Ebba och Siri

Faan, vad jag är avundsjuk på Siri och Ebba, dom befinner sig just nu i Spanien och har det skönt. Känns ju sådär halvbra att man är fast här i Sverige då.. Saknar dom redan! Men i maj ( jagvet, det är om ett tag, men ändå), så åker jag till Grekland, då är det deras tur att bli avundsjuka. Yes, hämd! 

Ta mig dig, nu! 


rubrik

Tjenare!


Nu är Karolina här och vi har precis käkat. Lassange blev det. Lite senare ska jag fixa efterrätt, med kan desvärre inte skriva vad för det ska bli en överraskning och om jag skriver kommer Karolina se, så sorry... Hoppas verkligen jag kommer komma ihåg att ladda upp bilderna från idag, annars får ni påminna mig! Nu ska jag vara social, puss!

Done

Hej!
Nu är jag tillbaks med en ny design, vad säger ni? Jag är i alla fall nöjd med den! Idag har jag och mamma varit ute och åkt längskidor och även "shoppat" lite. Har faktiskt lyckats köpa väldigt mycket saker på bara 2 dagar. Bl.a. body butter, borste, träningsbyxor, gymboll och kajal. Men nu kommer våra gäster, oj, jag tror jag glömde att säga att Karolina och hennes mamma kommer hit och vi ska boka resa till grekland, mer om det sen, för nu är dom här! Puss!
asrandom bild, men men :)

Lisyy

Hej!

Snabb uppdatering, men nu är det så att min kompis Lisa, har bytt blogg från lisahillevi.blogg.se till Lisyy.webblogg.se. Klicka på namen för att komma till respektive blogg, eller på en av bilderna:) 
den nya:





Den gamla:

Varsegod Lisa!



Längdskidor.

Ska göra mig i ordning nu för idag ska jag och mamma åka till typ farsta och åka skidor, längd asså. Kul, känner att jag måste träna så det blir nice! Hörs kanske senare, puss!

uttråkad...

1. Vilken ögonfärg har du?: melerade, typ gula...
2. Hur lång är du?: 1.60
3.Vilken hårfärg har du?: blond
4. Långt eller kort hår?: Långt på mig
5. Piercingar?: öronen, 2 i vänster och 1 i höger.
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: Mörkbrun.
7. Hur lång skulle du vilja vara?: Som jag är typ...
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Vet fan inte..
10. Skulle du vilja ha piercing?: Ville ha navelpiercing för ett tag sen, men jag vet inte riktigt längre...
11. Har du lätt för att bli brun?: Nja, tror det. Känns som det var evigheter sedan jag såg sol, jag kommer inte ihåg...


SENASTE DU
12. Åt : kycklingspett och jordnötsås, hihi!
13. Drack?: vitaminwater
14. Fick sms av?: Andrea, baby!
15. Sa?: Till mamma "aah, precis" .
16. Kramade?: Mamma
19. Du spydde?: Fan, det var länge sedan, skönt!
20. Du skrattade riktigt mycket?: igår kväll, till änglagård. 

KÄRLEK

24. Är du singel?: japp
25. När någon säger din första kärlek?: Börjar jag skratta...
26. Har du varit/är riktigt kär?: Inte på riktigt...
27. Gillar du någon just nu?: nää
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft?: -
29. Vill du vara singel?: just nu, ja.
30. Vill du gifta dig?: Klart jag vill, men inte just nu dock.
31. Vill du ha barn?: Guuuuud, ja!

KOMPISAR

2. Den som vet mest om dig?: Har ganska många jag berättar allt för :o
33. Den vän som du har känt längst?: Det är väl Emma eller Jenny, tror det i alla fall :)
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän?: Flera bästa kompisar
35. Någon du saknar att umgås med?: Oh, ja.
36. Tappat kontaken med någon du saknar?: Ja, det har jag.
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig?: njaa, ganska långt ifrån, men har ingen kompis nere i skåne eller något sånt.
38. Den du har mest minnen med?: Skitfråga, ingen aaaning...
40. Har du någon gång varit vän med någon du tycker om?: Man måste väl vara vän med den man tycker om?
ÖVRIGT

42. Sport?: Fotboll, vill börja på en annan sak, men orkar inte dra hela grejen här.
43. Galen eller lugn?: Galen brukar dom säga.
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra?: Ja, hihi :s
46. Har du hört att du borde bli modell?: ja! :D
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Trosor och bh? haha
50. Vad tänker du på just nu?: att jag vill ha sommar!




Diggar hur jag resonerar

Ida: kärlek är rena kaoset
Jag: Jagvet, det suger hästballe när den inte är bra.

Åh, nejmen tjena, min natthumor har inte gått över, skrattar år i princip allting som finns här hemma. Die potato die. 
hahahhahaha puss.

Måste få tag på Lisa

För att jag vill prata med henne. Lite lagom random sådär, men jag diggar henne. Sjuuuuukt mycket! Lyssnar på typ en härlig låt, ni vet fritidsresorlåten? Lägger upp den nu... .) Lisa, om du ser detta ring mig!

Ouups

Hej allihopa!

HAr inte sovit en blund idag. Eller igår, har varit uppe i 30 timmar drygt nu, eller har sovit i en halvtimme nu här hemma så det blir väl 30 timmar exakt. Blev ingen badminton för mig idag, var alldeles för trött, men däremot ska jag på bio ikväll med familjen. Aja, orkar verkligen inte blogga,  hadet puss!

Trööööööööööött

Åhfan va jag vill sova, men jag ska dygna. Är trött som jagvetintevad, men om en kvart får jag sova! Sen ska vi upp 7 eller halv 8, och sen ska jag hem. Och spela badminton, manba hej tröööööööööööötter. Helt crazy night har både skrattat och gråtit. Jag är vid liv. Tack och hej jag är en tjej. Bajs banan har kommer misten scaaaaaaaaaaan. asdfghjklöäöljgfdswerty7u8i90+o09i8u7y6tre

födelsedagstjej

Tjeena!

Ska nu möta upp Lisa och sen drar vi på tjejmiddag hemma hos Andrea, som fyller år imorgon! Grattis bästa vän! Sen ska vi till gården och sova där, sjukt awsome. Nice början på ett najsigt lov. Imorgon ska jag hem vid 9 kanske, och sen ska hela familjen (inklusive syster) och spela badminton. Aja, puss! 


Back on track

Hej nu är jag tillbaks. Ni vet nog varför jag inte bloggat (internet har inte funkat, som vanligt). Sitter nu och käkar, fredag idag, och sen är det sportlov i en hel vecka! Åh vad glad jag är! Senarre idag ska jag på tjejmidddag hos Andrea, och sen sova på gården. Helt fantasktiskt, är helt extalserad! Kommer inte blogga ikväll, för jag ska daaaansa hela natten lååång! Haha, hoppas ni har det lika bra som jag! Puss!



Jag just nu, gick förresten osminkad idag borträknat mascara och eyeliner!


sovmorgon

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon till 9, åh shit vad skönt! Sitter nu och frammför datorn i min mjukisdress och lyssnar på musik. Trevlig värre. Har redan hunnit sminka mig, ätit frukost och bortstat tänderna, jag är helt klart bäst. Aja, hare inget mer att sriva, puss!

Luren med Lisa

hej!

Snackar nu med Lisa i telefonen, har precis kommit hem från Ebba. Vi hade det nice, som alltid. Fick låna en superfin topp, och en kjol. Ska ha på mig det imorgon, då lovar jag en dagens outfit! Det är sovmorgon imorgon också, till 9, yes! Nu ska jag ta och städa lite, men först: Fejan!
Puuuss!

Godis

Hej!

Tidigare idag var Lisa här och vi gjorde lite crazy stuff. Nyss var vi på promenad och köpte lite godis, sen gick hon hem. Blev lite godis över, så nu sitter jag vid tven och mumsar. Kommer inte göra något speciellt resten av dagen tror jag, är rätt så trött. Puss!

Ansiktmask

Hejhej! 

sitter nu med min nya ansiksmask och lyssnar på musik. Det är break på wallander nu, allstå längpaus, så jag passade på att sätta på mig ansiktsmasken. Min katt har förälskat sig i min dator bara för att den är så varm, så hon har legat på den i nästan en timma men nu när jag använder den ligger hon bakom. Haha, crazycaat! Men nu ska jag ta bort smnörjan jag har i ansiktet, puss!

Inköp









aniksmask: H&M 20:-
Lösnagnar: Åhlens 80:-
Parfym (naomi campell 30 ml) : Lindex 199:-
Foundation: H&M (50%) 88:-



Borta bra, men hemma bäst!

Heej! 

Nu är jag hemma, och vet ni vad? INTERNET FUGERAR! Wiho! Ska snart kolla på solsidan, har inte hunnit duscha, men får ta och göra det efteråt. Kommer lägga ut bilder på min nya foundation (de var faktiskt super bra) och ansiktsmasken! Massa pussar!

Mobilblogg

Nu är jag i bilen på väg hem. Känns skönt att få komma till Stockholm, där jag trivs bäst. Jag har snackat med Lisa ett tag och imorgon ska vi ses. Saknar den cheyen! Juste, tror Inte jag har berättat att jag är ledig imorgon, fast jag har utvecklingssamtal, men annars är jag ledig! Vi kommer hem lagom att ta en dusch och sen kolla på solsidan, det får man ju inte missa! Lite roligt att nästan hela Sverige följer det programmet! Hörs förhoppningsvis när jag kommer hem, om mitt internet fungerar då. Puss!

Hos farmor och farfar!

Hej igen! Är fortfarande hos farmor och farfar, men den här gången bloggar jag från pappas iphone. Vet inte hur mycket sånna saker han har alltså! men men, just nu gör jag i ingenting, sitter bara i soffan och slappar. Måste bara säga att jag troligtvis inte kommer blogga ikväll, mitt internet där hemma funkar ju inte... Men när det funkar så kommer jag uppdatera mycket bättre! Vi hörs, puss! 

IPad

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på länge, men jag har inte haft något internet hemma. Som vanligt, typ... Men nu är jag hos farmor och farfar och bloggar från pappas iPad. Har varit inne i stan i typ 10 minuter, men hann ändå köpa en foundation och en ansiktsmask som jag ska använda ikväll. Nu ska jag hjälpa farmor och mamma med maten. Vi hörs, puss!

sleep tight

Godnatt allesammans! Sov så gott nu, precis som jag ska göra, så hörs vi imorgon. Ska försöka fota lite om jag får tid till det. Love to you. 


Just for old times, I still love you.

Var jag bättre då? Var jag ärligare förr?

Prinsar och prinsessor

Hej!

Har precis ätit klart och kollat på prisar och prinsessor. Det går på tvåan, har faktiskt aldrig kollat på tvåan förut, om det inte skulle vara nyheterna då. Programmet var sådär, lite långtråkigt kanske, men rätt okej. Nu sitter jag och kollar bloggar och fejan. Hörs om ett tag, puss!


Vecko-revyn

Sitter och läser ett gammalt nummer av vecko revyn nu. Hittade den i en av mina lådor och jag tror inte jag läst den. Mamma kommer hem snart, hon ska bara och träna. Själv har jag legat och sovit hela tiden, känner mig väldigt nyttig... Nu måste jag kolla i min tidning, ska nog ta en liten chokladbit till det också, hihi! Ännu bättre, men det får gå ändå. Puss!

Ingenting

Hej!


Har dötråkigt just nu. Sitter och filmar mig själv när jag pratar med random röster, och ja, då kan man säga att jag har dööööötråkigt. Hoppas ni har det bättre.. Puss!

cp-dag

Hej alla fina!

Jag är otroligt flummig just nu och har varit det hela dagen. Alltså verkligen överdrivet flummig. Men det är kul, eller vet inte om alla andra tycker det, haha! Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag, men ikväll kommer mamma hem med sushi! Det gillar vi! Imorgon är det fredag, tummen upp för det. Är helt crazy, har lust att bara sätta på musik och dansa. Oh, där satt den och det är precis vad jag ska göra! Puuuuss!

Godmorgon

Snabbt inlägg eftersom jag ska på idrott 20 över. Vi börjar egentligen halv men idag ska vi ha med en annan klass, så det blir lite tidsändringar. Tar mig minst en halvtimme att gå dit, fråga mig inte hur jag bär mig åt, det är bara ömöjligt att gå snabbare, så jag måste dra snart. Eller snarare sagt nu. Pussar


Inget internet!

Hej! 

Just nu är jag super glad för att mitt internet funkar och jag är allmänt flummig. Det är ju lite jobbigt att mitt ionternet laggar såhär, men jag vet fan inte vad jag ska göra åt det?! Men men, jag ahr i alla fall varit på gården med Andrea och Några till och skrattat sönder. Jag lovar att alla trodde vi var packade, men det var vi inte. Vi hade bara väldigt roligt. Sen gick jag hem, typ vid 9 och sen dess har jag gjort ingenting. Tråkigt värre, men ska gå till sängen snart, är trött som fan. Puss puss!


Tog bort allt

Tog bort alla inlägg från igår. För ingenting stämde. Jag hade en dålig dag och allt gick fel. Jag är fortfarande ledsen att alla hjärtans dag blev som det blev, men det får man leva med. Det är trors allt bara en dag på året. Lite onödig dag tycker jag. Men men.


Nu sitter jag på svenskan. Sista lektionen för dagen, skönt. När vi slutar har jag ingen aning om vad jag ska göra, men hittar väl på något. Nu måste jag sluta. Puss!

Svenska

Hejsan!

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men det är bara för att mitt internet inte har funkat. Men nu är jag i skolan och har svenska. Vi skriver en saga, men min är redan klar så passar på att blogga, hihi! Igår hade jag det allmänt mys och kollade på solsidan. Najsigt värre. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kan ju inte lägga upp en bild heller, tyvärr. Måste dra nu, i alla fall, puss!

pics

















Bilder från några veckor sedan på en friluftsdag i skolan. Orkar inte skriva om alla, så ni får tolka dom själva.. Vi hade i alla fall super roligt då, och jag skrattade oavbrutet. Riktigt nice. Puss!

Fanfanfan

Det lev inget med Mattis idag, för att mina föräldrar säger att jag måste ta det lugnt. Nämen, tjenare, va kul. Så nu måste jag sitta inne, men jag ska göra det bästa av situationen, jag ska nämligen laga en smoothie och tappa upp ett bad. Sen ska jag måla lite i mamma och pappas rum. Vet att det låter tråkigt, men jag gillar nyskapande, så det är helt okej. Kan man förresten säga att man gillar nyskapande, vet inte ens vad det betyder, men om man tänker logiskt borde det betyda när man skapar nya saker, så därför använder jag det. Haha, långsökt, men men. Nu ska jag göra i ordning min smoothie, puss!




rubrik

Hej! 

Nu är jag hemma från Karolina. Skulle egentlitligen dra och träffa Mattis direkt, men det blev inte så. Mamma tvingar med mig till nacka. Hon ska köpa lite saker till hennes och pappas sovrum, och hon behöver smakråd. Så det får bli jag eftersom pappa är på båten. 

Igår hos Karolina dansade vi i 5 timmar och hade det allmänt chill. Vi vaknade i morse och kollade på film det första vi gjorde, vilket var ett av de mysigaste sätten att vakna till. I alla fall, nu ska jag gå, puss!

Bye

Nu åker jag till Karolina. Hinner egentligen inte blogga, men. Vi ska käka middag bara, och sen snacka. I alla fall, nu måste jag gå, puss!

design

Okej, som vissa kanske har märkt har jag haft lösenordskyddat ett tag nu. Skulle bara fixa klart designen, och nu är den klar. Eller, ja, i alla fall nästan. Lite småändringar bara. 

Anna sov över hos mig igår, riktigt nice, men hon gick hem vid 1-2 idag kanske, vet inte riktigt. Ikväll ska jag på middag hos Karolina, sover antagligen där, så räkna inte med super uppdatering, men jag försöker så gott jag kan! Fram tills dess ska jag bara slappa, måste ta en dusch också. 

Vi hörs, puss!




Charmigt


Fredag

Hejsan alla fredags-glada läsare! 

Dagen har varit väldigt nice, även om det typ borde vara värsta dagen i mitt liv. Men faktiskt har den varit super! Min gamla mobil är lagad, så den är tillbaka, jag är på glatt humör och det är fredag! Helt perfa! Nu sitter jag och käkar lite scamble-ägg. Usch för det, men ägg är bra ;) Ska snart på träning, har glömt bort vilken tid det började. Trodde jag hade superbrottom, men icke. Så nu har jag lite fritid över, den ska ängnas till att pussa på min mobil. Ha det så bra så hörs vi, puss!

.

Waiting is the hardest part,

Blocket.se

Hej!

Sitter nu och surfar runt lite på blocket, kollar på en mobil och ipod. Vill ha en ipod touch eller nano, men när det kommer till mobiler är jag öppen för allt. Det är klart att jag helst av allt vill ha någon typ iphone eller htc-mobil, men jag har inget suftabonnemang och då känns det ju lite onödigt. Så jag kollar på super gamla sony ericsson som jag vet fungerar. Men det känns lite tråkigt att köpa en mobil som inte är sprillans och super het, men jag kommer ändå bara förstöra en sådan så det är hopplöst. Så går det när man är så oförsiktig som jag... Jaja, ska kolla vidare nu, puss!




Detta är då en Ipod nano som jag vill ha. Lite efter, men jag gillar dom. Eller så vill jag ha en vanlig ipod touch, men jag vet ju att jag är dålig på att hantera omtåliga och dyrbara saker, så det är nog inte den bästa iden jag har haft.

Tips

Nu sitter jag med en varm choklad och läser en tidning. Mysigt värre. Juste skrev ju igår att jag kanske skulle dela mig mig av anti-trötthets tips på vintern. Så nu gör jag det. 
* sänk tempot på vardagen. Om du känner att bet blir för mycket på en och samma gång, stanna då upp och andas. Sätt dig och läs eller lyssna till bra musik. Gå och lägg dig tidigare så att du får mer sömn.

*Unna dig själv lite lyxigare saker. Som bio och konserter eller sitt och mys på trevliga cafeér. Kämpa inte emot mörkret, om du känner dig trött så istället för att motarbeta det, följ efter. Om du vill sova en stund, gör det. 

* Satsa på kravlöst umgänge. Bjud dom på mysiga tjej/killkvällar, goda middagar. Det är extra bra att laga mat, det sägs vara lugnande. 

*Rör på dig. Helst mitt på dagen, när det är ljust ute. Regelbunden träning är bättre, för då anpassar kroppen sig till det och vet när det är dags att slappna av. Träna som hårdast på morgonen eller förmiddagen, och senare på kvällen kan du välja en lugnare aktivitet, som yoga till exempel. 

*Tänd alla starka lampor på morgonen om du är morgontrött. Du behöver starkt ljus för att vakna till ordentligt. Spara stearinljusen till kvällen då du behöver en lugnare miljö. 

*Låt kvällarna vara mörka. Släck alla lampor och använd stearinljus istället, då blir du sömnigare och vaknar förhoppningsvis lite piggare. 

* Håll regelbundna vanor, gå och lägg dig ungefär samma tid varje kväll. Sov max en timme längre på helgerna. 

* Var väldigt försiktig med alkoholen, du sover väldigt ytligt då och får inte den sömn du behöver. 

* Klä dig förglatt, det piggar upp både dig och din omgivning. 

* dra in på koffeinet, det piggar upp dig för stunden men du blir bara tröttare och tröttare på sikt. Det är beroendeframkallande eftersom du hela tiden känner att du måste upp piggas. Tänk på att coca-cola och energidrycker också innehåller mycket koffein. 

*ha mer sex,  haha...

Ja, det lev rätt långt, hoppas ni  får användning av några tips. Puss.

Deppdag

Hej!

Var rätt så nedstämd hela dagen idag, eller rättare sagt förbannad eller ledsen. Men sen på lunchen gick det över och blev glad istället. Bra där, men nu börjar jag blig lite smått irriterad igen. Fast på ett annat sätt, nu är jag mer sur på mig själv för att jag väljer att stanna hemma alldeles ensam på en tordags-eftermiddag. Fast jag kanske ska till Siri och hjälpa henne med plugget senare vid 5, hoppas det. Fast det är ju som sagt inte bestämt. Men i alla fall sitter jag och lyssnar på musik just nu, riktigt härlig sådan. Vi hörs senare, puss!

vinterdepression

Ska snart gå och lägga mig. Har suttit och lyssnat på skön och avslappnande musik med en varm kopp choklad. Läste i en tidning att det är det man ska göra för att skippa lite av tröttheten på morgonen. Fanns massa mer tips, kanske skriver lite av dom här senare, men inte nu. För nu ska jag sova. Vi hörs imorgon! 

Duschat

Hejsan. Klev precis ut ur en halvtimmas dusch. Riktigt uppfriskande, så nu är jag en ny människa. Blev lite sugen på att fixa mina naglar, så vi får se om jag hinner med det, eller om jag bara ska slappa. Ska käka en morot också, vet inte varför, men det känns nyttigt. Känns lite random, men jag är ju så trött hela tiden och behöver få i mig mer vitaminer, plus att man ökar chansen att bli brun. Även om det inte existerar så mycket sol ute just nu kan man ju göra det som en vana till sommaren. Så det ska jag göra, vi hörs, puss! 

Visste ni att:
Morötter finns i inte bara i färgen orange, utan också i vitt, gult, rött, blått och lila. 

Randooom.

Frågor

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: glad fast trött.
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Aldrig att jag sätter i mig typ lever eller nåt sånt.
Kläder just nu: Tights, grått linne, röd topp.
Musik just nu: What if- cookies and beans.
Vad sa du senast: åh, fan. Svårt, puss tror jag, haha ;)
Om du var tvungen att leva i ett annat århundrade, vilken skulle du välja då: åh, slutet av 1700-talet eller början av 1800..
Sommarplaner: Sportcamp, Utomlads, sola och bada och vara allmänt lycklig.
Fisk eller badkruka: Fisk egetnligen, men är rädd för att jag är på väg mot badkruka...
Saft eller alkohol: Haha, beror på.
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: SOLIGT!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Helikopter, telefon och Internet.
Spelar du nåt instrument: ja...
Morgon- eller nattmänniska: är en riktig nattuggla.
Sparare eller slösare: mitt emellan
Bästa film: Hatar den frågan, orkar inte svara, haha ;)
Tror på liv på andra planeter: någonstanns ja.
Kommer du ihåg din första kärlek: såklart jag gör..
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.
Har du några homosexuella vänner: ja, det har jag.
Tror du på mirakel: Ja, eller drömmer.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, om men verkligen vill.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, fast ibland kan mitt humör svänga om rejält och då vet man inte vad..
Ser du på kärleken som ett misstag: Gud nej!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3
Bio eller promenad: Det beror på vem man är med, men om man är ensam så promenad.
Är du kittlig: Absolut inte! ;)
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Kräftan
Rädd för insekter? Kan man sägaa... :S
Äckligaste insekten: spindlar typ. Det finns massor.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna transformera mig
Vad vill du jobba som? Har massa planer för mig själv...
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? hamburgare...
Skriver du dagbok? Räknas en privat blogg?
Tror du du någonsin kommer tatuera eller pierca dig? ja det kommer jag nog.
Stökigt eller välstädat? Klart man föredrar städat, men ibland går det inte att hålla ordning... ;)
Gungar du på stolen? nope.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej, är höjdrädd, fast jag skulle vilja testa men vet att jag aldrig kommer våga...
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? Ja, typ.
Saltar du på maten? Ibland, men inte så ofta.
Gillar du att sjunga? Älskar!
Anser du att du är stark? Jag är till och med starkare ä
Brukar du sola? Ja, men inte nu på ett bra tag
Vad gör du om du får hicka? sväljer tre gånger medan jag håller andan
Röker du? NEJ
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? te är underbart gott. kaffe funakr det med, men kan inte sova sen isf


Nice dag.

Hejsan! 

Kom precis hem från skolan, tappade bort min väska idag men återfann den sedan på musiken. Hade tydligen glömt den där. Just nu sitter jag och käkar mellis, var ovanligt hungrig, faktiskt. Senare idag är det fotboll och fys. Har fortfarande ont i nacken, men det kommer nog funka ändå. Ska läsa tidningen från igår nu, som jag inte fick tid till. Puss! 
Hade ingen bra kameradag-idag, så det blir några redigerade bilder... 

Dagens outfit... 




Shoppat.

Hejsan!
var i stan en snabbis med Lisa idag då, som sagt. Köpte örhängen, puder+borste och en bh. Sen fikade vi också, en riktigt god smootie och chokladboll! Mysigt värre, det var på något super mysigt café som jag bara måste gå till igen. Tror Lisa tog någon bild, ska höra med henne om det. Sen gick vi till bandet och repade lite. Det var najs även om Katarina var sjuk... Vi tog också med oss en gratis-tidning, damernas tror jag det var, så ska kolla lite i den också. Aja, ha det nice, puss!









Örhängen: H&M- 19.50 :-
Bronzing powder: H&M- 59.50 :-
Borste: H&M- 39.50 :-
Bh: H&M- 129 :-

Såg nu att allt var köpt från H&M, aja, det är en bra affär... :)

Stan med Lisa

Hejsan!

sitter nu på ett mycigt Café med Lisa. Orkar inte skriva så mycket men en bild kan ni i alla fall få. Har bara köpt ett par örhängen så länge, men ska köpa lite mer saker. Puss!

Lunchrast

Hejsan!

Nu är jag hemma med Siri, vaknade i morse med världens nackspärr, så nu är vi hemma hos mig och smörjer med tigerbalsam. Det är fan värt guld, och Siri är gud på att masera! Aja, bara det jag tänkte säga, puss!

Godnatt


avkopplande

Hej igen!

Sitter nu med ansiktmask och kollar runt lite på kicks och hm, alltså på internet. Kollar in mina nya införskaffningsmål och jag kan säga att jag än så länge inte kommit väldigt långt. Sen ska jag ringa Lisa också, vi har en del att prata om. Fick en liten humörsvängning, haha.. Puss!

Ont i huvudet.

Satt inlåst på toan hela dagen igår. Alltså inte på toaletten, haha, utam på golvet mot elementet med mobilen i handen. I 5 timmar. Förstår ni vad jag måste varit utmattad (bakis, hahahhaha), och nu sitter jag här igen. Börjar verkligen gilkla rummet alltså, jag  är väldigt trött måste jag säga. Det är nog därför jag håller på såhär. Helt crazy! Sitter och gör absolut ingenting, och jag börjar gilla det. Det är skönt. Okej, nu ska jag sluta med mitt konsiga snack. Jag är ju helt borta... Som rubriken säger så är det jag vill komma fram till att jag har väääääärldens huvudvärk. Helt sjukt, ska nog börja lyssna på min spa-spellista och ha ansiktsmask, haha ;) Gjorde den listan i lördags med Ebba. Vi hypnotiserade varande till spa musik. Det var faktiskt riktigt nice. Okej, jag har haft världens sjukaste men bästa helg nånsin. Älskar er mina zeeeeetagilrs! hahhaha. 


Random inlägg, men vafan?!

inte haft något internet

hej och jag är verkligen ledsen att jag inte har bloggat, men jag har inte haft något internet. Fixade det idag, men det kommer nog lagga igen...  Nu sitter jag i köket och uppdaterar mig på allt jag har missat på fejan medans mamma lagar mat, måste fixa med min engelskaläxa senare också. Aja, puss!

Fekke på G

Andrea är här nu och snart kommer Ebba också, hon gick hem och hämtade kläder tills ikväll. Vi ska fixa oss lite nu, och typ dansa, och ha enh fashionshow, haha! :) Det kommer bli grymt! Snabbt inlägg, i know, men puss!

Ansiktmask

Hej alla underbara! 

Vi vaknade runt 11 och käkade en brakarfrukost! Med det menar jag alltså en stor frukost. Riktigt härligt! Sen gick vi och tog anisktmask, och har nu precis tvättat bort den. Så himla härligt, vi hade gurkor på ögonen och låg och pratade tjejsnack. Vi tog däremot inga bilder, vi bestämde oss för att bara skita i allt och bara vara för en stund typ.. Väldigt behövligt, måste jag säga. Nu ska vi försöka få tag på Andrea, vi ska ju fixa lite inför festen ikväll. Vi hörs!


Myskväll!

Tjaba! 

Nu är Ebba här och ska slagga. Vi har varit varit på gården som sagt, vilket var nice. Nu ska vi tjocka oss med popcorn och mysa. Ha det bäst, precis som vi! Puss!

Mot gården

Nu ska jag till gården, fast är hos Ebba nu. Hon äter middag, men sen ska vi röra på oss! Åh, ni anar inte hur mycket jag längtar till imorgon! Är supertaggad! Jaja, vi hörs ikväll, puss!


secret crush


Eskobar- Someone new


Bruno mars- Just the way you are


The script- Breakeven


La roux- Bulletproof

Gamla låtar, men som aldrig sviker en. För er som inte vet lyssnar jag på nästan all musik, med undantag för Kent, och hårdrock typ. Låtarna ovan är lite halvt töntiga, men ibland passar de verkligen perfekt, även om de är gamla. Haha, ja, uttråkande inlägg, jag vet. Puss!

The purpose of life is to enjoy every moment.


Med Ebba!

Hej! 

Nu är Ebba hos mig. Vi har fotat massa samt lämnat tillbaka min film som var några dagar försenad... 

Vi hade tänkt att gå till gården, men vi får se. Ska köpa ett nytt gårdskort, eftersom mitt är borttappat! Puss.


Bildbomd från i fredags!











Detta var bara från min kamera, eller pappas rättare sagt, men vi tog massa bilder med Lisas så ska fråga henne, så ska ni få se dom!

Klistrade ögon

Godmorgon!

Är uppe lite tidigt idag, jämfört med vad jag brukar. Även fast jag har varit uppe i en kvart har jag inte vaknat till riktigt, måste verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. Juste, anledningen till att jag är uppe så tidigt är att vi börjar 8 idag, det kanske inte låter så värst jobbigt, men för mig är det det, haha. Ska kolla lite spanska läxa, har blivit jättedålig på att sköta mina läxor, det måste det verkligen bli ändring på. Innan jullovet gick det bra, men nu vet jag inte vad som hänt. Jaja, vi senare, puss!



Wanna go back to sleep!
ha ha.

sleep tight

Nu går jag och lägger mig. Tror jag har lite sömnbrist faktiskt, så det blir väl bra att sova nu. Imorgon är det fredag, Ebba och jag ska troligtvis hitta på något, vi får se vad vi gör. Eventuellt går vi till västertorps-hallen igen och simmar. Det blir kul! Sen är det Lördag, då blir det fest och sen sover Ebba här. Söndag blir en allmänt chill dag. Godnatt!

Simmat

Nu är jag hemma från västertorps-hallen. Var där med mamma och simmade 30 längder. Riktigt skönt att få röra på sig, känns längesen, även om det bara var igår senast som vi hade friskis & svettis- pass. Sitter nu och äter på en apelsin, det är nog det bästa man kan äta när man har simmat! Super gott! Vet faktiskt inte vad jag ska göra resten av kvällen, det blir väl tv-tittande antar jag... Puss!




Ego




Lassange

Tjena!

Ska snart käka lite, lassange blir det! Sen ska jag nog iväg med mamma och simma. Skönt, känner mig lite onyttig idag. Sen ska jag ringa Ebba, hon sover nog här på lördag. Lite snabb uppdatering sådär, hörs!


lyckorus















Vårkänsla

Åh, hej! Är på super humör idag! Eller just nu i alla fall, för det är vår ute. Kanske inte logiskt sätt, men solen skiner och snön smälter, det är en bra början i alla fall! Nu ska jag bara vara hemma och ta det lungt tror jag, om jag inte ska fixa biljetter till Ebba. Alltså till festen på lördag! Ska lägga upp lite bilder som jag har tagit på den nykomna våren också! Så stay tuned! 

Övermänsklig

Hej! 

Är på rätt så bra humör idag, för jag vaknade av att pappa kom in i mitt rum och sa att jag kanske skulle få gå på festen ändå. Jag är ju bara bäst på att övertala folk! ;) 


Dagen börjar med idrott i västertorpshallen, det tar mig en halvtimme att gå ungefär. Så måste sticka runt 8. Plus att det är vinter ute. Fantastiskt! Fast nä. Puss!

ååh

Fan också! Jag har ju köpt biljetter till pinpinas fest, men nu är det så att min kusin fyller 18, samma dag och samma tid. Så vi ska hem till honom på middag. Jag som verkligen hade sett fram emot festen. Men det kommer fler hoppas jag, ska försöka sälja biljetten också. Lite typiskt att jag redan köpt den... Är på väldigt dåligt humör just nu, så känner inte för att blogga... Så, hörs imorgon! Puss!

trött

Tjena! 

Har kommit hem från träningen, duschat och käkat. Är het utmattad, inte efter träningen, men är sjukt trött. Det kan bero på att jag inte ätit någonting idag, och för att jag sovit lite. Kombinerat blir man väldigt annorlunda. Så på ena halvan av träningen låg jag och sov och andra skrattade jag galet. Fast skrattade åt ingenting, det bara blev så. Jaja, nu ska jag kolla vidare på fejan, puss!

-.


Glass i stora lass



Är hemma från skolan nu, tråkig dag, typ.  Men men, nu är jag hemma och käkar glass! Hihi tjockis... Fast ska ju träna ikväll, så det jämnar ut sig... Vill  börja ta mer bilder från skolan, och inte bara lägga upp på mig själv, men det vill till att jag får en ny kamera. Min nuvarandes minneskort funkar inte med den här datorn, därför kan jag inte ladda över. Måste bara samla ihop lite pengar... Puss!
'
Hihi!

Nattinatti!

Nu går jag till sängs. Börjar 20 i 8 imorgon, helt perfa, eller inte.. Så jag känner att jag verkligen måste gå till sängs nu. Förresten så  var det super hos Lisa för er som undrar. Puss! 


mot lisa

Hej igen! 

Ska hem till Lisa nu, fick egentligen inte, men gör det ändå. Vad gör man inte för sina vänner liksom? Käkat sushi nu, alldeles för länge sen nu! Lika gott som alltid! Men men, nu ska jag göra mig klar att gå, puss! 

sushi!

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket, var bara tvungen att göra mig lite mer hemmastadd här i mälarhöjden. Jag har precis varit på bandet, innan var Lisa och Kattis här. Vi dansade och sen körde vi lite utmaningar. Haha, helt galet. Senare kanske jag går hem till Lisa, väntar bara på ett sms. Överraskades av sushi när jag kom hem, så ska precis sätta mig ner och käka. Även fast jag är helt propp-mätt!  ;) Aja, puss!