Gården!

Är på gården nu med lite folk. Jag och Lisa har kollat på fotboll, och käkat godis, hihi! Nu vet jag inte vad vi ska göra riktigt, men antagligen nåt kul! Så i'll talk to u later! 
Puss!

- Bild innan jag går!


Med Lisa!

Sitter hemma i min säng med Lisa nu. Andrea, Ebba och Siri var här förut men de var tvungna att gå. Vi övade lite lucialåtar och flummade. Vi ska käka och sen dra till bandet och sen gården. Nice kväll i think! Kommer antagligen inte blogga på ett tag, men bloggar på gården troligtvis om jag inte har annat för mig! 
Ha det bra sötnosar!
Puss!

Jag och Lisa har samma bild, men vem orkar ta flera liksom, daah?!

Mjukisar!

De senaste dagarna har det varit de kallaste dagarna på över 200 år. Så idag bär jag mjukisarna till skolan, mys! Till topp bär jag en svart tröja från bikbok och en röd liten kofta som är mammas! Nu vet ni! Nu borde jag verkligen kila till skolan, så jag måste skynda mig. 

Efter skolan så ska jag inte göra någogt, förutom att öva på ett luciatåg med några. Ni vet vilka ni är! Sen skajag väl chille eller dra ut. Idag kommer Siri hem från götet också, jaa! 
Okej, kris nu. Måste gå, hejdå!
Puss!


Lussebulle!

Sitter och mumsar på en lussebulle. Ung och bortskämd har precis slutat. Har inte kollat på det förut, har inte vetat när det gått! Men idag kollade jag, tycker det är sådär, men jag såg bara halva, så... Lotta ligger bredvid mig, söt hon är! För er som inte vet är Lotta min katt! En kattig katt, höhö.

Har ni märkt att jag bara lägger upp bilder som är tagna med webcam? Vet inte varför det blir så, men vad ska jag annars lägga upp för bilder? Skulle kunna lägga upp lite dagens outfit, men det känns lite halvt töntigt sådär.. Säg till om det stör er, så får jag väl fota lite mera! Nu ska jag kolla om det är något annat på teve, annars får jag väl sätta på ett gammalt avsnitt av paradise hotel, hihi!
Puss!

Mys

Sitter i Ebbas soffa nu. Vi var ute och åkte en spark, haha. Ni vet en sån som man hade för länge sedan. Men det blev kallt så vi gick in. Nu sitter vi och dricker te och kollar på 2 and a half men! Ska hem ungefär halv nio, tror jag. Bloggar troligtvis när jag kommer hem.

Puss!






Pulkaa!

Hihi, nu ska jag dra till Ebba och typ åka pulka ner för hennes backe. Rooligt, hah! Vet inte hur länge jag stannar där, vi får se. 
Pappa har precis åkt. Vet inte när han kommer hem heller... 
Nu ska jag gå, vi hörs!
Puss!


Hos Ebba!

Är hemma hos Ebba nu. Vi har typ precis slutat skolan, och snart ska jag på sångpedagogen. Sen efter det ska vi göra lite saker, heeheh. Ni får inte veta! Aja, nu ska vi käka peppisar, så ha det bra så hörs vi! Bye bitches!

Puss!


dragmorgon.

Har legat och dragit mig i 20 minuter nu, det är allt man hinner när man ska till skolan halv 9. Men gick upp för att jag bara måste föna mitt hår. Duschade nyss typ, och om man går till skolan med blött hår lär det ju förfrysa... Efter skolan ska jag till sångpedagogen, kul kul! Sen är jag ledig hela kvällen! Jag är väldigt snuvig, hoppas för allt i världen inte att jag blir sjuk tills vi ska åka till London! Nu ska jag gå och föna håret mitt, vi hörs!
Puss!


Relax.

Nu sitter jag i min säng med datorn och dricker en kopp choklad. Mysigt! Min syster har precis gått.
Imorgon är det skola, vill verkligen inte gå upp så tidigt, orkar inte. Sen orkar jag inte med själva skoldagen heller, men det skulle nog underlätta om vi började senare. 
Puss!

är osminkad, därav fjortisrutan...

Lussebullar!

Nu är mina lussebullar klara! Dom blev lite större än vad jag hade väntat mig, men för att vara ärlig så skadar det inte så mycket.
Min syster är här, så jag ska vara lite social nu!
Puss!
Bild inte tagen nu..

Power naap.

Tar en power nap nu. Behöver sova, är så trött så att det inte är sant! Så vi hörs sen!
Puss!


1 advent!

Idag är det första advent. Har inte tänt något ljus, men ska väl göra det till middagen!  Har haft fullt upp, därför har jag inte bloggat. Men nu är jag här, skinande och ny! Har bakat lussekatter idag, musselkakor (?) också. Fast det var det mest mamma som bakade. 

Senare idag ska jag bada bastu.  Känner att jag behöver bli lite frääshigare.. Sålt ljus mesta delen av idag, fick sålt ungefär hälften, men det är alltid en bra början! 

Möblerade om i mitt rum igår. Är nöjd, faktiskt. Att jag inte tänkte på detta sett när jag inredde rummet från början... Jag har ju inte köpt några nya möbler, men flyttat på de gamla. Och städat har jag gjort också..  Så nu är båda jag och mitt rum skinande. Fast det stämmer inte riktigt, för jag ser förjävlig ut, med tanke på att jag har gått ute i snöstormen hela dagen!
Puss!

Hemma nu!

Kom precis hem från Arvid nu, det var mysigt! Hihi, hände lite grejer... Men det nämner jag inte här, haah! Mamma och pappa kom och hämtade mig, så gick vi hem i snön. Typiskt. Men vi kom fram, även om det tog ett tag. Och nu är jag hemma och här ingen aning om vad jag ska göra. 

Det är lite strul med internetet igen, på den bärbara. Så måste ta den andra datorn..


Hittade min halsduk och mössa från förra året! Är jätteglad, och jag älskar dom lite mycket nu! Så det hissar vi stort! 

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Men nåt ska jag väl hitta på..
Puss!

To lose control is the greatest gift live can give.

Andrea har gått nu. Utorrent hackade upp sig, så jag ska försöka fixa igång det igen. Kl. 6 ska jag vara hos arvid är det tänkt. Kom på att det var fotboll idag, men tror jag skiter i det.  Var ju ute och joggade igår och i onsdags, och i måndags. Så det känns bra ändå.

Titanic

Andrea är hemma hos mig nu. Vi slutade 12 i skolan idag, eftersom det inte var någon matte. Vi kollar på titanic! Älskar den verkligen! 
Senare ikväll ska vi ju till Arvid. Kul ska det bli! Nu ska vi fortsätta kolla. Förlåt för oinspirerande inlägg..
Puss!

Drar till skolan nu.

Ha det bra så hörs vi efter skolan. Ikväll blir det dålig uppdatering eftersom jag är hemma hos Arvid.
Puss!




p.s Idag är det ta-på-rumpa dagen, krama-en-sjua dagen och pussa-nån-med-motsatt-kön dagen. Få se hur det blir med det..

Random.

Gjorde läxorna ett tag, sen tröttnade jag till tusen. Så jag gick ut och sprang i snön (?). Vad är det med mig? Sen gjorde jag lite situps. Så nu är jag ny duschad och gör en omstart på läxhögen! Mitt hemliga recept på teet kommer hjälpa mig igenom högen också!
Tror detta blir det sista inlägget för idag. Har uppdaterat lite för ofta känns det som. Så ha det bra så hörs vi imorgon!
Puss!
Ingen bild eftersom jag sitter i handduk!

Köttbullar & Makaroner!

Har precis lagat mat. Det var väldigt länge sedan jag gjorde köttbullar och makaroner. Gjorde det i princip varenda dag förut, men nu gör jag det aldrig längre. Jag antar att jag är för lat. Men nu när jag är ensam och ska laga min egna middag så fick det bli köttisar! 

Siri slutar träningen om en timme, lite sent kanske, men det är värt att plugga hur lite det än blir! Behöver varenda minut till att förbereda mig. Och ändå sitter jag här? Fy Caroline!
Puss!


Återigen två oerhört charmiga bilder på mig!

Vinterland

Vi lever i ett land täckt av snö. Det ända jag såg på min promenad var snö, familjer eller ensamma människor som stod och skottade sin uppfart så att bilen ens har en chans att parkera och andra människor som desperat försökte hålla sig i form genom att promenera i kylan. Min kinder är alldeles rosenröda, och jag känner inte mina fötter, tur att jag snart åker iväg. Jag kom på mig själv med att i huvudet försöka hitta på olika dikter om mitt liv. Vad svenskan har påverkat mig! 


Min mobil är knäpp, det har jag nu insett. Den är svart och fin, men fungerar som en gardin. När det är ljust täcker den för, när det är mörkt släpper den in. Bilder raderas, eller repareras. Precis emot det man vill, vad ska jag ta mig till? Slänga den i väggen, har jag gjort. Men det funka inte riktigt som smort. Låta den vila, klart jag har, inte rört den på flera dar. Men nu vet jag inte vad jag gör. Jag är alldeles mör. trött på allt speciellt på mobilen min, köp den, så blir den din.

Haha, den här kom jag på nu, hehe!
Puss!





Handla!

Nu ska jag gå och handla mjölk. Har ingen aning om varför. Men min mamma kommer inte hem alls idag, och min pappa kommer hem sent. Så det var något dom sa att det var viktigt i morse. Så jag handlar det, så får vi se vad som säger senare. Men jag orkar verkligen inte gå i snön. Jag kan inte ta riktiga steg då. Det blir som hackiga myrsteg, haha! Men men. Det är bra med promenader i frisk luft. Så då får jag väl göra det. Bloggar när jag kommer hem!
Puss!



vad tycker ni?

Fixat designen nu, och vill höra vad ni tycker. Den förra eller den nya? Eller ska jag kanske göra en helt ny? Skriv gärna i kommentarerna, för det skulle vara kul att höra!
my new header. Vad tycker ni?

i belive i can.

I belive i can.
I belive i will.
I belive, i know my dreams are real.
I belive i'll stand
I belive i'll  dance.
I believe I'll grow real soon, and
That is what I do believe.

London.

Åh, herregud vad jag längtar. Åker om ungefär en vecka. Ska inte säga datum, har lovat min älskade mamma att inte säga det, efterssom hon tycker det är en "inbjudan" till tjuvar. Så jag lyder. Duktig flicka! Åter till ämnet. Även om jag bara kommer vara där i tre dagar så ska jag se till att hinna med mycket shopping. Hoppas verkligen att mina päron godkänner det. För dom är lite mer inne på -kollapåmuseum spåret! Men jag tänker att om jag sköter mig och följer med till museum och grejer, så blir dom generösare med kläder. hahah, nu var jag lite väl bitchig kanske...
Ska nog köpa julklappar där också. Älska London! Och komma bort från detta vinterland, en dröm som går i uppfyllelse. Det är hemskt att tänka på att det bara gått tre dagar med snö, och jag vill redan bort och aldrig komma tillbaka. Även om det inte är varmt i London, så är det ingen snö. Så det funkar! 

Var i London för ganska exakt ett år sen nu. Men då var det bara mellanlandning i 8 timmar, men ändå blev det lite stuff införskaffat. Sen åkte vi ju vidare till Afrika, om det ändå vore så det här året också!
Längtarlängtarlängtar!
Puss!

exakt här stod jag och fotade för ett år sedan.
Skulle ha tagit en egenfotad bild om den funnits på den här datorn.

Pluggpluggplugg!

Nu ska jag plugga no. Som vanligt... Har inget liv, haha, jorå. Men imorgon är det prov, så sista dagen som jag kan skaffa nya kunskaper innan dom sätts på prov. 

Kom hem för några minuter sen. Troligtvis kommer Siri hit och pluggar också! Som sagt är det mycket lättare då! 


Imorgon skippar vi matten, för vår mattelärare ska bort, så vi slutar 12, tror jag. Kom på att vi fick en matteläxa nu också, så det är nog bäst att göra den när jag ändå håller på, great! Alltid kul med överraskningar!
Uppdaterar senare, när mitt liv har börjat igen!
Puss!


Åh, ja. Dom är tagna på "thelolcam"...





jag är bäst, lalaal!

Har fixat datorn nu. Helt själv! Är stolt som fan, så nu kan jag blogga me min bebis till dator! Älskar den, den är min livsglädje, hahaaha.
Puss!

Läxan avklarad!

Det var inte så svårt som jag trodde. Jag har väldigt svårt att plugga no ensam. Men om man är fokuserad och verkligen vill, och inte känner någon press att man måste plugga så funkar det faktiskt! Men vissa frågor förstod jag inget av. alls. Men det går väl att fråga någon kompis eller magnus så kan man resonera sig fram på något sätt! Ska kanske kolla på filmen nu.
Fortfarande ingen bild, jag får seriöst damp på datorn. Varför vill den inte bara fungera? ah.
Puss puss!

Planer!

Ska gå och göra no-läxan. Har fräschat upp mig nu, skönt.

Fredagens planer är kanske fest, men om inte så ska några kolla på film hemma hos Arvid. Och troligtvis sova över. Får ju inte ha några som sover hos mig, efter en grej som hände. Men det går vi inte in på nu.

Okej, nu är det kris. Har no-prov på fredag. Och jag har ingen aning om vad man ska plugga. Men ska kunna allt som finns känns det som. Hoppas verkligen att provet går bra. Så nu måste jag bara plugga. Kul kväll. 

Hann inte se klart på filmen, efter pluggandet kanske det blir ännu mer film. Hoppas att jag hinner bara!
Puss!

Ni får inga bilder eftersom jag är på andra datorn, och fortfarande inte kommer in på Internet!


Internetstrul!

Internet funkar in på datorn, så det är förklaringen varför jag inte har bloggat. Så nu gick jag till andra datorn. Har varit på träningen nyss. Okej, lite irriterande bara.  Men innan kollade jag på film. Som jag alltid gör nu för tiden.


Helt sjukt. Jag satte på en skräckfilm, när jag var ensam hemma. Jag har inget liv, och ni förtår inte hur rädd jag var. Men sen kom mamma hem som tur var! 

Stör mig verkligen på att Internet inte funkar, vet inte vad som är felet. Har försökt läsa mig fram till lösningen. Men det är rätt så hopplöst, eftersom jag inte vet vad en router är, och det står i varenda mening. Hopplöst var ordet.
Ska duscha nu. Hadet bra, så hörs vi efter duschen. Hoppas verkligen ni orkar vänta så länge!
Puss!


Noplugg.

Sitter och pluggar no i mamma och pappas säng, hihi! Mysigt, faktiskt. Javet, jag är en liten pluggis... Eller inte, menmen! Dricker en kopp varm choklad också. Ska snart sluta, för om en kvart börjar desperate housewifes! Mitt favoritprogram. Och cugar town, hihi!
Puss!

Bilden funkade inte att ladda upp. Ledsen.

Mys!

Nu är mysisarna på, och cocacolan med. Och nu ska jag sätta på dumpa hoonom för andra gången, herregud, det måste vara nåt fel på mig. Men jag tycker den är så mysig att se på. En underbar sjuk-mys film. Tyvärr stämmer det ju inte helt in efterssom jag inte är helt sjuk, men den funkar ju ändå! Så, ha det bra, för det ska jag!
Puss!

hihi, håller flaskan åt fel håll!


Sådär!

Nu har jag precis gjort lite träning för magen och rumpan! Skönt nu efteråt. Men ett rent helvete när man väl gör de. Ska på bandet idag, kl. halv 7. Så ska fixa mig i orning nu!
Puss!


What's the point of doing anything, if you'll never notice?

I would sit and wait for you again

Julafton!


Hemma nu!

Nu kom jag precis innanför dörren typ. Ska äta lite av kladdkakan jag gjorde igår! Hade glömt bort att jag hade lagat det, så det kom som en glad överraskning! 

Skoldagen idag har varit den absolut kallaste. Helt hemskt väder ute nu asså! Men dagen var rätt så okej när man inte behövde vistas med vädret! 

Mina naglar är rödmålade. Ångrade mig från svart, kändes fel. Lite julkänsla med det röda. Och det passar väl in ganska bra eftersom imorgon är det exakt en månad kvar till jul! Längtar.
Puss!

Halvbra bild på hur jag såg ut idag.

Godnatt!

Nu kryper jag ner i sängen och läser min svenskabok. Den ska vara läst till sidan 160 imorgon, så jag måste läsa på lite... Är väldigt trött, också.

Var ju på gården med Siri, och Ebba! Trevligt, trevligt! Men nu mina kära vänner måste jag fria till min säng. Godnatt!
Puss!


Gården!

Nu drar jag till gården med Siri. Eller i alla fall snart. Har en kladdkaka i ugnen, så måste vänta på att den blir klar.

Puss!

Baksugen!

Ååh, blev supersugen på att baka. Kladdkaka eller chokladbollar! Herregud, va gott det låter! Men det tar ju i och för sig en stund, men det är det väl värt? Tror jag ska fixa en kladdkaka, hoppas bara vi har alla ingredienser!
Hihiih, ni får inte smaaaka!
Puss!


Situps...

Har precis gjort 50 situps, gjorde några på idrotten också... Har hållt på med det i några dagar nu, och herregud, jag börjar verkligen få träningsvärk nu. Har typ äntligen lärt mig att göra så att det verkligen känns. 

Var på sångpedagogen också. Vi snacka lite om vilken låt jag ska sjunga upp på konserten. Känns lite pinsamt och sjunga, så jag vet inte om jag ska, men vi får se. Tror nästan det... 
Puss!


Skola.

Nu kom jag precis hem från den kallaste skoldagen hittills! Det är hemskt att det måste bli vinter. Som ni kanske fattar är jag ganska emot det. Fryser som jag vet inte vad! Nog om det...

Måndag idag, en hel skolvecka kvar till helg igen. Och Sen är det ju jullov om tre veckor, härligt härligt!
Dagen har varit Okej. Förutom årstiden då! Blev lite sådär halvstressigt i morse, höll på med mitt här till kvart över 8, och vi började halv 9. Måste seriöst ta och skärpa mig på morgnarna! 

Nu, eller vid 4 ska jag till sångpedagogen. Orkar inte gå dit i kylan, funderar på att ta cykeln. 

Nu måste jag äta lite!
Puss!

Charmiga bilder på moi idag!

Måndag

Nu är det måndag. Det känns i hela kroppen, allt stress och ögonen som tvingar sig att stanna uppe. Denna helg gick exakt lika snabbt som förra.


Jag hatar måndagar. Dom är så sega och alla skriker för att vänja sig vid den kommande veckan. Usch, usch. Har prcis tagit en kokhet dusch, det perfekta sättet att vakna på. Borde verkligen stessa ännu lite mera nu, för annars kommer jag få panik. Måste äta också, är hungrig, som alltid på morgonen, hah! 
Puss!

Songs!

Soul meets body-Death cab for cutie
(ignorera snacket i början)
Broken bones-Howling Bells
next to me-Civil twilight
MGMT-Kids
Katy perry-Thinking of you

Videoblogg !

hahah, fail. Men jag jobbar på att bli bättre!

Allting börjar om

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå.
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå, så djupa sår.

Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om,
Men jag vände om än en gång.
Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt

Allting börjar om, jag kan börja om.
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van.
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag, i vita blad


Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade du väl aldrig kunna genomskåda allt som skett
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


Allting börjar om, jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Allting börjar om, jag kan börja om.


Utgång!

Jag hann visst blogga ändå. Ska bara säga att Andrea kommer snart, då drar vi till stan och hänger. Hon tar med sig mitt smink också, tack och lov. Klarar mig inte utan. Jo, det gör jag nog, men inte idag!
Puss!
Coolt, men onödigt inlägg!

Jogga, jogga!

Nu drar jag ut och joggar en runda, när jag kommer tillbaks ska jag duscha och sen träffa Andrea. Så det lbir ingen mer bloggning på ett tag...
Puss!

Drar ut osminkad, glömde mitt smink hos Andrea. 


Morning!

Har precis stigit upp ur sängen, och käkat frukost!

Idag ska jag nog träffa Andrea och åka till tc. Det är i alla fall vad som är planerat. Så jag kommer inte blogga under dagen, men ikväll!  Skriver nog ett lite mer intressantare inlägg ikväll, och berättar om dagen. För nu har jag inte så mycket att säga! 
Puss!

Hihi, nån random bild sådär.


Dumpa honom!

Kryper ner i min säng nu med dumpa honom. Det är en film jag aldrig tröttnar på! Har tvättat bort sminket och äter lite mörk choklad! Så nu ska jag mysa, hoppas ni har det lika bra själva!
Puss!

Te+läxor!

Nu sitter jag och gör mina läxor. Helt frivilligt faktiskt! Konstigt nog så känns det inte ansträngande eller jobbigt, det är faktiskt ganska mysigt. Dricker te också, har ett hemligt recept, det är underbart gott! Men det tänker jag inte berätta nu. Kanske nån annan gång, vi får se om jag vill avslöja det!
Lägg noga märke till koppen. Pappas farsdag present från mig!
Puss!

today.

Oj, har inte bloggat idag, slarvig som jag är... Men jag tycker det är lite lame att säga typ, förlåt för sämsta uppdateringen, för vem bloggar man för egentligen? Jag bloggar i alla fall för att det är kul, och skönt att skriva av sig. Sen är det bara ett plus ifall folk vill läsa och kommentera! Men men, det är ju bara vad jag tycker!

Men, idag har i alla fall varit super! Sov hos Andrea igår, vi somna kring halv 5, eller något sånt! Mysigt var det!
Efter gården så gick vi hem och tog en toast till sex and the city! 

Idag har vi strosat runt lite i centrum, och bland annat käkat pizza. Herregud, vad jag är onyttig! 

Ja, tyvärr orkar jag inte skriva mer. Jag vet det blev ett lite sär inlägg, är lite trött.
hah, vackra cheyeer!
Puss!

träningen avklarad!

Ja, skriver ett väldigt snabbt inlägg. Jag har precis duschat och ska snart käka middag! Sen ska jag packa och dra till Andrea! Ska bli supermysigt! Som sagt ska vi ju gå till gården, så alla som läser detta, gå dit! 

På träningen hade vi 3 nya som provsplade, tror dock inte dom var nybörjade, dom har nog spelat i segeltorp, eller något sånt innan!

Nu ska jag väl äta, ha det bra så länge!
Puss!

.

You know you´re in love
when you can't fall asleep
because the reality
is better than a dream!
Ensam genom gator, ensam som få
Ser sorgsen grå asfalt, jag har förlorat oss två

10-11-19

Nu sitter jag och käkar lite. Har städat mitt rum... Stannade kvar ett tag  i skolan och sackade med Andrea om lite stuff! Ikväll sover jag hos den underbara människan, lycka! Men innan har jag träning.

Fredag idag, wihoo! Har faktiskt längtat oväntat mycket, med tanke på att förra gick så snabbt!

Efter träningen drar jag som sagt till Andrea och sedan till gården! Har försökt att ragga upp lite folk att komma dit, så vi får se vilka som kommer! 
bild som jag tog igår när jag tömde garderoben. Vill ha jul, och sen sommar!
Hadet, Puss!



Gården!

Efter jag och Siri hade pluggat så stack vi till pizzerian spaderdam! Och efter vi käkat så gick vi till gården, som jag befinner mig på nu! Dom lagar pannkakor, får se om jag orkar nån... 
Snabbt och förvirrat inlägg, men men...
Puss!

Siri!

Alldeles strax kommer Siri hit för att plugga. Både inför matte-provet, som vi har imorgon, och no-provet nästa vecka! Jag jobbar mycket bättre med en kompis, det är nästan omöjligt att plugga no esam, är det bara jag som tycker det? Skulle bara meddela de nya planerna, så vi hörs!
jag för några sekunder sedan!
Puss!

-.

when the light dont shine I will die.
Cause when you leave me i dont
need a reason to stay alive.

Panik!

Okej, har lite smått panik just nu, jag och Andrea ska nämligen lämna in vårat danspass tills imorgon. Och jag är inget vidare på att dansa, och ändå har jag tagit på mig att hitta på sista danssteget, och sen skriva presentationen. Så det blir nog lite halvt amatörartat.. Och sen vet jag inte vilken låt vi ska ha heller. Så det är väl upp till mig att hitta en... Men som tur är ska vi ju inte genomföra det imorgon, då skulle det blivit katastrof, det kan jag lova!

Så nu står jag som en galning i mitt vardagsrum och försöker förtvivlat att komma på ett snyggt steg. Måste återgå nu, genast, annars kommer jag nog vara uppe hela natten. Och ja, jag är dålig på att dansa...
Puss!

rensning!

Nu har jag rensat alla mina garderober! Mamma ska nämligen till myrorna med mina kläder imorgon.Är alldeles utmattad, det tog ett tag, vet ni! Nu känns det ganska skönt, men man blir ju deprimerad, har ju inga kläder kvar! Men som belöning till mig själv har jag nu satt mig vid datorn med en glass! 

Resten av eftermiddagen är jag helt fri. Ska bara slappa, fixa mina naglar och sånt girlstuff! 
jag och min katt, för ett tag sedan!

Puss!

Nyinförskaffat: glass!

Ja, nu har jag precis tagit mig en springtur till glassbilen och tillbaka! Såg nog ut som idiot som kom flåsande, och typ flämtar fram vilken glass jag vill ha. Och lustigt nog står min granne där. Great! Och så att ni inte tror att jag har världens sämsta kondition så måste jag säga att jag sprang fel. Åt helt fel håll. Ganska typiskt mig... 

Pappa har gäster, så jag kan inte duscha just nu! Kul. Och jag måste bara säga att jag van på trisslott igår! 25 spänn, är ganska lycklig, ni vet jag vinner aldrig på lotto!
Nu ska jag kolla fejan, och sen tror jag att jag ska smyga ner och ta mig en dusch ändå!

Puss!

Nu drar jag på fotboll, hörs senare!

Puss!

Festsugen!

Vad ska ni göra i helgen? Själv har jag ingen aning. Och jag är så himla sugen på fest, haha! Så jag tänkte fråga om det någon som vet nån fest i helgen? Eller nån som bara vill hänga kanske? Svara fort som fan! Haha, nej men svara så snabbt ni kan!
Puss!

Home!

Nu är jag äntligen hemma från en rolig skoldag, faktiskt! Jag skrattade mig i princip igenom hela dagen. Men vi hade ett prov, I engelska. Tror att det gick ganska bra! Sen fick vi också tillbaka våra hemkunskapsprov. Jättenöjd, faktiskt! Vi bakade äppelkaka, också, en bra start på dagen. 
Fick en rejäl utskällning idag, dock. På lunchen, orkar inte gå in på detalj varför, men  oerhört pinsamt var det i allafall!

Just nu sitter jag och kollar på cugar town, som jag spelade in igår!
Senare idag är det fotboll, så jag ska käka lite nu, så att jag inte får håll senare!

Puss!



Tidsfördriv.

Herrejävlar vad jag har uppdaterat idag! Och nu blir det ännu ett inlägg. Nämen, det blir väl så när man är sjuk, antar jag. Har fått hem lite reklam tidningar, eller vad man ska säga, från lindex och åhlens, så jag kollar runt lite i dom. Såg en snygg klänning från lindex just, svart med spets, kanske lägger upp bild på den! 

Är lite halvt sur på mig själv, för jag har engelska prov imorgon, och jag vägrar typ plugga. Jag vill göra det, men min kropp bara vägrar att flytta sig? För allas information... Så vi får väl se hur det går imorgon.

Klänning- lindex 249:-


Thai!

Ja! Nu har mamma åkt iväg, igen, för att hämta thaimat! Beställde som vanligt kyckling med jordnötsås och ris! Alltså, jag tror att det är en av mina favoriträtter, faktiskt! Är extra sugen på det med tanke på att jag inte har ätit något på hela dagen, förutom lite bacon. Nu ska jag duka fram lite tallrikar, så hade!
Puss!

Väntan

Mamma ska snart komma hem, tror jag! Hon har varit på zumba! Dom gör tydligen det varenda tisdag efter jobbet. Så det är därför hon kommer senare. Pappa vet jag inte vart han har tagit vägen, antagligen i västerås fortfarande... Vet verkligen inte vad jag ska göra, huvudet känns mycket bättre nu, tack och lov!  

Idag är det desperate housewifes! Har gått och väntat i en hel vecka nu! Men det börjar inte förrän klockan 9, så måste vänta nån timme till då. Shit. Och nu börjar tydligen 2 and a half men, haha, nej jag är inte en tv-nörd, nejnej. Men det blir ju så när man är hemma från skolan...
Puss!

You are the light That's leading me To the place where I find peace.

everything-lifehouse


MTV

Sitter framför teven och kollar på mtv. Det är faktiskt en lifesaver när man är sjuk. Har sovit lite mer, och ätit lite. Men är fortfarande så himla seg... För ett tag sedan verkade värken vara ganska mycket borta, men nu är den där igen och retas. Ska gå till skolan imorgon iallafall! Lovade Andrea det, så det får bli så..

Robyn- hang with me.

Denna låt spelas just nu.. Vad tycker ni om den?

Puss!


Första videoblogg, ha lite överseende!

bilden är lite efter, men whatever!

Goder morgon!

Nu sitter jag i soffan, har precis fixat mig och käkat lite frulle! Kollar runt lite på fejan, det är ganska segt nu på morgonen. Härligt, idag har vi sovmorgon! Vet inte vad jag ska göra fram tills dess, men jag hittar nog på ett effektivt sätt att fördriva tiden på i alla fall...
Här får ni nån bild på dagens utseende:
Puss!

Update.

Nu är jag hemma från gården! Tar det lite lugnt och kollar på tv, gottar mig med mörk choklad ocskå!
Alltså, jag vet inte men det känns som om jag har spenderat ganska mycket tid på bloggen idag, men jag vill att ni ska veta att det kanske inte alltid kommer vara bra uppdatering, men jag ska försöka!

Asså är det bara jag som typ älskar 2 and a halv men? Okej, älskar kanske är att ta i, men det är faktiskt riktigt bra!
Det får mig i alla fall att skratta. Men nu ska jag återgå till tvtittandet! Puss!


Heluu!

Nu sitter jag här med Emma och vi ska snart gå till gården!
Snabbt inlägg får det bli, men här kommer en gammal bild, från typ sommras:
Hadet, puss!

Sådär!

Jaa, tjenare!
Jag har haft den här bloggen ett tag nu, men har haft den på lösenordskyddad, eftersom jag har använt den som en privat blogg! Men nu så har jag bestämt mig för att blogga normalt igen! Så kommer skriva om min vardag, och lite så! Kommentera i massor, så blir jag glad! Puss!
/ Caroline