Vinnaren av smycket

Hej och förlåt att jag inte har bloggat så bra. Men är inte riktigt på humör på det, och speciellt inte nu under påsklovet. Så jag tänkte ta en liten paus så får vi se när jag börjar igen. Men innan jag slutar helt får jag ju inte glömma att jag faktiskt har en tävling igång som jag måste avsluta. Och jag gör det snabbt och enkelt. Den som jag har lottat ut är..Jasmine! Det var väl det jag tänkte säga. Vi hörs, puss!

Förlåförlåtförlåt!

Förlåt ännu en gång för att jag inte bloggade igår. Var hos Karolina och sov där, och vi hade superkul. Sen igår gick vi på bio och såg no strings attached. Bra film! Åh, juste i lördags så var jag i skärholmen och shoppade lite också. Dum som jag är hade jag glömt mitt kort hemma, så fick inte med så så mycket som väntat, men en jeansjacka och solbrillor i alla fall. Sitter nu i joggingkläder och ska dra ut på en runda så snart som möjligt för senare under dagen ska jag på picnik med Ebba, Andrea, Klara och Ida. Trevligt värre. Nej men nu hörni måste jag ut och springa, puss!


Någon dag sedan med Ebba!

lookbook.nu

Jacket From Second Hand, Purse From Second Hand, Biege Suede Heels From Http://Www.Modekungen.Se, Mtwtfss Shirt From Weekday

Topshop Sweater, Bershka Trousers, H&M Clutch, New Look Shoes




dagens planer

Tjena!

Det blir ingen träff med Ida idag, utan på måndag istället. Idag ska jag nu träffa karolina och sova över. Nu idag ska vi in till skärholmen och jag ska försöka få hem ett par solglas ögon och en jeansjacka. Men vi får se vad jag hittar. Igår efter festen var jag helt utslagen och somnade på soffan, gillar att sova där, eftersom jag inte gillar min säng. Men nu måste jag städa, för att sen åka till karolina. Tror jag ska inviga mina shorts idag också. Eller jag har ju redan använt dom men nu ska jag ha dom utan strumpyxor under och offentligt. Puss!

FEKKE

Ohyeah! Har kommit hem från en skön kväll på gården nu. Relativt tidigt, men det var kul så länge det varade. Är dock alldeles slut i benen nu.. Det var hur som helst fest på gården och alla gårdenfester brukar vara sjukt lame. Och när vi kom dit så var det precis som vi trodde. Typ 1 eller 2 pers som dansade och all andra stog och tittade. Så vi gick in och satte oss i mitten på dansgolvet (fråga inte varför) och satt och gungade till musiken. Och då började alla gå därifrån, haha festförstrare? I alla fall så när alla hade gått var vi ungeför 6 kvar som dansade loss, och vi hade kul, även om vi var få. Sen gick vi hem när festen slutade ungefär. Och nu har jag duschat och ska kolla på en film i mjukiskläder. Första kvällen på påsklovet, underbart! Imorgon ska jag träffa Ida Sjöberg också, roligt värre! Aja, nu ska jag sätta på filmen (torr humor)..... I alla fall, hejdå. 



Fråga inte vad jag gör med handen, haha!

Dåligt uppdatering

Hej och förlååt för dålig bloggning, men eftersom det är sånt fint väder ute så passar man ju på att vara ute desto mer och då har jag inte riktigt velat sätta mig framför datorn och så. Men imorgon så ska jag utse vinnaren till sitt favorit smycke från znazit.se (om du inte redan gjort det, gör det här). Ikväll så är det fest, även om den kommer bli sjukt lame ska jag gå, eftersom jag inte har varit på fest på såå länge och det är en av dom få festerna jag får gå på. Just nu har jag lite av ett festförbud, eftersom förra spåra ut lite grann. Vi ska inte gå in på detalj i det, men då tyckte i alla fall mina föräldrar att jag inte ska gå på nån sådan fest. Och sådana fester är alla fester för dom förutom den på axelsbergs eller fruängens ungdomsgård. Lite halvkul sådär, så jag hoppas att förbudet försvinner snart. Aja, nu måste jag göra mig i ordning, puss!


oh, så gammal bild, men aja! :)

sovmorgon

God morgon bloggen!

Idag vaknade jag halv 8, skönt! Vi har nämligen sovmorgon till kvart över 10 och Ebba ska komma hit snart. Har gjort smoothie till oss och fixat mig så vi har gott om tid på oss. Nu ringer det på dörren, så måste sluta, puss!


Ljusruset

Tjatja! 
Precis efter mitt sista inlägg så ringde Tina, mammas kompis, och undrade om jag och mamma ville vara med på ett lopp eller vad man ska kalla det. Och mamma sa ja, även om loppet började om 10 minuter. Så vi fick lite bråttom, och jag bara kastade på mig några andra kläder och så var vi redo att åka. När vi kom dit hann vi precis sätta på oss nummerlappar och spinga till starten innan skottet avfyrades. Men vi kom i sista gruppen så vi gick runt hela, hade ändå inte orkat springa eftersom jag precis hade tränat fotboll. Så vi gick drygt 3 kilometer, och är nu hemma och jag ska ta en dusch. Anledningen för att Tina ringde var för att tävlingen gick ut på att den orten (det stod mellan älvsjö, vårby och någon annan ort) som hade flest deltagare skulle få extra bra belysning på en gångväg i skogen. Och det var tydligen viktigt så vi skyndade oss dit, snälla som vi är. Det var väl det, och också anledningen till att jag inte bloggat under kvällen! Ska hoppa in i duschen nu, puss!

Papi chulo

Hej!

Har precis varit på träning. Gick sperbra faktiskt, eller superbra kanske var att ta i, men bra gick det i alla fall! Blev dock inte så trött som jag ville, men det får gå ändå. Mamma lagar mat just nu och jag ska ner och duscha men passar på att blogga lite innan. Det har varit så jäkla varm idag, kan inte sluta le typ, så himla nice! Spelade fotboll i t-shirt, som nästan var för varmt. Aja, nu måste jag duscha, puss bloggen!

Min och Ebbas favorit-pose, haha!

Top model

Tjena! Asfint väder ute idag, så jag har suttit ute och solat i 45 minuter, men nu sitter jag och kollar på top model 2. Fett gammal, och jag har redan sett programmet, men whatever! Skolan jar varit chill, fick tillbaka ett engelskaprov som jag gjorde igår och det gick superbra! Sen på matten var våran mattelärare inet där, men vi skulle bara göra ett papper klart sen fick man sluta. Även om det tog typ en timme för oss att bli klara hade vi roligt under tiden också, så det var kul. ska på fotboll klockan 4, gud vad skönt att få träna! Haha, det känns som om jag bara tränar 1 gång i veckan nu, vilket är tråkigt, men det är bara för att jag har ju band på tisdagar så kan inte gå på träningen då. Men det är snart klart för säsongen så snart blir det två. Fast vi har ju match på helgerna också, men aja.. Vi hörs later, puss!

Crazyy


Love you!

Västertorp

Godmorgon!

Har haft en aschill morgon, och inte haft det stressigt alls. Och nu har jag 10 minuter innan jag ska gå. Ska messa vicor så ska vi gå till idrotten tillsammas, vi har idrott i västertorp som ligger ganska långt bort från skolan. Kanske Ebba går med oss också, vi får se. Efter skolan idag så är det träning, yes! Har inte tränat på dagar, så det blir nice! Jag tränar fotboll i MIK (mälarhöjdensidrottsklubb) för er som inte vet! Nu så ska jag ta och leta fram vilken jacka jag ska ha på mig, puss!

Efterlyst

Sitter och kollar på Efterlyst nu, och när det är slut ska jag ringa Ebba. Fett soft kväll ändå, har inget jag verkligen måste göra utan jag kan bara chilla galet hela kvällen! Är på fett bra humör. Glad liksom, inte ofta det! Så jag njuter. Nu börjar efterlyst igen, puss!

Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag

Hola!

Anna och Jennyhar precis gått. Emma gick lite tidigare. Vi hade det i alla fall sjuuuukt nice, skrattade och dansade, you name it. Vi lagade pasta carbonara, som jag desvärre inte fotade, men vi lagade tårta också, som fatades i massor. I alla fall när den var klar. Blev lite av en godishög, men supergod! Är på peppat humör, och skitsugen på fest. Tror att det är "fest" på gården på fredag. Den brukar ju i och för sig vara väldigt lame, men aja. Alltid något. Nu ska jag ladda över bilder, puss!


Nya matsalen!

Tjena! Nu är jag hemma med Anna, Emma och Jenny. Vi har precis varit ute och storhandlat. Vi ska nämligen laga middag som blir pasta carbonara och sen ska vi göra tårta. Anledningen är för att Anna fyllde år för en vecxka sedan, men vi har inte haft chansen att fira henne på riktigt. Så nu gör vi det, även om det är en vecka för sent. Ska lägga upp lite bilder på det också, men måste berätta om vår nya matsal först. För ungefär en vecka sedan så hade vi invigning på vår nya matsal. Och sedan dess har maten varit suverääään! Idag fick vi t.ex kycklingklubba som vi inte fått på flera år. Och i fredags fick vi tacos. Med bröd och all den där skiten. Helt perfa enligt mig. Har itne fotat något speciellt, men idag när jag och Ebba käkade ( vi var sist av alla i hela skolan ) så passade jag på att ta ett kort. Såhär ser det ut:






Nu ska jag vara social med my lovely friens. Pöss!


Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se*



tobbeno1.se

Tjatja!

Är lite smått sur, för jag hade precis tänkt ta tag i att ladda ner lite ny musik till mobilen. Har inte gjort det på månader, och tänkte att det vore väl bra att göra det nu, men sen när jag går in på tobbeno1 där jag brukar ladda ner musik så finns tydligen inte den sidan mer. Är det jag som har missat något eller måste man vara medlem nu eller är den borttagen helt. Om det nu är så att den är borttagen, finns det någon annan sida som är bra, och som man inte får virus av? Tacksam för hjälp! Kommentera, puss!




Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se




lookbook.nu

H&M, Roberto Della Croce, Asos, Miu Miu

 



Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se


 


Snyggt på cocoo.se



Snygga ringar som jag har spanat in från cocoo.se



Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se



Outfit 12/4-11



Skjorta: Vila
Baslinne: H&M
Jeans: H&M
Halsband: Mammas från Bali.
Ring: Glitter




Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se


Mina prover!

Yes!

ÄR hos Ebba nu och vi har precis käkat lite fruktsallad och druckit smoothie. Innan så var vi förbi mitt hus och kollade posten för idag skulle proverna komma. Och mycket riktigt så låg de ett rött fint paked adresserat till mig där. Gissa om jag blev nyfiken? Och nu har vi öppnat dom och dom luktar supergott! Ni ska få lite bilder. Nu ska vi kolla på made, puss!






Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se





Don´t step to me if your insecure



Bild tagen igår hos Ebba.



Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se




Morgoninlägg

Tjatja. Sitter och kollar på vakna med tha vioce nu, ska snart sminka mig och allt sånt. Vaknade extra tidigt idag, så jag har haft rätt mycket tid på mig, ganska chill ändå. Ska sätta på lite musik nu och fixa allt, hörs!




Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se




Läsa

Åh, nu ska jag sätta mig och läsa en bok. Japp, ni hörde rätt. Blev skitsugen på det, och har faktiskt en jättebra bok som jag bara inte läst på länge p.g.a att jag inte har haft tid. Men nu ska jag fan ta tag i det och läsa ut boken. Har pluggat klart nu också, and it feels good! Puss! 




Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se



Hos Ebbis

Tjaa. Är hos ebba nu, vi ska tydligen fota lite, najsnajs. Doch måste jag vara hemma halv 9 (?) bara för att göra läxan. Råkade sitta framför datorn istället innan.. Gotugobye!



Vi bjuder på oss själva, thats it typ.



Klicka här om du vill vinna ett smycke från znazit.se



 


tävling sponsrad av znazit

Nu har jag ännu en liten tävling. Den här gången i sammarbete med Znazit.se som drivs av marie ohlsson. Hon gör egna smycken och säljer dom då på znazit.se. Tävlingen går i alla fall till så här:

För en lott:

Gå in på
znazit.se och välj ditt favorit smycke. Kopiera adressen och kommentera den på min blogg. Glöm inte att skriva mailadress och namn när du kommenterar.

För två lotter:

Gå in på znazit.se och välj ditt favorit smycke. Kopiera adressen och kommentera den på min blogg. Skriv sedan ett inlägg på din blogg/facebook om tävlingen och informera mig om du gjort det, så att jag vet vem som har gjort det eller inte. Glöm inte att skriva mailadress och namn när du kommenterar.


Några smycken från znazit.se

mondayy

Tjo!

Har precis kommit hem från skolan nu och försökt fota nån outfit bild, som inte gick så värst bra. Men laddar upp någon om den blir bra. Dagen har varit okej, trött som alltid på måndagar. Men nu ska jag hur som helst ta tag i skolarbetet, vi har nämligen engelska prov på onsdag och jag kan säga att jag inte känner mig särskillt redo för det ännu. Så pluggpluggplugg, men senare ska jag ju på sångpedagogen. Det känns verkligen som om det är fredag idag. Och aperopå ( stavning!? ) fredag så ska vi på någon circus cilkör sak med skolan då. Bara så att ni vet. Nu ska jag kolla igenom bilderna och se om någon blev bra så hörs vi, puuuss!






Jeansjacka: Mammas
Topp: gammal
Baslinne: kommer inte ihåg
strumpbyxor: Twilfit tror jag
Halsband: också gammalt
Ring: Glitter ( länge sedan )


Lazy..

Sitter hemma i mamma och pappas säng och kollar på tv. Ebba gick för kanske en timme sedan. Vi bastade och tränade lite också. Men sen gick hon och sedan dess har jag gjort absolut ingenting. Känner mig fett lat, men nu ska jag kolla på en engelsk deckare. Puss!

Bild från idag.



foto

Tjaa. Nu har jag och Ebba precis käkat förrätt. Porsherat ägg, sparris och räkor! Fast jag gillar inte sparris, men men.. :) Innan det var vi ute och fotade lite, och det ska vi fortsätta med nu. 





tja snygging



Det blir ingen simning för mig eller Ebba idag, vi är hemma och chillar istället. Vi ska göra en egen ansiktsmask och basta! Fett soft. Återkommer, peace

Våffeldags!

Tjena!

Snackade med Ebba i telefon och vi ska och simma snart. Men hur som helst satt hon och åt pannkakor och jag blev supersugen på det! Så jag bestämde mig för att laga våfflor för att vi inte hade alla ingredienser till pannkakor. Så det blir gott! 







Matchen

Tjena!

Är väldigt glad just nu, för matchen gick bra! Första halvlek blev det 0-0, och vi hade världens motvind, sen i andra halvlek så blev det 1-1. Väldigt jämn match måste jag säga för sedan blev det förlängning som slutade 0-0. Då var det dags för straffar, och gissa om jag var nervös? Jag skulle ta första straffen, och missade. Men har intalat mig själv att det inte är hela världen.. I alla fall satte Emma Björkman den avgörande straffen. Så vi vann på staffar och det blev en enda stor böghög. Så jävla roligt! Men nu ska jag äta och sen duscha. Så vi hörs senare, puss!


Slaggar hos Ebba

Hej och förlåååt för dålig bloggning, me jag har fhat så kul så har inte haft tid. Men passar på nu medans Ebba tar bort sitt smink. Vi har i alla fall fettat oss med chips och påskmust. Härligt värre, och innan så var vi ute och hängde lite, haha. Men nu ska vi sätta på typ couger town och jag måste verkligen sova, eftersom jag ska upp 8 imorgon för att sen spela match. Superkul... Men aja, nu har Ebba tagit bort sitt smink så då ska jag väl sluta blogga också. Puss så hörs vi imorgon efter matchen för jag kommer inte hinna blogga innan.


detta fält måste fyllas i

Tja!

Har precis käkat middag, mamma hade tänkt att laga en "festmåltid" enligt henne själv, men eftersom pappa inte kom hem så gjorde hon inte det, utan stekte svamp, ris och falukorv till mig. Hon hade köpt kött för 400 sränn (!?), men hon får laga det imorgon istället. Sitter nu och lyssnar på håkan hellström, och väntar på Ebba som ska komma snart. Bloggar sen, puss!

Slime

Har varit och simmat nu. Blev inte så jätte länge eftersom dom stängde kl. 4. Men jag hann i alla fall simma 25 längder vilket jag är ganska nöjd med, men nu har jag spaghettiben och orkar inte stå, haha. Ebba ska snart komma hit tror jag, hon ska bara städa och så innan. Kollde på en fotoblogg och blev supersugen på att bara fota massa random gjejer. Men först måste jag också städa och hänga upp badkläder. Fan, hade glömt det. Aja, vi får se om jag hinner fota, nu måste jag fixa, puss!

Drar och Simmar

Tjena!

Nu drar jag och simmar med mamma. Eller mamma är redan där, och jag går dit nu. Sen när vi är klara där så ska jag troligtvis träffa Ebba, om Jonna har gått hem. Vi får se hur det blir. Men nu måste jag skynda mig och packa simkläder. Det känns som om det var år sedan jag tränade, på riktigt. Så det blir bra att få simma nu. Puss!

det går inte attt ladda upp någon bild just nu, ni får helt enkelt klara er utan.

Kör igång en till tävling om 2 dagar!

Tyckte ni det var kul med en tävling? Hoppas det, för jag har nu bestämt att om två dagar, alltså på måndag så ska jag ha en till tävling. Ni får se vad för slags tävling det är då. Ville bara säga det så att ni har något att se fram emot. Men nu ska jag hoppa in i duschen, så puss babes! 

om igår

Morning! Vakande precis och nu sitter jag och käkar frulle. Förlåt att jag inte bloggade mer igår, men jag var ju som sagt på gården och innan det åkte jag, mamma och pappa till en grekisk restaurant och åt middag. Det var faktiskt supergott där, så dit ska vi igen! Sen åkte jag i alla fall till gården, men efter ett tag så var det inte så kul där så jag, Lisa, Siri, Lowe, Simon och Anton gick till tunnelbanan för att möta upp David och Vidar. Men det var bara David där, och alla andra åkte hem förutom jag, Lisa, Siri och David. Så då gick vi tillbaka till gården och satt och pratade. Det var min kväll det. Och då hann jag inte blogga när jag kom hem. Idag ska jag vara med Ebbis, men jag tror det blir lite senare på dagen. Vad ska ni göra idag? Puss!

Grattis till vinnarna!

Nu har jag lottat ut vinnarna som var med och tävlade om ett läppcerat från nivea. Kolla era mail snabbt nu för dom som vann har jag kontaktat (via mail) och kommer få hem ett läppcerat i brevlådan om bara några dagar. Om du har vunnit, men inte svarar på mailet innan kl. 21.00 ikväll så kommer någon annan ta din plats som vinnare, så glöm inte att kolla mailen!!! När alla har svarat (vinnarna) så berättar jag vilka som vann. Kommer ha en till tävling inom snar framtid, så håll utkik och anmäl er till den också! Än en gång grattis till vinnarna och lycka till i nästa tävling ni andra! Puss!


hey dude

Hola!
Är på ganska bra humör, vilket jag definitivt inte varit tidigare av dagen. Eller jo, i morse var jag pigg och glad, men mot slutet blev jag trött, ledsen och väldigt irriterad. Inte på något speciellt, utan det bara blev så. Sen efter skolan så satt jag kvar i ungefär en timme (!?) efter skolan för att vi väntade på att dra till hägerstensåsen och spela fotboll. Men det slutade med att vi inte gick dit. Men ikväll ska vi i alla fall ses, på gården dårå. Så det blir nice. Har käkat lite gröt nu, gott faktiskt. Känner mig så barnslig, men aja, whatever? Juste hörni, glöm inte att ikväll så lottar jag ut vinnarna av läppceratet, om ni inte har anmält er, gör det nu! Och jag kommer lotta, så om ni inte vinner så är det inte mitt fel. Ville bara ha det sagt, för nu ska jag läsa tidning, puss!



outfit 8/4-11

Baslinne- H&M
stickad tröja- Bikbok
Leggings- London


Det är vår!








Ebba i luren! :)

Snackar med Ebba nu, vi lyssnar på teletubbis. Hihi, vi är random. Dricker latta macciato också, i looove it. Ville bara uppdatera lite medans Ebba går upp till sitt rum så att vi kan sjunga. Hennes föräldrar kom hem precis. Tyyypiskt. Haha. Måste sjung nu, puss!






don´t mobba mig..

Nu har jag precis kommit hem från skärholmen. Är så kall om fingrarna och kan inte röra dom ordentligt så det är ganska svårt att skriva. Men jag gör det ändå, såklart. Köpte en present till Anna, men kan inte berätta vad, för jag vet att hon läser min blogg. Men sen köpte jag även en bodyscrub, tidning (solo) och äppelgröt. Hahaha, och nej, jag är inte som kissie som måste äta gröt för att det står på min diet. Ville bara testa att är gröt, eftersom det är nyttigt och det är den ända gröt jag har gillat! Så, detta var alltså det jag köpte: 

'

haha, mobba inte mig för gröten ;)  Bye sweethearts!


Destination skärholmen!

Tjena! 

Nu ska jag till skärholmen och köpa en fin present till Anna! Ingen direkt aning om vad jag ska köpa, men jag kommer nog på något bra. Men det stänger om en halvtimme så hinner inte blogga. Vi hörs när jag kommer hem!

outfit 7/4-11




Baslinn-H&M
Topp- Ebba
jeans-gina
Halsband- mammas gamla.


mögligt och gott.

Tjena mittbena! Förlåt att jag inte har skrivit förrens nu idag, men jag hann inte i morse och inte under skolan heller. Men nu är jag i alla fall när! Sitter och käkar en macka som har jag ägnat 10 minuter att inspektera om den var dålig eller inte. På förpackningen stod det nämligen 2 April. Men jag har nu konstaterat att den inte var möglig och den smakar gott, så hoppas inte att det är några problem. Måste bara fråga, vad kan hända om man äter en möglig macka? Haha, jag menar kan man bli allvarligt sjuk eller något? Tacksam för svar! Ska i alla fall på träning om en halvtimme, fotboll alltså. Ska inviga mina nya fotbollsdojor och det blir första uteträningen för mig. Awesome! Bloggar när jag kommer hem! Puss!



Hos ebba!

Hola! Är hemma hos Ebba nu, ska inte stnna så länge till, men ett tag till i alla fall. Vi kollar på glee, haha, vi har zappat runt lite. Bloggar när jag kommer hem tror jag, om inte så godnatt! Puss!



Haha, en gammal bild på mig och Ebba!


tävling sponsrad av nivea!


Nu har ni chansen att vinna ett nytt läppcerat från Nivea som finns i 2 olika färger- Körsbär och Jordgubb!

För att vara med och tävla måste ni svara på denna fråga:
Vad har Nivea för färg på sin hemsida?

När du kommenterar så måste även följande vara med:
-namn
-mailadress
- vilken smak du vill ha på läppcreatet (körsbär/jordgubb)

5 vinnare lottas ut på fredag och får var sitt läppcerat hemskickat i brevlådan! Lycka till!


Strömavbrott

Hej bloggen! Det har varit strömavbortt i en drygt 2 timmar nu. Men nu är det igån igen, hoppas jag. Har satt på en brasa medans jag väntade på att elen skulle fungera för det fanns verkligen ingenting att göra. Jag kunde inte laga mat, för spisen fungerade inte. Och vi hade inget annat som t.ex frukt. Sen var ju både datorn och teven utslagna. Och hemtelefonen funkar inte, för att det är något cp-fel på den. I och för sig skulle jag kunnat läsa en bok, men har inte riktigt lust med det. Nu sitter jag i alla fall och käkar nudlar, yummi! Hihi, ska nog lägga upp en dagens outfit också. Snart. Puss!

Tidsinställt



Hej bloggen!
Just nu sitter jag i skolan och har säkert tråkigt. Och efter skolan ska jag inte göra någonting alls. Ännu roligare. Men jag ska fråga om någon vill göra något, men jag anar att alla är upptagna. Jag menar dom flesta har ju träning precis som jag hade förut. Aja, jag får väl träna själv eller något sånt. Puss så länge så återkommer jag med hur det blir.

Brottom!

God morgon! Som jag nämnde igår så börjar jag halv 8 idag. Måste verkligen vara i tid, annars vet jag inte vad som händer. Men jag har i alla fall hunnit duscha, föna håret och klä på mig, och det är en halvtimme kvar. Så jag tror jag kommer hinna, men det jag inte hinner är att blogga. Så varför gör jag det då? Ingen aning. Måste verkligen rusa. Så pusshej leverpastej!

Natti!

Godnatt fina läsare. Nu går jag och gör mig i ordning. Ska hålla i en lektion på hemkunskapen imorgon och därför börjar jag halv 8. Så måste i säng tidigt så att jag orkar. Så vi hörs imorgon lovers! 

Plugg suger.

Ja, som rubriken säger så suger det att plugga. Speciellt när man inte kan någonting. Så nu vet ni. Bara för att uppdatera er lite. Måste fortsätta att plugga. fan, haha, deppinlägg eller vad? Men är ganska deppig just nu, så det passar väl. Puss.


Det är med än vad det ser ut..

Bandet

Nu har jag precis kommit hem från bandet. Vi satte It's The Night Time också, vilket är super. Nu ska jag plugga lite, känns som om det var år sedan jag gjorde det! Så det blir det till att göra. Sen ska jag kolla lite på olika bloggar. Det blir ingen träning däremot eftersom mamma inte vill att jag ska göra det när jag precis varit sjuk. Så det får bli imorgon istället. Hörs senare, puss!

Cocoo.se

Tja bloggen!

Står här och lagar mat. Fullkornsmakaroner och falukorv blir det. Mamma kom nyss hem också, super! Juste, jag tycker ni ska kolla in cocoo´s hemsida. Massa fina smycken till låga preser dessutom! Jag har faktiskt köpt en ring därifrån, men den lyckades jag slarva bort, synd det, för jag gillade den. Kolla i alla fall in hemsidan, har ju den som banner också! *
www.cocoo.se -  Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!


Om min dag

Hej! 

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Jag, Siri, Lowe och Simon stannade kvar och snackade lite efter vi slutade. Trevlans! Och nu så gör jag ingenting speciellt, skulle på fotbollsträning ikväll, men har ju band, så går på det istället. Vi har inte kört på länge så det blir nice. Men kanske ska träna lite ändå, alltså hemma och själv. Alltid något. Men först måste jag käka lite. Puss så länge! 

Outfit 5/4-11



Det här är alltså det jag har på mig just nu. Den gråa tröjan är pappas gamla som jag har klippt till själv, och så har jag ett baslinne under. Leggings från london och likaså armband, som man tyvärr inte ser på bilden. Ringarna kommer jag inte ihåg vart ifrån dom kommer. Men antagligen glitter.

vad är erat favoritlag?

Hej!

Kan inte kolla på derbyt mellan AIK och Djurgården eftersom jag inte har canal+ sport. Lite tråkigt sådär. Håller inte på något speciellt lag, är ju hammarbyare. Fast om jag måste välja så väljer jag nog Djurgården. Så nu sitter jag och tittar på något konstigt program, men jag kan inte säga att jag "tittar" på programmet direkt. Blir nog sista inlägget för ikväll, hörs imorgon? Måste bara veta, Vad är erat favoritprogram? 

Snyggt

Forever 21 Jacket, Rise Collective Tee From Http://Risecollective.Us/, Sin Leggins From Http://Www.Iwearsin.Com/



Outfit 4/4-11

Det här är alltså min outfit idag då. Enkelt linne från Gina Tricot, jeans också från Gina och smycken från glitter och ett gammalt halsband. Röda naglar till det, men ska ta bort det nu. 



Årets första cykel-tur!

Hej bloggen!

Nu har jag varit hos sångpedagogen som gick bra. Jag hade ganska brottom dit så jag bestämde mig för att ta cykeln, det är ju ändå ganska fint väder. Och gissa om det var härligt?! Fick den där känslan som man får när man ska till en grillfest eller bada på sommaren. Åh, är ganska lycklig nu! Men ska ta och fota en dagens outfit, så vi hörs! 

Jag på väg till sångpedagogen!

Mormor in the house

Tjena! 

Nu är mormor här och vi har lagat pannkakor. Råkade äta lite för många, så har väldigt ont i magen. Som jag sa i inlägget tidigare så skulle vi bada med klassen. Det gick lite fram och tillbaka om jag skulle vara med eller inte. Har ju varit sjuk i en vecka, men jag var med ändå. Men när jag provade min bikini så var överdelen lite liten. Fail eller? Men det funkade bra ändå, den var ju inte aldeles för liten. Så jag var med och badade! Nu ska jag umgås lite med min kära mormor, ni får ha det bäst! Puss!


Jag för någon vecka sedan!

Bad med skolan

Godmorgon på er. Idag på idrotten ska vi bada. Har ju varit sjuk och är fortfarande krasslig, så har fortfarande inte bestämt mig om jag ska vara med eller inte. Men har ju köpt ny bikini och allt, så får nog ta och testa i alla fall. Det är inte riktigt betstämt om mormor ska komma och bo hos oss (eftersom både mamma och pappa är borta ikväll) eller om jag ska sova hos någon kompis. Återkommer med det senare. Hinner inte blogga mer nu, puss!

dont piss me off

Bloggar nog inge mer idag. Har bråkat med mamma och sitter nu inläst i mitt rum och funderar på att rymma genom fönstret. Har kastat ner alla mina kläder på golvet som för att ptrotestera mot att städa i mitt rum. Haha, jobbig unge. Men börjar ångra det lite nu eftersom jag vet att jag måste plocka upp allt sen. Smartass. Aja, bara att sätta igång, men kommer spara lite kläder för att inte vara en loser. Haha, sån är jag. Behöver nog ett fungerande tips om hur man lugnar ner sig när man är som argast, och behöver det nu! Någon som har något bra tips? 


Jag tidigare idag!

efterrätt!

Hej igen!

jag och mamma tänkte toppa vår middag med lite efterrätt. Gissa vad? Jo, hallon & jordgubbar och en frukt drink. Inte helt fel kanske? Så det ska vi sätta igång och fixa med nu! 






indiskt

Hej!
Nu har vi käkat. Det blev super gott, lagade det mesta av maten faktiskt. Bland annat skar jag kyckling, vilket jag aldrig gjort förut. Lite nytt sådär. Det gick väl bra, men den var ltie väl slemmig för min smak.. Här får ni lite bilder.











Svar på kommentar

emma om Jag vann!:
vad vann du?=)
Svar: En länkning. Trodde det var självklart, men tydligen inte... ;) Haha



Jag vann!

Åh, det här är sååå roligt! Vann precis dagens blogg hos Emmyasklof.blogg.se! Är så glad. Ni kanske tycker det är töntigt att bli så glad, men jag är i sånna fall lättroad. För det är superkul! Gör mig motiverad att fortsätta och allt sånt, ja ni vet. Så tack Emmy! 


Hälsningar en glaaad Caroline!

dagens outfit

Tänkte lägga upp en dagens outfit. Ska försöka lägga upp det så ofta jag kan och orkar. Nice huh? Då blir ni glada och jag måste klä mig snyggt varenda dag, kan inte bli mycket bättre. Haha, nu ska jag och mamsen sätta igång med middagen! Stay tuned!





Inviger min nya tröja idag, och jag ääälskar den!

Hej

Hej!

Hade tänkt att blogga innan jag och mamma åkte iväg och handlade, men mitt internet strulade till sig, så det fungerade inte. I alla fall så var alla mina vänner upptagna. Jag menar alla! Lite lustigt sådär, så jag gick inte på bio idag. Men pappa åkte iväg och kommer inte hem förrens på fredag. Så det är bara jag och mamma hemma. Vi åkte först till hemtex och bytte ett överkast och köpte en pläd, sen åkte vi till ica och handlade mat. Jag köpte också en rakhyvel och provade att köpa hem en ny hårborttagningsmedelsak. Haha, vet inte vad det heter men värt att testa. Till middag idag ska vi käka något indsikt-inspirerat. Ni vet, nambröd, kyckling och curry. Det lär bli gooott! Ojoj, långt inlägg! Sätter nog punkt här! Puss!


Bild från tidigare idag

tomt hus

Godmorgon!

Farfar har precis åkt hem nu, och mamma och pappa är ivjäg för att byta ett överkast som dom köpte igår. Så nu sitter jag här ensam framför datorn. Har inga planer för idag, men jag vill gå på bio i alla fall. Någon som vill hänka? Skulle vara kul i sådana fall. Måste sluta nu, det ringer. Puss!

Nanny

hej!

Har precis kollat klart på filmen nanny, tror jag den hette. Ganska bra, scarlett johansson som spelar huvudrollen. Nu börjar det tydligen en till långfilm, men orkar inte se på den så jag spelar in den. Där spelar även brad pitt, inte så dumma skådespelare idag inte ;) haha, är inte så himla intresserad av skådespeleri, men vissa måste man ju hålla koll på... Aja, är trött nu, så ska gå och lägga mig! Puss!

Outfit

Tjenare, kom precis hem från mormor, och det var kul! Vi hade köpt en blus och ett halsband till henne och hon blev jätteglad. Tur det! Juste, ska berätta vad som fanns i goddiebagen också. Nyfiken som jag är så kunde jag inte hålla mig från att öppna den i farsta centrum. Blev lite besviken, men det är bara för att jag har så höga förväntningar på goodiebags bara för att den första jag fick var alldeles underbar. Men i alla fall så bestog goodiebagen av en necessär, örhängen och toffsar. Från Bikbok då, det var en såndär sak att om man handlar över 500 får man en goddiebag eller om man handlar över 300 får man. Ja, något, kommer inte riktigt ihåg.. Ni ska i alla fall få en outfit eftersom jag varit så dålig på att uppdatera idag. 



Shopping!

Hej och förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare. Men jag vaknade vid 11 ungefär och sen drog jag och mamma till farsta för att köpa present till mormor. Såklart köpte jag lite andra saker också, hehe.. Bilder längst ner i inlägget. Nu ska vi till mormor för att hon fyller år. 86 år, grattis mormor! I alla fall, har skitbrottom nu, så jag hinner egentligen inte blogga, och ännu mindre lägga upp bilder, men som alltid gör jag allt för bloggen! 






Stickad tröja- Bikbok 249:- 
Jeansshorts- Bikbok 299:- 
Baslinne- Bikbok ( kommer inte ihåg hur mycket den kostade. 
Ring- glitter 70 :- ( 50%)
På köpet fick vi också en goddiebag! 
dryshampoo, hårspray-åhlens.

A walk to remember

Hej hej!

Nu ska jag och mamma sätta på a walk to remember. Även om jag har sett den 11 gånger, så har inte mamma sett den och jag har lovat att se den med henne, så nu ska vi kolla. Blir nog sista inlägget föridag så passar på att säga godnatt okså. Så godnatt så hörs vi imorgon! Puss!


haha, fin bil när jag hoppar...............

Yeees!

Är väldigt glad just nu. Farfar kom tidigare än väntat så han ska äta här. Men han hade i alla fall varit och hälsat på farmor som är sjuk och ligger i resperator. Och hon mår mycket bättre, hon kunde se och höra idag, vilket hon inte har kunnat tidigare. Glad som fan! Ni får ha det bäst, precis som jag, puss!

Obeslutsam

Hej!

Mamma är iväg och handlar. Ikväll kommer antagligen farfar och pappa hem hit. Och för er som inte vet så är inte mina föräldrar skilda, men pappa jobbar så mycket så han är inte hemma så ofta. Men båda kommer idag, men vet inte riktigt om dom ska käka här. Pappa ska iväg igen, haha, och farfar kommer antagligen efter middagen. Men han svarar inte i telefonen så vi vet inte riktigt när han kommer. Försöker lista ut vad jag vill ha till efterätt idag. Hmm, riktigt svååårt val. Vill inte ha något onyttigt, men samtidigt något gott. Aja, ska inte tråka ut er med mitt snack. Har förresten blivit medlem på lookbook.nu och jag älskar det. Bli medlemmar ni också om ni inte redan är det. Puss!

I ♥ it

Aldo Heels, Wildfox Couture Jumper, Bdg Skinny Jeans

Bianca Pumps From Christian Louboutin

Coco Pink Blazzer
Inspiraton från: Lookbook.nu

Originellt

Har precis kollat klart på desperate housewifes och lyssnar nu på spotify. Är förresten med och tävlar om en batteridriven nagelfil hos Lovvann.blogg.se, var gärna med att tävla du också! Älskar den bloggen! I alla fall, ska jag laga någonting att äta nu, om jag orkar. Det är faktiskt lite trist att vara hemma från skolan i en vecka. Personligen tycker jag inte att det är så tråkigt, men jag skulle gärna vilja träffa mina kompisar och så.. Ni förstår. Hadet, puss!



Jenny emma och jag!


Godmorgon

Godmorgon allesammans!

Vaknade precis idag och kollade ut genom fönstret. Trevligt sett att vakna på då. Dimma regn och allt ser bara dött ut. Men jag måste sluta klaga på vintern, för det känns som att varenda gång jag klagar så blir det bara sämre väder. Vi får försöka på den taktiken i stället. Mamma kommer hem tidigt idag, tror jag i alla fall. Tycker lite synd om mammsen för jag har tyvärr smittat henne med min förkylning. Och vi som ska hem till mormor i helgen för att hon fyller år. Hoppas hon blir frisk tills det. Hörs senare! Puss!

Juste, idag ska bilderna upp också! Håll ut!