tag i det, så fort jag tänker på kläder börjar kaoset i huvudet. Ilandsproblem är vad det kallas. Hur som helst, det jag kom fram till att jag vill ha nu är ett par slitna svarta jeansshorts, en lite oversized kavaj (vet inte vilken färg, lutar åt svart men vore ju roligt med en lite mer utstickande färg också) och en enkel stor tunn tröja. Helt vanlig sådan som jag inte tror att jag har, haha. 
IMG_2431.jpg
Photobucket

14 maj 2012

Hemma från skolan idag, mår inte särskillt bra och har inte gjort det tidigare i helgen heller, så var hemma hela dagen igår också. Men måste fixa lite läxor, städa + tvätta håret och fixa mig idag eftersom att jag, ikväll, ska på en träff för alla vi som ska på språkresa till Malta. Det är 1 månad kvar nu nästan. Hur sjukt är inte det!? Tror det kommer bli hur kul som helst även om både jag och Karro är lite oroliga för pluggandet där nere. Vi kanske kommer i olika grupper där osvosv, men det är sånt man får ta! Nu tror jag att jag ska ta och bädda om min säng, och sedan duscha. Går och väntar tills de andra slutat skolan så att jag kan prata med någon i telefon, haha.